Sommerhus med sauna, opvaskemaskine og terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 70, Klegod

- Sommerhusnr.: H5836
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dejligt sommerhus med lys og indbydende indretning. Huset er velindrettet med gode værelser, køkken i åben forbindelse med stuen og 2 badeværelser, heraf et med spa og indgang til husets sauna. Huset er beliggende på en naturgrund tæt på put-and-take og kun et par minutters gang fra købmanden.

Et godt sommerhus

Sommerhuset har 3 soveværelser og en alkove i stuen, så der i alt er 8 sovepladser i huset. Alle soveværelserne har trægulv og lyse trævægge. 2 af værelserne har hver en dobbeltseng og på det sidste værelse er der 2 enkeltsenge. Der er 2 badeværelser i sommerhuset, begge har gulvvarme og en bruseniche. På det store badeværelse er der også en hjørnespa og en god sauna. Køkken og stue er placeret i huset længst mod øst, hvorfra der er en skøn udsigt og hvor Ringkøbing Fjord kan ses i horisonten. Der er trægulv og træloft til kip. I køkkenet er der en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 70 L. Stuen har store flotte vinduespartier, der er en flot brændeovnsindsats bygget ind i skorstenen, og den skaber både hygge og varme. Der er et fladskærms-TV, parabol og gratis trådløst internet. Derudover er der en vaskemaskine og en tørretumbler i sommerhuset.

Stor og delvist overdækket terrasse

Sommerhuset har en stor og god terrasse, som omkranser huset hele vejen rundt. Mod øst, hvor udsigten mod Ringkøbing Fjord er, er der en delvist overdækket og delvist afskærmet terrasse. Her kan man tilbringe hyggelige grill aftener, ligesom den er ideel i morgen og formiddags timerne. På græsplæne grunden er der et gyngestativ og en sandkasse til de små. Det er tilladt at medbringe 2 stk. hund i sommerhuset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 3.857
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...