Lækkert kvalitetsferiehus nær Vesterhavet i Houvig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Ternedalen 13, Houvig

- Sommerhusnr.: J6540
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert sommerhus med minimalistisk og stilren indretning, der imponerer selv den kræsne gæst. Det ligger på en kuperet naturgrund nær Vesterhavet i Houvig, hvor man på de dejlige terrasser uforstyrret kan nyde de solrige dage og de lyse sommeraftener.

Smuk natur i Houvig

Houvig

er et populært ferieområde, da det kendetegnes af de smukke, rolige omgivelser og det kuperede terræn, der indbyder til naturoplevelser og lange gåture. Og kan man lide at tilbringe tid ved Vesterhavet, er der kun 250 meter fra huset og ned til stranden.

 

Området er også især kendt for Krylen, hvor der ligger flere krigsbunkers nede på stranden. Her kan man blandt andet opleve Kryle-Ringelnatterstillingen, som var et af de vigtigste fæstningsanlæg i Danmark under 2. verdenskrig. Et imponerende syn og en stor oplevelse for både børn og voksne.

Smagfuld og hyggelig indretning af høj kvalitet

I dette feriehus føler man sig straks hjemme, og det er et sted, man har lyst til at opholde sig og tilbringe en dejlig tid med familien. Der er gjort meget ud af indretningen, så ikke alene er huset flot, det er også rigtigt hyggeligt.

Badeværelset er stort og lyst og lækkert, og det er indrettet med spa og sauna – lige til et par timers forkælelse efter en dejlig lang dag ved havet.

Stue, køkken og spisestue ligger i åben forbindelse med hinanden, så man har et superflot rum med loft til kip, hvor hele familien kan være samlet, mens der er tændt op i brændeovnen, så varmen og hyggen, der strømmer ud i rummet rigtig kan nydes.

Her er de bedste rammer for en dejlig familieferie sat. Du skal blot fylde dem ud med gode ferieminder.

Uforstyrret terrasse tæt ved Vesterhavet

Huset ligger på en rigtig skøn naturgrund, hvor der er plantet træer og buske for at give en naturlig afskærmning, så man uforstyrret kan nyde ferielivet. På de dejlige velanlagte terrasser med gode havemøbler kan du nyde din ferie i fulde drag sammen med familie og venner. Så smid stegen på grillen og nyd de lange lyse aftener.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6540

D.
sagde , Svendborg

Huset er velindrettet og har en fantastisk beliggenhed

D.
sagde , Danmark

Et rigtigt dejligt hus og super terrasser.

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus vi meget gerne vil leje igenSuper lækkert sommerhus. Tæt til vandet og fedt med gårdhaven der er lukket, hvilket er super når man har en hund med og gårdhaven er dejlig ugenert. Huset er i tip top stand og smagfuldt indrettet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.253
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...