Hyggeligt 7 personers sommerhus i Klegod med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Klitsvinget 40, Klegod

- Sommerhusnr.: H5850
7 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Midt i Klegods flotte klitlandskab mindre end 1 kilometer fra stranden og Vesterhavet ligger dette hyggelige sommerhus med plads til 7 personer. Her kan I holde en afslappende ferie med familien eller vennerne i lyse og venlige omgivelser – med brændeovn, højt til loftet og stort badeværelse med sauna og spabad. Der er flere skønne terrasser, hvorfra I kan nyde udsigten ud over klitterne hele vejen til Ringkøbing Fjord.

Imødekommende atmosfære, sauna og spabad og praktiske faciliteter

På Klitsvinget 40 er der gjort meget for, at I skal føle jer hjemme fra første ferieøjeblik. Den lyse træbeklædning, brændeovnen, de høje lofter og de store vinduer, der giver et fantastisk lysindfald, er alt sammen med til at skabe en behagelig og imødekommende atmosfære.

Et af sommerhusets highlights gemmer sig på det store badeværelse; det er nemlig indrettet med både spabad og sauna, så I kan komme helt ned i gear på ferien. Der er desuden et gæstetoilet, så I slipper for lange køer, når der skal børstes tænder og gøres klar til en ny feriedag i det vestjyske.

Med praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine i køkkenet samt vaskemaskine og tørretumbler i entréen bliver ferien ganske ukompliceret, og I har endnu mere tid til at nyde det gode selskab og vestkystens unikke omgivelser.

Flere gode terrasser med udsyn til klitlandskabet og Ringkøbing Fjord

Rundt om feriehuset er der flere gode terrasser med både afskærmning og overdækning, og ligegyldigt om I er 4 eller 7 gæster af sted, finder I alle uden problemer en plads i solen. Mens den ene terrasse ligger mere afskærmet, har I fra den anden et fantastisk udsyn over det åbne klitlandskab – og hele vejen til Ringkøbing Fjord.

Klegod er et dejligt ferieområde med både bager og fiskesø i nærheden, og det er samtidig et godt udgangspunkt for udflugter, både på cykel og i bil. Kun 5 kilometer nord for feriematriklen ligger den populære ferieby Søndervig, og kører I i stedet mod syd, vil I efter blot 7 kilometer nå den charmerende havneby Hvide Sande.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 3.860
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...