Lækkert kvalitetsferiehus nær Vesterhavet i Houvig

5
4188
Ternedalen 13, Houvig - Søg på husnr. J6540

Lækkert sommerhus med minimalistisk og stilren indretning, der imponerer selv den kræsne gæst. Det ligger på en kuperet naturgrund nær Vesterhavet i Houvig, hvor man på de dejlige terrasser uforstyrret kan nyde de solrige dage og de lyse sommeraftener.

Smuk natur i Houvig

Houvig

er et populært ferieområde, da det kendetegnes af de smukke, rolige omgivelser og det kuperede terræn, der indbyder til naturoplevelser og lange gåture. Og kan man lide at tilbringe tid ved Vesterhavet, er der kun 250 meter fra huset og ned til stranden.

Området er også især kendt for Krylen, hvor der ligger flere krigsbunkers nede på stranden. Her kan man blandt andet opleve Kryle-Ringelnatterstillingen, som var et af de vigtigste fæstningsanlæg i Danmark under 2. verdenskrig. Et imponerende syn og en stor oplevelse for både børn og voksne.

Smagfuld og hyggelig indretning af høj kvalitet

I dette feriehus føler man sig straks hjemme, og det er et sted, man har lyst til at opholde sig og tilbringe en dejlig tid med familien. Der er gjort meget ud af indretningen, så ikke alene er huset flot, det er også rigtigt hyggeligt.

Badeværelset er stort og lyst og lækkert, og det er indrettet med spa og sauna – lige til et par timers forkælelse efter en dejlig lang dag ved havet.

Stue, køkken og spisestue ligger i åben forbindelse med hinanden, så man har et superflot rum med loft til kip, hvor hele familien kan være samlet, mens der er tændt op i brændeovnen, så varmen og hyggen, der strømmer ud i rummet rigtig kan nydes.

Her er de bedste rammer for en dejlig familieferie sat. Du skal blot fylde dem ud med gode ferieminder.

Uforstyrret terrasse tæt ved Vesterhavet

Huset ligger på en rigtig skøn naturgrund, hvor der er plantet træer og buske for at give en naturlig afskærmning, så man uforstyrret kan nyde ferielivet. På de dejlige velanlagte terrasser med gode havemøbler kan du nyde din ferie i fulde drag sammen med familie og venner. Så smid stegen på grillen og nyd de lange lyse aftener.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.253
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...