Klassisk stråtagsferiehushus med sauna, spa og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Svollingvej 34, Husby

- Sommerhusnr.: L6671
5 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette klassiske feriehus på Svollingvej 34 i Vester Husby ligger på en stor, ugeneret grund og byder indvendigt på ægte, charmerende sommerhusstil. Her kan I holde ferie med op til 5 personer og 1 hund – langt væk fra den travle hverdag. Blandt husets faciliteter finder I både en sauna, et spabad og en masse praktisk udstyr, der gør ferien ekstra nem og afslappende.

Lyst og klassisk indrettet feriehus med wellnessområde

I feriehuset i Vester Husby har I masser af plads at holde ferie på. Sofahjørnet og spiseområdet bliver varmet op af den klassiske brændeovn, og stue og køkken ligger i åben forbindelse til hinanden. Køkkenet blev renoveret i 2018, og her kan feriekokkene slippe fantasien og kreativiteten løs. fter maden sørger opvaskemaskinen for oprydningen.

På badeværelset finder I nogle af husets absolutte highlight. Her har I jeres helt egen private wellnessafdeling med både sauna og spabad, hvor I kan læne jer tilbage i varmen og tanke ny energi efter en lang og oplevelsesrig feriedag i den friske, salte havluft.

Feriehuset er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler. Sovepladserne fordeler sig på tre fine soveværelser, til den sjette person forefindes der en boxmadras.

Fantastisk sommerhusgrund med skøn terrasse

Fra stuen kommer I ud på terrassen og den store græsplæne, som børnene og hunden helt sikkert bliver begejstrede for. Der er masser af plads til leg og boldspil – og måske et slag kongespil for hele familien i det gode solskinsvejr?

På terrassen kan I helt ugeneret nyde den friske luft og de flotte, grønne omgivelser, I bor midt i. Der er sørget for havemøbler og ikke mindst en grill, så I kan tilberede et lækkert feriemåltid i aftensolen.

I nærheden af Vester Husby ligger en skov, hvor I kan tage hundene med på en forfriskende spadseretur. Feriebyen Søndervig ligger ligeledes blot en lille køretur væk og byder på masser af indkøbs- og aktivitetsmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6671

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles, was man für den Urlaub benötigt. Es ist gut und funktionell eingerichtet. In den Betten haben wir sehr gut geschlafen.
Allerdings ist das kleine Sofa im Wohnbereich sehr durchgesessen und die Jalousien im Bad und den kleinen Zimmern sollten einmal erneuert werden.
Trotz der Kritikpunkte haben wir uns in dem Haus wohl gefühlt und eine schöne Woche verbracht.

DE
D.
sagde , Deutschland

In die Jahre gekommenes aber charaktervolles Sommerhaus mit umfangreicher Ausstattung, ideal für ein Paar mit und ohne Kindern. Sehr ruhige Lage mit großem Grundstück und weitem Blick.

DE
D.
sagde , Deutschland

Optimale und effiziente Raumaufteilung, Ausstattung der Küche sehr erfreulich gerade auch der Mengen und die Vollständigkeit, Geschirrs usw, großes Grundstück, optimal für Hunde, keine Nachbarn, Esmark stellt alle wichtigen Informationen zum Ferienhaus und zur Region durch Flyer zur Verfügung

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 5.013
Renoveret / Byggeår:2018 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...