Klassisk stråtagsferiehushus med sauna, spa og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Svollingvej 34, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6671
5 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette klassiske feriehus på Svollingvej 34 i Vester Husby ligger på en stor, ugeneret grund og byder indvendigt på ægte, charmerende sommerhusstil. Her kan I holde ferie med op til 5 personer og 1 hund – langt væk fra den travle hverdag. Blandt husets faciliteter finder I både en sauna, et spabad og en masse praktisk udstyr, der gør ferien ekstra nem og afslappende.

Lyst og klassisk indrettet feriehus med wellnessområde

I feriehuset i Vester Husby har I masser af plads at holde ferie på. Sofahjørnet og spiseområdet bliver varmet op af den klassiske brændeovn, og stue og køkken ligger i åben forbindelse til hinanden. Køkkenet blev renoveret i 2018, og her kan feriekokkene slippe fantasien og kreativiteten løs. fter maden sørger opvaskemaskinen for oprydningen.

På badeværelset finder I nogle af husets absolutte highlight. Her har I jeres helt egen private wellnessafdeling med både sauna og spabad, hvor I kan læne jer tilbage i varmen og tanke ny energi efter en lang og oplevelsesrig feriedag i den friske, salte havluft.

Feriehuset er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler. Sovepladserne fordeler sig på tre fine soveværelser, til den sjette person forefindes der en boxmadras.

Fantastisk sommerhusgrund med skøn terrasse

Fra stuen kommer I ud på terrassen og den store græsplæne, som børnene og hunden helt sikkert bliver begejstrede for. Der er masser af plads til leg og boldspil – og måske et slag kongespil for hele familien i det gode solskinsvejr?

På terrassen kan I helt ugeneret nyde den friske luft og de flotte, grønne omgivelser, I bor midt i. Der er sørget for havemøbler og ikke mindst en grill, så I kan tilberede et lækkert feriemåltid i aftensolen.

I nærheden af Vester Husby ligger en skov, hvor I kan tage hundene med på en forfriskende spadseretur. Feriebyen Søndervig ligger ligeledes blot en lille køretur væk og byder på masser af indkøbs- og aktivitetsmuligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 5.013
Renoveret / Byggeår:2018 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...