Moderne, børnevenligt sommerhus med wellnessområde

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngsletten 7, Klegod

- Sommerhusnr.: H5841
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Lyngsletten 7 i Klegod finder I dette moderne, lystindrettede sommerhus til 8 personer. Huset er bygget i 2019 og skaber de bedste rammer for jer på jeres ferie med både sauna, spa, brændeovn og masser af muligheder for udendørs leg til børnene.

God plads og åben indretning i skandinavisk stil

Hjertet af huset er det åbne køkken-alrum. Med højt til loftet og masser af lysindfald er her plads til, at hele familien kan være samlet. I kan spille brætspil ved det store spisebord eller hygge med en god film på den store hjørnesofa, mens varmen fra brændeovnen spreder sig efter en god dag i det vestjyske. Fjernsynet er tilkoblet en Chromecast, så I kan streame lige det I har lyst til.

Det topmoderne køkken er rummelig og veludstyret. Den åbne forbindelse til resten af huset sørger igen for, at alle i huset kan hygge sammen, mens køkkenprinser og prinsesser tryller i køkkenet. Opvasken klarer opvaskemaskinen selvfølgelig. Skulle der blive spildt tomatsovs er der både vaskemaskine og tørretumbler i entreen.

Badeværelset er et sandt wellnessområde. Her kan I glemme hverdagens stress og jag, mens I tager jer et velfortjent bad i spabadet eller nyder husets sauna. De mørke fliser står i kontrast til de lyse møbler i badeværelset og giver dermed et flot og moderne sammenspil i det lækre wellnessområde.

Afskærmet terrasse og stor græsplæne

Den lækre træterrasse strækker sig hele vejen rundt om huset. Her kan I følge solen rundt i liggestolene. Sydsiden af terrassen er afskærmet, så I kan sidde og nyde jeres lækre grillmad i læ. Børnene behøver på ingen måde at kede sig i ulvetimen. På den store græsplæne er der både gyngestativ med rutsjebane, trampolin og fodboldmål. Masser af plads til at boltre sig på for børn og barnlige sjæle.

Klegod ligger i nærheden af Søndervig, hvor der er mange butikker, restauranter og caféer at gå på opdagelse i. Efter en kort gåtur er I på den kilometerlange strand ved det brusende Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5841

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist minimalistisch eingerichtet und hat trotzdem alles an Ausstattung, was man benötigt. Die Ausstattung der Küche lässt keine Wünsche offen. Das Haus ist sehr gepflegt.

DK
D.
sagde , Danmark

Super fint feriehus med dejlig stor græsplæne og trampolin

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr zu empfehlen.
Es ist geräumig, sauber und sehr gut ausgestattet. Das hyggelige im Wohnraumbereich könnte noch etwas aufgefrischt werden.
Der Außenbereich ist mit den vorhandenen Spielgeräten und der Größe insbesondere für Kinder sehr gut geeignet.
Zusammengefasst kann gesagt werden, dass das Haus für einen erholsamen Urlaub sehr zu empfehlen ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.154
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...