Stråtækt, hyggeligt feriehus med spa, sauna og en god lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 2B, Klegod

- Sommerhusnr.: H5838
8 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

På Opstrupsvej 2B finder I dette dejlige, store feriehus med stråtag, som er hyggeligt og velindrettet. Det er opført i de bedste materialer og tilbyder masser af komfort og udstyr. Der er bl.a. en hems hvor de mindste i familien kan hygge sig, et stort flot badeværelse med både spabad og sauna, og en skøn lukket terrasse mod sydøst, som er perfekt at sidde og slappe af på og nyde den vestjyske natur.

Et charmerende feriehus i Klegod med stråtag

Et lækkert feriehus fra 2006 i Klegod, som kan danne en dejlig ramme om en god ferie året rundt. Det er opført i mursten og med stråtag, og den gode isolering sørger for, at huset er lunt i de køligere perioder og køligt i varmere perioder.

Derudover er der to gode badeværelser, hvoraf det store har både spa og sauna, så I virkelig kan slappe af og få ladt batterierne op. I stuen er der et flot træloft til kip og med synlige bjælker, som giver huset særlig karakter. På køligere dage kan I tænde op i husets brændeovn, som er centralt palceret i boligen. 

Der er en god hems, som er velegnet til børn og spil

Hvis børnene ønsker at være for sig selv eller spille spil, mens de voksne snakker, er hemsen helt ideel. Huset har praktiske klinkegulvemed gulvvarme i køkken og stuen, så her er det ingen sag at have børn med. Den flotte brændeovn skaber både en god varme og masser af hygge i stuen, og efter en tur til havet er der dømt rigtig ferie med den tændt og god musik i baggrunden.

En rigtig god og helt lukket terrasse

Den lukkede terrasse er perfekt, især for familien med mindre børn med. Derudover giver den også familien privatliv.

Klegod – et skønt naturområde

Området som sommerhuset Opstrupsvej 2B ligger i, er et skønt naturområde. Det gode stisystem i området er eftertragtet og oplagt til både vandreture og cykelture.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5838

D.
sagde , Herning

Dejligt sommerhus med skøn beliggenhed og dejlig med vildmarksspaSoverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 1.500
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...