Renoveret poolhus med sauna og spa, 1 hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 77, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6541
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 25
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette smukke og smagfuldt indrettede poolhus på Bækbyvej 77, som blev renoveret i 2020, ligger på en stor naturgrund omkranset af træer og buske. Her er der ikke kun en pool, men også både sauna og spa, så I kan tilbringe en skøn og afslappende wellness-ferie midt i naturen mellem Vedersø Klit og Husby.

Poolrum med sauna og spa – wellness til hele familien

Afskærmet fra nabohusene ligger det idylliske stråtækte feriehus på en over 5000 kvadratmeter stor naturgrund. Sommerhuset har meget at byde på året rundt. For familier med børn er poolrummet et sandt paradis! Her kan børnene plaske rundt og rigtigt lære at svømme. Uafhængigt af vejr og vind er der badeferie året rundt, når man har en 25 kvadratmeter stor pool til rådighed. Trænger I til lidt ekstra forkælelse på jeres badeferie, skal der blot tændes op i saunaen og spabadet, så er der ren wellness for krop og sjæl. Især efter en lang dag med mange gå- og cykelture i det naturskønne område kan man falde helt til ro.

God og smagfuld indretning med mange faciliteter

Alt i sommerhuset er gennemtænkt og praktisk udstyret. Det åbne samtalekøkken står i åben forbindelse til feriehusets lyse opholdsrum med brændeovn. Køkkenet er veludstyret og står klar til, at feriekokken kan slå sig løs. Opvasken klares naturligvis af opvaskemaskinen.
Sommerhuset opvarmes af en energisparende varmepumpe, som er med til at holde jeres forbrugsafregning nede. At sommerhuset derudover også er udstyret med både en separat fryser, vaskemaskine og tørretumbler er et stort plus. Så slipper I for at pakke så meget og for at skulle vaske tøj i to dage, når I kommer hjem igen. I det ene værelse er en foldudseng, som måler 2x80x200 cm, og som kan bruges både som enkelt eller dobbeltseng. 
Når I tænder op i brændeovnen i stuen om aftenen, sænker roen sig efter en god og aktiv dag i den vestjyske natur.

Vester Husby – husk cykler og kikkert!

Cirka 15 minutter nord for badebyen Søndervig ligger det skønne og yderst naturrige Vester Husby. Utallige gå-og cykelstier samt specielle mountainbike-tracks snor sig rundt i den store klitplantage. Også Husby Badesø og den kilometerlange sandstrand ved Vesterhavet er perfekte for hele familien og jeres firbenede ven. Alt til en ferie fyldt med natur, dyreliv, aktiviteter, ro og afslapning er tilstede.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6541

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus med alt tænkeligt udstyr

D.
sagde , Randers SV

God rumfordeling.
Dejlig pool.
Skønt område.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:169 / 5.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...