Strandnært luksussommerhus i Houvig med udendørs spa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lærkedalen 38, Houvig

- Sommerhusnr.: JJ1046
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Længes I efter bred sandstrand og lyngklædt klitlandskab, og kan I også godt lide at holde ferie i ekstra luksuriøse omgivelser? Så er dette luksussommerhus i Houvig, kun 400 meter fra Vesterhavet, det perfekte match til jer! Det femstjernede feriehus rummer plads til 6 personer og har flere fantastiske highlights – blandt andet sauna, vinkøleskab og en lækker 150m2 stor terrasse med udendørs spa.

Femstjernet ferie med sauna, vinkøleskab og udendørs spabad

Velkommen på Lærkedalen 38 – en adresse, der især taler til feriegæsten med smag for luksus og kvalitet. Det flotte feriehus er opført i 2021 i moderne kvalitetsmaterialer, og den stilfulde indretning sætter rammerne for en femstjernet ferie.

Her får I de perfekte betingelser for afslapning og velvære. Brændeovnen i det rummelige alrum tilfører den klassiske feriestemning, og fra det største af sommerhusets 2 badeværelser er der indgang til saunaen, hvor I kan blive varmet godt igennem efter en dag i den friske havluft.

Rundt om feriehuset løber en stor, lukket terrasse med delvis overdækning og afskærmning. Her kan I rigtigt nyde de naturskønne omgivelser, og skal der skrues ekstra op for wellness-fornemmelsen, kan I tænde op i det lækre udendørs spabad. Den afslappende session i udespaen kan passende nydes med et koldt glas rosévin ved siden af, takket være feriehusets vinkøleskab.

Fantastisk beliggenhed i naturskønne Houvig – tæt på strand 

Luksushuset har en fantastisk beliggenhed i det naturskønne ferieområde Houvig. Fra feriematriklen er der kun 400 meter til Vesterhavet og den tilhørende brede sandstrand, som året rundt inviterer til lange, forfriskende gåture langs vandet. Turen dertil går gennem det unikke vestjyske klitlandskab, som der især er meget af i Houvig.

Også den nærmeste indkøbsmulighed ligger lige rundt om hjørnet i Søndervig. Her kan I handle proviant til feriedagene og brød til morgenbordet. Derudover har I Søndervigs populære ferieby kun 5 minutters kørsel fra feriehuset, hvor caféer, restauranter og diverse forretninger venter på jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset JJ1046

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus, virkelig lækre terasser og mange stole, liggestole mm. Det gjorde vi virkelig fik sol hele dagen og kunne være meget ude selvom vejret ikke helt var med os hele ugen. Lækker udespa og generelt et lækkert hus.
Køkkenet var skønt, med alt det vi havde brug for.
Dejligt med vaskemaskine og tørretumbler.
Vi var mere end tilfredse med huset.

D.
sagde , Hasselager

Huset dannede den perfekte ramme for vores sommerferie!
Indretningen er smagfuld og køkkenet er velassorteret. Vi var heldige med vejret, så den skønne terrasse med mange forskellige spise- og afslapnings-områder blev nydt til fulde! Og med en lille hund som én af gæsterne, var det trygt med den helt lukkede terrasse/grund.
Vi var på mange gåture og cykelture i området. Det er et skønt og roligt sted, hvis man ikke er til det hektiske ferieby-liv!
Vi vender gerne tilbage!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.200
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...