Klassisk stråtagsferiehushus med sauna, spa og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Svollingvej 34, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6671

Dette klassiske feriehus på Svollingvej 34 i Vester Husby ligger på en stor, ugeneret grund og byder indvendigt på ægte, charmerende sommerhusstil. Her kan I holde ferie med op til 5 personer og 1 hund – langt væk fra den travle hverdag. Blandt husets faciliteter finder I både en sauna, et spabad og en masse praktisk udstyr, der gør ferien ekstra nem og afslappende.

Lyst og klassisk indrettet feriehus med wellnessområde

I feriehuset i Vester Husby har I masser af plads at holde ferie på. Sofahjørnet og spiseområdet bliver varmet op af den klassiske brændeovn, og stue og køkken ligger i åben forbindelse til hinanden. Køkkenet blev renoveret i 2018, og her kan feriekokkene slippe fantasien og kreativiteten løs. fter maden sørger opvaskemaskinen for oprydningen.

På badeværelset finder I nogle af husets absolutte highlight. Her har I jeres helt egen private wellnessafdeling med både sauna og spabad, hvor I kan læne jer tilbage i varmen og tanke ny energi efter en lang og oplevelsesrig feriedag i den friske, salte havluft.

Feriehuset er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler. Sovepladserne fordeler sig på tre fine soveværelser, til den sjette person forefindes der en boxmadras.

Fantastisk sommerhusgrund med skøn terrasse

Fra stuen kommer I ud på terrassen og den store græsplæne, som børnene og hunden helt sikkert bliver begejstrede for. Der er masser af plads til leg og boldspil – og måske et slag kongespil for hele familien i det gode solskinsvejr?

På terrassen kan I helt ugeneret nyde den friske luft og de flotte, grønne omgivelser, I bor midt i. Der er sørget for havemøbler og ikke mindst en grill, så I kan tilberede et lækkert feriemåltid i aftensolen.

I nærheden af Vester Husby ligger en skov, hvor I kan tage hundene med på en forfriskende spadseretur. Feriebyen Søndervig ligger ligeledes blot en lille køretur væk og byder på masser af indkøbs- og aktivitetsmuligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 5.013
Renoveret / Byggeår:2018 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...