Rummeligt sommerhus i Houvig med anneks

3
icon
icon
icon

Klægdalen 24, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1314
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
5800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie nær Vesterhavet, og vil I gerne have familiens firbenede med på ferie? Så er huset beliggende på Klægdalen 24 i Houvig ideelt til jer. I det sommerhus med sauna og anneks er der plads til 8 personer. Og så er der ovenikøbet kun 300 meter til vandet. Perfekte omgivelser for alle vandhunde – både for dem med 2 fødder og 4 poter.

Rummeligt sommerhus med hyggelig indretning og dejlig sauna

Det dejlige sommerhus i Houvig byder sine gæster velkommen på bedste manér. Indretningen er lys og hyggelig, og I vil helt sikkert straks føle jer hjemme. I stuen kan I gøre jer det behageligt i de bløde møbler, smække benene op og nyde udsigten gennem vinduerne eller læne jer tilbage og læse en god bog. Selvfølgelig med den knitrende pejs i baggrunden. Stue og spisekrog ligger i åben forbindelse med køkkenet, der er veludstyret med blandt andet køleskab med 15 liters fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.
 
Trænger I til at forsøde feriedagene med lidt ekstra afslapning, er sommerhuset også garant for hjælp i denne henseende. Huset råder nemlig over en dejlig sauna, hvor I kan læne jer tilbage og nyde den velgørende varme. Et besøg saunaen er ekstra skattet efter en kølig dag ved Vesterhavet.

Anneks med badeværelse – ideelt for 2 familier

Sommerhuset råder over 8 sengepladser, der er fordelt mellem hovedhus og anneks. I det 60m2 store hovedhus er der to værelser med henholdsvis dobbeltseng og køjeseng, mens der i det 37m2 store anneks er 2 værelser – begge indrettet med hver 2 enkeltsenge. I annekset er der også et badeværelse. Det gør sommerhuset ideelt, hvis I er 2 familier, der ønsker at holde ferie sammen.

Et sommerhus beliggende i skøn natur

Når ferien skal afholdes, skal hele familien med. I dette skønne sommerhus er der plads til i alt 2 hunde. Området omkring sommerhuset i Houvig er kendt for sine gode stisystemer, hvilket giver mulighed for nogle gode vandreture. Den korte afstand til Vesterhavet er også værd at udnytte i forbindelse med de daglige gåture –  Måske kan I ovenikøbet kombinere dette med en frisk svømmetur?
 
Alt i alt har I med beliggenheden til dette hus rig mulighed for at nyde den skønne natur.

Kun 300 meter fra Vesterhavet

Noget af det bedste ved huset er dets beliggenhed. For enden af en stille vej kun 300 meter fra Vesterhavet og de store, brede sandstrande. Uanset hvilken tid på året, I gæster i huset, er Vesterhavet en attraktion. Og store, brusende bølger i frostvejr er en lige så skøn oplevelse som en svømmetur i vandet på en lun sommerdag.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1314

D.
sagde , Danmark

Dejlig ugeneret beliggenhed kun 300 m. ad sti til pragtfuld strand.
Feriehuset har en enkel, men passende komfort, med plads til at alle kan sidde i behagelige møbler.
Annekset giver mulighed for at splitte op ind imellem, så man ikke behøver at være tætte 24/7

D.
sagde , Danmark

Fantastisk natur og strand. God og rummelig stue/køkken. Gode indkøbsmuligheder i RingkøbingSoverum:4
Bolig-/Grundareal:97 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2004 / 2000

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...