5-stjernet luksushus bygget i 2020 med sauna og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngsletten 32, Klegod

- Sommerhusnr.: H5918
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Lyngsletten 32 venter dette nybyggede 5-stjernede sommerhus på jer. Huset er placeret på en over 3000 kvadratmeter stor naturgrund kun 750 meter fra Vesterhavet! Her kan op til 6 personer og 1 hund tilbringe nogle uforglemmelige dage i smukke omgivelser i Klegod mellem hav og fjord. Husets klare highlights, udover placeringen i Klegod, er udespaen og saunaen i haven, som giver jeres ferie et lækkert wellness-touch.

Masser af plads til 6 personer og 1 hund

I indretningen og faciliteterne i huset er intet overladt til tilfældighederne. Huset, som er bygget i 2020 byder ikke kun på masser af plads, men rummer også hverdagens små luksus i form af både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Huset rummer i alt 3 soveværelser. De to badeværelser, begge udstyret med gulvvarme, er især praktiske, når I skal 6 mand afsted i sommerhus. Så er der mindre chance for kø om morgenen.

Egen sauna og udendørs spa – ren wellness

En familieferie ved Vesterhavet kan i dette hus sagtens kombineres med en wellnessoplevelse. En sauna og husets særlige highlight – en udendørs spa på terrassen – står klar til jer, når I trænger til ekstra afslapning og velvære. Den udendørssauna opvarmes med brændeovn. Afslut dagen under åben stjernehimmel, med et lille glas og dine kære omkring dig.

Terrassen byder, på mange gode havemøbler og en lækker grill, så I kan grille jeres friskfangede (eller hentede) fisk og nyde dem samme dag.  Den delvist overdækkede del af terrassen sørger for ekstra læ og ly, så I kan nyde terrassen så meget som muligt.

Tag på tur til Søndervig, Ringkøbing og Hvide Sande

Har I brug for mere action og afveksling, er I ikke langt væk fra Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing. Alle byer byder på adskillige indkøbs- og shoppemuligheder, cafeer, restauranter og er nemme at komme hen til på både cykel eller i bil.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5918

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus. God beliggenhed. Lukket have.

D.
sagde , København N

Huset var utrolig fint, smagsfuldt og enkelt indrettet med ordentlige senge og alt fungerede. Der var dejlig meget gulvplads til børnene og lyst og lækkert. Den lille hems var helt genial når den ædleste gerne ville være lidt i fred, det vakte stor begejstring og blev hurtigt hendes legeværelse. Og helt fantastisk var terrassen hvor man kunne sidde i læ for blæsten.
Det er det skønneste sommerhus jeg nogensinde har lejetGrunden var så fint indrammet af træer og holdt helt autentisk i forhold til at vi var tæt på klitterne, grunden var ugeneret.
Selve Søndervig er som så mange andre badebyer og dog med små overraskelser bla. Som cafen på toppen af badevej, skøn kaffe og skøn is.
Vesterhavet kan noget og gør noget ved en, det i sig selv er helt fantastisk..
Der er masser af fine oplevelser på ens vej i dette område

D.
sagde , Danmark

Nyt og lækkert

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 3.145
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...