Hyggeligt, stråtækt feriehus med sauna på kæmpe naturgrund

3
icon
icon
icon

Vester Mosevej 9, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6184
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette fine stråtagshus på Vester Mosevej 9 er helt ideelt til en familieferie i det vestjyske. Feriehuset rummer plads til 6 personer – og 2 hunde – og er blandt andet indrettet med sauna og brændeovn. Den 5.000 kvadratmeter store naturgrund byder på god plads til både afslapning og leg, og der kommer dagligt rådyr forbi på besøg.

Behagelig atmosfære med brændeovn og sauna

Det stråtækte feriehus i Vester Husby råder over 130 kvadratmeter fordelt på to etager. I vil straks falde godt til i den venlige og enkle indretning, som med sine lyse og afdæmpede farver skaber en behagelig atmosfære i hele huset.

På stueetagen finder I stuen og køkkenalrummet, som er slået sammen til ét stort opholdsrum. Brændeovnen sørger for hyggen og varmer rummet op på de kolde vinterdage, og der bliver garanteret tid til masser af skønne familiestunder rundt om spisebordet med god mad, kortspil og eftermiddagskaffe.

Går I op ovenpå, finder I endnu en stue, to af de tre soverum og et  gæstetoilet (uden bruser). Fra husets badeværelse er der adgang til saunaen, som helt sikkert bliver et hit på de sene aftener og blæsende efterårsdage.

Kæmpe naturgrund med dagligt besøg fra skovens beboere

Feriehuset ligger på en 5.000 kvadratmeter stor naturgrund, hvor der er rigelig plads til både at slappe af på terrassen. Er I heldige, får I lov til at hilse på skovens beboere, rådyrene, der dagligt kommer forbi på grunden.

Havemøbler og liggestole står til rådighed, så I kan nyde de varme forårs- og sommerdage fuldt ud, og skal det være ekstra hyggeligt, kan I tænde op i grillen og spise feriemiddagen under åben himmel. 

Det brusende Vesterhav og den nærmeste købmand ligger kun få minutters kørsel væk, og har I mod på endnu flere oplevelser, byder feriebyen Søndervig på både shopping, gode spisesteder og et hav af aktiviteter såsom bowling, tennis, minigolf og segway-kørsel.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset L6184

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Haus. Wir waren 5 Personen und alles war entspannt
Kommen gerne wieder

DE
D.
sagde , Gnarrenburg

Älteres aber durchaus gemütliches Ferienhaus auf geschütztem Grundstück in ruhigem Feriengebiet. Wir haben uns wohl gefühlt, möchten aber anmerken, dass eine Renovierung in naher Zukunft erfolgen sollte.

Das Haus sollte insgesamt renoviert werden. Küche (besonders der Herd) und Badezimmer haben die beste Zeit hinter sich. Der Bestand an funktionsfähigen Pfannen und Messern sollte regelmäßig überprüft werden.
Im oberen Bad stinkt es dauerhaft. Hier fehlt ein Fenster oder wenigstens ein Lüfter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Etwas älteres, gut ausgestattetes Ferienhaus im Wald. Schönes Wohnzimmer mit tollem Ausblick auf den Garten. Gut geeignet für Urlauber mit Hunden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 5.000
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...