Skønt poolhus med sauna, spabad og volleyballbane

4
4998
Græmvej 67, Vester Husby - Søg på husnr. L6672

Dette skønne feriehus i Vester Husby rummer med sine 236 kvadratmeter plads til 14 personer og 2 hunde. Stråtagshuset på Græmvej 67 har alt, hvad feriehjertet begærer: En stor pool, en wellnessafdeling, inde- og udendørs aktivitetsmuligheder og alt i alt gode faciliteter. På det store udeareal kan I nyde ferien fuldstændig ugeneret.

Poolhus med wellnessafdeling og bordfodbold

I det skønne feriehus er der sørget for underholdning for alle, og en storstilet familieferie er helt oplagt. Især børn og unge vil få masser af sjov ud af den indendørs swimmingpool eller ved bordfodboldbordet. For jer, der er lidt mere til afslapning og wellness, står spabadet og saunaen klar, så I kan smide fødderne opad.

Efter en oplevelsesrig dag i den friske luft eller en tur i poolen kan nogle slappe af på sofaen, mens andre står for aftenens feriemåltid i det åbne køkken. Den indbyggede brændeovn spreder varme og hyggelig feriestemning i hele det åbne opholdsrum.

Huset råder over i alt 6 soveværelser og 3 badeværelser med gulvvarme, så alt er ligeligt fordelt. Blandt faciliteterne finder I også en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler samt en hurtig og stabil internetforbindelse.

Stor græsplæne med legeplads og volleyballbane

Fra stuen og poolrummet er der udgang til den afskærmede terrasse med indbygget muret grill. Her står havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan nyde de dejlige feriedage og den friske luft. Hele den store grund er indrammet af træer, hvilket gør beliggenheden helt ugeneret, og på den store græsplæne kan børnene og hundene lege. I har også jeres egen volleyballbane.

Vester Husby er et roligt ferieområde nord for Søndervig, blot en kort køretur fra feriebyen. Her finder I både en bager, forskellige indkøbsmuligheder og Esmarks kontor.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:236 / 5.000
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...