Dejligt feriehus på naturgrund tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 43, Klegod

- Sommerhusnr.: H5747
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset på Fladsbjergvej 43 er lige til at forelske sig i. Det ligger kun 250 meter fra Vesterhavet på en dejlig naturgrund i klitterne, og der er plads til 4 feriegæster. Her kan I holde en uforglemmelig ferie med familien eller vennerne tæt på naturen, vandet og vinden i det moderne indrettede sommerhus.

Flot indretning og smuk udsigt

I vil straks føle jer hjemme i sommerhuset i Klegod: Indretningen er nøje udvalgt, og på grund af øjet for detaljen vil den falde i enhver feriegæsts smag. Overalt i huset finder I hyggelige kroge, hvor I for eksempel kan sidde og slappe af eller læse foran brændeovnen i opholdsområdet.

I det store opholdsrum og i soveværelserne går vinduerne fra gulv til loft, sådan at der kommer masser af lys ind i alle rum. Samtidig giver de store vinduer fuldt udblik til naturen lige uden for huset. Via den hurtige internetforbindelse kan I uploade jeres feriebilleder eller streame en film om aftenen.

Det store køkken/alrum indbyder til mange fælles timer på sofaen eller i lænestolene, og ved spisebordet er der masser af plads til hyggelige brætspilsaftner. I det lange køkken, der har en lys og klassisk stil, kan hele familien lave lækker mad sammen.

Dejligt udeområde på stor naturgrund tæt på havet

Feriehuset er ikke kun indbydende indeni – også den store naturgrund og husets udearealer er perfekte til en afslappende ferie. Især de mange siddehjørner på terrassen gør det muligt at bevæge sig med solen i løbet af dagen eller at finde en skyggeplads. Den overdækkede del af terrassen giver læ for vind og vejr, imens I nyder udsigten.

Den udendørs bruser på den store terrasse er en ekstra bonus ved dette sommerhus. Efter en gåtur på kun 250 meter kan I skylle jer af efter at have taget en dukkert i Vesterhavets friske bølger.

Om aftenen kan I sætte jer tilrette i havemøblerne eller læne jer tilbage på liggestolene og nyde aftensolen, imens aftensmaden bliver tilberedt på grillen. Ingredienserne til aftensmaden kan I købe i den nærtliggende ferieby, Søndervig, som ligger få minutters kørsel fra feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5747

D.
sagde , Esbjerg V

Huset har designmæssig kvalitet og ligger skønt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2006 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Bordtennis, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...