Renoveret poolhus med sauna og spa, 1 hund tilladt

2.5
icon
icon
icon

Bækbyvej 77, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6541
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 25
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette smukke og smagfuldt indrettede poolhus på Bækbyvej 77, som blev renoveret i 2020, ligger på en stor naturgrund omkranset af træer og buske. Her er der ikke kun en pool, men også både sauna og spa, så I kan tilbringe en skøn og afslappende wellness-ferie midt i naturen mellem Vedersø Klit og Husby.

Poolrum med sauna og spa – wellness til hele familien

Afskærmet fra nabohusene ligger det idylliske stråtækte feriehus på en over 5000 kvadratmeter stor naturgrund. Sommerhuset har meget at byde på året rundt. For familier med børn er poolrummet et sandt paradis! Her kan børnene plaske rundt og rigtigt lære at svømme. Uafhængigt af vejr og vind er der badeferie året rundt, når man har en 25 kvadratmeter stor pool til rådighed. Trænger I til lidt ekstra forkælelse på jeres badeferie, skal der blot tændes op i saunaen og spabadet, så er der ren wellness for krop og sjæl. Især efter en lang dag med mange gå- og cykelture i det naturskønne område kan man falde helt til ro.

I dette poolsommerhus er det blevet installeret luft til vand varmepumpe til poolrummet, så kan medvirke til lavere og mere energivenlig forbrug. 

God og smagfuld indretning med mange faciliteter

Alt i sommerhuset er gennemtænkt og praktisk udstyret. Det åbne samtalekøkken står i åben forbindelse til feriehusets lyse opholdsrum med brændeovn. Køkkenet er veludstyret og står klar til, at feriekokken kan slå sig løs. Opvasken klares naturligvis af opvaskemaskinen.
Sommerhuset opvarmes af en energisparende varmepumpe, som er med til at holde jeres forbrugsafregning nede. At sommerhuset derudover også er udstyret med både en separat fryser, vaskemaskine og tørretumbler er et stort plus. Så slipper I for at pakke så meget og for at skulle vaske tøj i to dage, når I kommer hjem igen. I det ene værelse er en foldudseng, som måler 2x80x200 cm, og som kan bruges både som enkelt eller dobbeltseng. 
Når I tænder op i brændeovnen i stuen om aftenen, sænker roen sig efter en god og aktiv dag i den vestjyske natur.

Vester Husby – husk cykler og kikkert!

Cirka 15 minutter nord for badebyen Søndervig ligger det skønne og yderst naturrige Vester Husby. Utallige gå-og cykelstier samt specielle mountainbike-tracks snor sig rundt i den store klitplantage. Også Husby Badesø og den kilometerlange sandstrand ved Vesterhavet er perfekte for hele familien og jeres firbenede ven. Alt til en ferie fyldt med natur, dyreliv, aktiviteter, ro og afslapning er tilstede.

 

*Sandkassen er fjernet og der skal derfor ses bort fra denne på billederne. 

Det siger vores gæster om sommerhuset L6541

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, ruhig gelegenes Ferienhaus. Es ist genügend Platz für 6 Personen. Poolbereich großzügig geschnitten. Viel Platz zum Baden und zum Entspannen. Sehr gut für kleinere Kinder geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus mit einem indoor Pool. Viel Platz und gepflegt. Man hat alles was das Herz begehrt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles was das Herz braucht. Großzügig mit Pool u. Sauna für zwei Familien bestens geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:169 / 5.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...