Hyggeligt træsommerhus med sauna, spabad og 2 hunde tilladt

3
icon
icon
icon

Opstrupsvej 16, Klegod

- Sommerhusnr.: H5785
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette charmerende sommerhus på Opstrupsvej 16 med plads til 8 personer og 2 hunde er helt ideelt til en familieferie ved Vesterhavet. Her får I en klassisk sommerhusferie i et hyggeligt hus – med sauna, spabad og gode praktiske faciliteter.

Klassisk sommerhus med sauna, spabad og brændeovn

Dette rustikke og hyggeligt indrettede sommerhus i Klegod – mellem Hvide Sande og Søndervig – er et godt, centralt udgangspunkt for jeres ferie ved Vesterhavet. Indretningen er charmerende og bringer straks tankerne hen på den helt klassiske sommerhusferie, og saunaen og spabadet er et ekstra plus, der gør ferien ekstra afslappende.

Med en energibesparende varmepumpe har I altid en behagelig temperatur i sommerhuset uden store omkostninger. I kan også tænde op i brændeovnen på en kølig efterårsdag. De knitrende flammer vil ikke kun fylde stuen med varme, men også den herligste ferieatmosfære. Slut en perfekt feriedag af med at smide fødderne op på sofaen og drikke et glas vin i flammernes skær.

2 badeværelser, vaskemaskine og tørretumbler

Sommerhuset indeholder i alt 8 sovepladser fordelt på 3 gode soveværelser. Det ene værelse er udstyret med 2 køjesenge – og mon ikke børnene vil elske at sove her?

Der er også tænkt på det praktiske i huset. Med 2 badeværelser (med gulvvarme) slipper I for lange køer til badet om morgenen, og vaskemaskinen og tørretumbleren er en god hjælp på vejen med de huslige pligter. I køkkenet er der desuden en opvaskemaskine, så I ikke skal bruge for lang tid på at rydde op efter aftensmaden.

Lukket, delvist overdækket terrasse, gynge og sandkasse

På den lukkede, delvist overdækkede terrasse finder I uden problemer en plads i solen – eller i skyggen. Der er både havemøbler, liggestole og grill ved huset, så der står intet i vejen for en dejlig dag i den friske luft, toppet af med en god middag på grillen. Den store græsplæne indbyder til leg og boldspil, og de yngste feriegæster kan glæde sig over gyngestativet og sandkassen.

Den hyggelige ferieby Søndervig har masser af fine forretninger og restauranter, og ellers er den charmerende havneby Hvide Sande også et besøg værd.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.000
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...