Hyggeligt, stråtækt feriehus med sauna på kæmpe naturgrund

3
icon
icon
icon

Vester Mosevej 9, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6184
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette fine stråtagshus på Vester Mosevej 9 er helt ideelt til en familieferie i det vestjyske. Feriehuset rummer plads til 6 personer – og 2 hunde – og er blandt andet indrettet med sauna og brændeovn. Den 5.000 kvadratmeter store naturgrund byder på god plads til både afslapning og leg, og der kommer dagligt rådyr forbi på besøg.

Behagelig atmosfære med brændeovn og sauna

Det stråtækte feriehus i Vester Husby råder over 130 kvadratmeter fordelt på to etager. I vil straks falde godt til i den venlige og enkle indretning, som med sine lyse og afdæmpede farver skaber en behagelig atmosfære i hele huset.

På stueetagen finder I stuen og køkkenalrummet, som er slået sammen til ét stort opholdsrum. Brændeovnen sørger for hyggen og varmer rummet op på de kolde vinterdage, og der bliver garanteret tid til masser af skønne familiestunder rundt om spisebordet med god mad, kortspil og eftermiddagskaffe.

Går I op ovenpå, finder I endnu en stue, to af de tre soverum og et  gæstetoilet (uden bruser). Fra husets badeværelse er der adgang til saunaen, som helt sikkert bliver et hit på de sene aftener og blæsende efterårsdage.

Kæmpe naturgrund med dagligt besøg fra skovens beboere

Feriehuset ligger på en 5.000 kvadratmeter stor naturgrund, hvor der er rigelig plads til både at slappe af på terrassen. Er I heldige, får I lov til at hilse på skovens beboere, rådyrene, der dagligt kommer forbi på grunden.

Havemøbler og liggestole står til rådighed, så I kan nyde de varme forårs- og sommerdage fuldt ud, og skal det være ekstra hyggeligt, kan I tænde op i grillen og spise feriemiddagen under åben himmel. 

Det brusende Vesterhav og den nærmeste købmand ligger kun få minutters kørsel væk, og har I mod på endnu flere oplevelser, byder feriebyen Søndervig på både shopping, gode spisesteder og et hav af aktiviteter såsom bowling, tennis, minigolf og segway-kørsel.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 5.000
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...