Strandnært luksussommerhus i Houvig med udendørs spa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Lærkedalen 38, Houvig

- Sommerhusnr.: JJ1046
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Længes I efter bred sandstrand og lyngklædt klitlandskab, og kan I også godt lide at holde ferie i ekstra luksuriøse omgivelser? Så er dette luksussommerhus i Houvig, kun 400 meter fra Vesterhavet, det perfekte match til jer! Det femstjernede feriehus rummer plads til 6 personer og har flere fantastiske highlights – blandt andet sauna, vinkøleskab og en lækker 150m2 stor terrasse med udendørs spa.

Femstjernet ferie med sauna, vinkøleskab og udendørs spabad

Velkommen på Lærkedalen 38 – en adresse, der især taler til feriegæsten med smag for luksus og kvalitet. Det flotte feriehus er opført i 2021 i moderne kvalitetsmaterialer, og den stilfulde indretning sætter rammerne for en femstjernet ferie.

Her får I de perfekte betingelser for afslapning og velvære. Brændeovnen i det rummelige alrum tilfører den klassiske feriestemning, og fra det største af sommerhusets 2 badeværelser er der indgang til saunaen, hvor I kan blive varmet godt igennem efter en dag i den friske havluft.

Rundt om feriehuset løber en stor, lukket terrasse med delvis overdækning og afskærmning. Her kan I rigtigt nyde de naturskønne omgivelser, og skal der skrues ekstra op for wellness-fornemmelsen, kan I tænde op i det lækre udendørs spabad. Den afslappende session i udespaen kan passende nydes med et koldt glas rosévin ved siden af, takket være feriehusets vinkøleskab.

Fantastisk beliggenhed i naturskønne Houvig – tæt på strand 

Luksushuset har en fantastisk beliggenhed i det naturskønne ferieområde Houvig. Fra feriematriklen er der kun 400 meter til Vesterhavet og den tilhørende brede sandstrand, som året rundt inviterer til lange, forfriskende gåture langs vandet. Turen dertil går gennem det unikke vestjyske klitlandskab, som der især er meget af i Houvig.

Også den nærmeste indkøbsmulighed ligger lige rundt om hjørnet i Søndervig. Her kan I handle proviant til feriedagene og brød til morgenbordet. Derudover har I Søndervigs populære ferieby kun 5 minutters kørsel fra feriehuset, hvor caféer, restauranter og diverse forretninger venter på jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset JJ1046

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles Top

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes, modernes und gut eingerichtetes Ferienhaus, in dem man sich sehr wohlfühlt.
Die eingezäunte Terrasse mit den wunderschönen Sitzmöglichkeiten , laden zu langen schönen Abenden zum genießen ein.
Der Whirlpool ist auch ein Highlight .

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war ein sehr schöner Urlaub, es hat uns an nichts gemangelt. Das Haus war echt ein Hingucker, sehr gemütlich eingerichtet. Kurzer Weg zum Strand. Highlight des Hauses, war der Whirlpool, nach einem langen Spaziergang konnte man darin entspannen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.200
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...