Nyd ferien i denne charmerende klitgård, med fjordblik

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 14, Klegod

- Sommerhusnr.: H5693
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et skønt sted med god plads til en afslappende ferie ved Vesterhavet? – Så er her et rigtig godt bud. Dette klassiske stråtækte hus ligger på Fladsbjergvej 14, med en skøn og ugeneret beliggenhed. – Huset er oprindeligt en af, de for Vestkysten, typiske klitgårde, opført i 1850, efterfølgende moderniseret og fremstår nu som den skønneste feriebolig, hvor bl.a. de synlige, hvidmalede bjælker og kip til loftet gør det ekstra hyggeligt.

God plads og 2 brændeovne

Huset er traditionelt opdelt med et flot køkken-alrum med brændeovn. Herfra er der udsigt til Ringkøbing Fjord. Køkkenafdelingen er bl.a. udstyret med induktions-komfur, mikroovn, opvaskemaskine og en stor fryser.

Den store, lyse og hjemlige stue indeholder endnu en brændeovn, hvor man også på koldere dage kan nyde en god bog og en kop kaffe foran den varme og knitrende ild i brændeovnen.

Dette hyggelige feriehus i Klegod, på Fladsbjergvej 14, er til 6 personer, fordelt på 3 soverum, alle med dobbeltsenge. De to soveværelser ligger på 1. sal, hvor udsigten over klitlandskabet er endnu mere fabelagtig. Dertil er findes et dejligt lyst og nyrenoveret badeværelse. 

I køkken og stue er der flotte og praktiske klinkegulve. Huset er bl.a. opvarmet ved varmepumpe og de to brændeovne. Du finder også både vaskemaskine og tørretumbler, som gør det nemt at pakke til alle – og til al slags vejr.

Nyd solen over klitterne og hør Vesterhavets brusen

Hyggelige – og næsten lukkede terrasser – mod øst, syd og vest, gør, at I til enhver tid kan finde en solplet, hvor I kan nyde det danske vejr og områdets storslåede natur. Terrasserne indbyder virkelig til skønne aftner, hvor man kan høre havets brusen i baggrunden, mens man f.eks. nyder en grillmiddag og et glas vin.

Med cykelstierne, her lige bag klitterne og væk fra vejen, er der ikke langt til hverken Søndervig (ca. 3 km) eller Hvide Sande (ca. 10 km), hvor man begge steder finder gode shoppingsmuligheder, hyggelige restauranter og is-cafeer og meget mere.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset H5693

D.
sagde , Danmark

Vi synes det var et dejligt sommerhus. Det passede perfekt til vores familie. Jeg har intet at sætte finger påSoverum:3
Bolig-/Grundareal:135 / 5.352
Renoveret / Byggeår:2022 / 1850

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...