Sommerhus med sauna, opvaskemaskine og et gyngestativ

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 68, Klegod

- Sommerhusnr.: H5941
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et charmerende sommerhus med sauna, opvaskemaskine, varmepumpe og et gyngestativ. Et ideelt hus for en familie med børn og en hund. Huset er velholdt og har plads til 6 personer. Der er gratis trådløst internet, en dejlig plænegrund, og en stor terrasse. 1 hund tilladt, og huset er røgfrit.

Et godt sommerhus med sauna, opvaskemaskine og gynger

Et dejligt sommerhus bygget i 2000 på en god plænegrund i Klegod, hvor børn kan hygge sig og spille fodbold. Der er 6 sovepladser i huset fordelt på 3 soveværelser. 2 af værelserne har hver en dobbeltseng, og i det sidste værelse er der 2 enkeltsenge. Der er trægulv i alle værelserne, ligesom der også er det i stuenen.

Sommerhuset har 2 gode badeværelser, begge har gulvvarme og en bruseniche. På det store badeværelse er der også en hjørnespa og en sauna. I køkkenet er der et kombineret køle/fryseskab, en mikroovn og en opvaskemaskine. I stuen er der en brændeovn, et fladskærms-TV, der er ZDF, RTL, ARD og NDR, der er radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet. I huset findes der desuden også en vaskemaskine og en tørretumbler.

Flot udsigt over Ringkøbing Fjord

Fra den sydøst vendte terrasse er der en flot udsigt til Ringkøbing Fjord, ligesom man kan nyde den delvist overdækkede terrasse mod øst. Der er terrasse hele vejen rundt om huset, så morgenkaffen kan også indtages mod nordøst. Vesterhavet er kun 800 m fra huset, og det er naturligvis et perfekt sted for traveture med børn og hund. På græsplænen er der et gyngestativ til børnene.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 2.150
Renoveret / Byggeår:2018 / 2000

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...