Rummeligt luksusferiehus tæt på naturen og med vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 50, Klegod

- Sommerhusnr.: H5846
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et feriehus med mulighed for både at slappe af og for at være aktiv både inden døre, men også udenfor? Så er dette luksusferiehus fra 2020 på Opstrupsvej 50 i Klegod noget for jer. For enden af en stikvej lige op til et beskyttet naturområde er der masser af ro at finde i dette lækre sommerhus. Blandt de fede feriehighlights er blandt andet et aktivitetsrum med billardbord, arkadespillemaskine, en sauna og en stor, lækker terrasse med vildmarksbad. I dette feriehus er der plads til hele familien og familiens 2 hunde er også velkomne!

Moderne og rummeligt luksussommerhus med brændeovn og sauna

Den moderne indretning med lyse farver og moderne kvalitetsmaterialer giver feriehuset en indbydende atmosfære. De to store vinduer i kip i køkkenet og det store vinduesparti i stuen giver et skønt lysindfald i huset. Disse fremhæver luksushusets fine detaljer og rummeligheden endnu mere.

I aktivitetsrummet er der rig mulighed for at dyste i en gang pool, eller evt. forsøge sig på en af de 1300 spil, der findes på arkade-spillemaskinen.

På det ene af feriehusets to badeværelser er der adgang til en lækker sauna, hvor I kan varme jer og tanke nye kræfter efter en forfriskende gåtur i den salte havluft.

Brændeovnens placering i stuen og gulvvarmen i hele sommerhuset gør, at varmen hurtigt breder sig. I hyggehjørnet ved siden af brændeovnen kan man nyde flammerne i fred og ro – og samtidigt falde i staver over den skønne udsigt til det vestjyske klitlandskab. Der er ligeledes rig mulighed for at slappe af og nyde stilhenden, hvis du kravler på hemsen, og kigger ud over fjorden og det skønne område.

I det åbne køkken er der god plads til madlavningen, eller plads til bagning med børnene.

Ankommer du med elbil? Så kan du straks sætte den til opladning ved el-udtaget, der sidder på huset.

Stor, lækker terrasse med delvis overdækning og vildmarksbad

Den store åbne terrasse med Jatoba-brædder byder på mange siddemuligheder og giver god plads til at ligge i solen og slappe af. Den delvist overdækkede terrasse skaber behagelige omgivelser at sidde i, også når Vestkysten en gang imellem viser sig fra sin bedste side med  sin friske vestenvind.

Vildmarksbadet er stjernen på denne skønne terrasse. Her kan I virkelig få lov til at slappe af og nyde jeres ferie. Imens kan børnene boltre sig løs på de forskellige aktiviteter, i sandkassen eller på det store legetårn. Hundene vil garanteret også elske naturen og al den plads, der er rundt om sommerhuset.

Ønsker i lidt fred og ro i den skønne natur, så tag et øjeblik på bænken, hvor der er rig mulighed for at nyde omgivelserne og den fantastiske natur.

Rolig beliggenhed lige ved siden af et beskyttet naturområde

Sommerhusets beliggenhed og størrelsen af grundstykket på over 1700 kvadratmeter giver mulighed for masser af lange gåture i klitlandskabet. Med en rask gåtur på 700 meter når I til den kilometerlange strand, som er fantastisk hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5846

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus. Vi kommer igen!

D.
sagde , Egtved

Dejligt hus!!
Masser af plads til 4 voksne q ude og inde.
Dejlig beliggenhed i ro og fred og forholdsvis privat.

D.
sagde , Vejle Øst

Alt perfekt.Jeg kan ikke anbefale andre at leje huset, da det vil mindske mine muligheder for at leje det igen. Så hvis det er muligt fraråder jeg andre at leje huset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:150 / 1.736
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...