Arkitekttegnet sommerhus med aktivitetsrum og terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 157, Klegod

- Sommerhusnr.: H5681
8 pers.
Antal personer
370 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et førsteklasses arkitekttegnet sommerhus, hvor der er tænkt på detaljerne. Huset har en skøn og fredelig beliggenhed på en stor naturgrund kun få hundrede meter fra stranden. Der er stort aktivitetsrum med bl.a. billard.

Klegod – Havklitvej

Klegod

er et skønt område med masser af fugle og dyreliv. Området ligefrem indbyder til lange gå ture langs stranden eller snup en god lang cykeltur på de anlagte cykelstier der findes i området.

Havklitvej

ligger langs den sidste klitrække lige inden det smukke med til tider barske Vesterhav. Her kan man tilbringe mange timer med badning, bygge sandslotte eller flyve med drage. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Underholdning i aktivitetsrum

Et førsteklasses arkitekttegnet træhus med en skøn og flot indretning med gode detaljer. Huset er til 8 personer, fordelt på 3 lyse og dejlige dobbeltværelser og en hems med 2 enkeltsenge, lige noget for børnene. Et flot stort vindues parti lader lyset strømme ind i det centrale område i huset, som rummer stuen, spisestuen og køkkenet. Herfra er der adgang til et lækkert aktivitetsrum med billard og pool, her kan der hygges og konkurreres på livet løs. Det store badeværelse indbyder til ren forkælelse, hop i spaen og mærk hvordan boblerne får din krop til at slappe af og slut så af med lidt tid i saunaen. Tænd for brændeovnen og lad varmen strømme ud i rummet.

Skøn sydvendt terrasse

Huset ligger på en stor naturgrund kun 300 meter fra stranden. En super dejlig og stor terrasse med delvis overdækning hvor sommerdagene rigtig kan nydes. Tag grillen frem og tilbered din frokost eller aftensmad og bare nyd solen og ferien i fulde drag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.072
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...