Charmerende sommerhus til 4 personer – kun 100 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Havklitvej 121, Klegod

- Sommerhusnr.: H5988
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Havklitvej 121 i Klegod står dette charmerende sommerhus klar til en ferie for en lille familie eller et par, der vil holde en skøn ferie ved Vesterhavet – sommerhuset ligger kun 100 meter fra stranden og det fantastiske Vesterhav. I sommerhuset er 1 hund også velkommen til at komme med på ferie.

Lys og indbydende indretning med brændeovn

Det charmerende sommerhus på Havklitvej 121 i Klegod byder jer velkommen med sin lyse og indbydende indretning. Her er der højt til loftet, lyse vægge og lofter og et skønt lysindfald gennem vinduerne, der også giver jer et skønt kig til landskabet udenfor.

Hjertet i det 63 kvadratmeter store sommerhus er alrummet, der forener køkken med spiseplads og stue. I alrummet kan I samles til hyggelig madlavning, sjove spil og gode film – med Chromecasten kan I endda streame jeres yndlingsfilm. Alt imens fuldender brændeovnen den hyggelige feriestemning med sin knitren og varme.

Efter en dejlig feriedag i Klegod kan I søge mod sommerhusets 2 soveværelser, der er indrettet med henholdsvis 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Her kan I samle ny energi, så I er klar til de næste feriedage i Klegod.

Dejligt udeområde med terrasse, have og gyngestativ

Sommerhuset ligger på en 2.223 kvadratmeter stor grund, og udendørs er der noget for både store og små, så hele ferieflokken kan tilbringe de solrige dage sammen. I den hyggelige have er der masser af plads, som børn og hund kan boltre sig på. I haven er der desuden et gyngestativ til børnene.

Mens børnene leger i haven, kan de voksne nyde lidt afslapning på terrassen, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøbler og bare slappe af til lyden af brændingen og børnenes leg i baggrunden. Terrassen er delvist overdækket og afskærmet, og derfor har I mulighed for at sidde i ly og læ. På terrassen kan I også samles til en lækker middag, som I kan tilberede på gasgrillen.

100 meter til stranden

Kun 100 meter adskiller sommerhuset på Havklitvej 121 fra Vesterhavet og de smukke sandstrande. Det vil ikke tage jer lang tid at nå frem til stranden, hvor I både kan nyde en gåtur langs stranden eller en forfriskende dukkert i havet.

Når I skal handle ind i løbet af ferien, kan I tage til Hvide Sande eller Søndervig, hvor I finder flere gode indkøbsmuligheder. I begge byer er der også skønne spisesteder, som I kan spise hos, hvis I vil slippe for madlavningen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:63 / 2.223
Byggeår:1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...