Hyggeligt stråtækt sommerhus på stor, ugeneret naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Grævlingevej 24, Husby

- Sommerhusnr.: L6750
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en kæmpe naturgrund i Vester Husby ligger dette skønne stråtagshus til 6 personer. Her kan I holde en dejlig ferie i det vestjyske – ganske ugeneret og med flot natur så langt, øjet rækker. Den hyggelige indretning indeholder blandt andet en brændeovn og gode praktiske faciliteter. Hunden er også hjerteligt velkommen her!

Rejser I med elbil, har i her mulighed for at oplade direkte på sommerhusets grund. I skal blot huske at medbringe jeres eget ladekabel til jeres bil. 

Ægte ferieidyl med brændeovn og praktiske faciliteter

Det stråtækte sommerhus på Grævlingevej 24 udstråler ægte ferieidyl, og her kan I holde en afslappende familieferie i god fred og ro. Den venlige indretning skaber en hjemlig atmosfære, og i opholdsrummet er loftet åbnet til kip, for at gøre omgivelserne åbne og rummelige.

Det hyggelige sofahjørne indbyder til ren hygge foran den knitrende brændeovn – med en god film på fladskærmen eller en varm kop kaffe på en kold feriedag. I det veludstyrede køkken med opvaskemaskine kan I hjælpes ad med dagens lækre feriemiddag. Her er alt, hvad feriekokken har brug for.

Husets badeværelse er udstyret med gulvvarme, så I ikke fryser de bare fødder om morgenen, når der skal børstes tænder. Desuden står den praktiske vaskemaskine og tørretumbler også her, så græspletterne hurtigt kan vaskes væk, når børnene har tumlet rundt udenfor.

Naturskøn, ugeneret beliggenhed i Vester Husby

Har I brug for et afbræk fra den travle hverdag, hvor I kan puste ud i fred og ro? Så er feriematriklen på Grævlingevej et oplagt valg. Den kæmpestore naturgrund er godt afskærmet af træer og buske, og her kan I fuldstændig ugeneret nyde de stille feriedage. På den store, velholdte græsplæne kan børnene og hunden få fri leg, mens I soler jer på terrassen.

På terrassen står gode havemøbler og liggestole til rådighed i de lune sommermåneder, og når sommeren rigtig er over os, kan I tænde op i husets grill og spise middag under åben himmel.

Det brusende Vesterhav ligger kun få minutters kørsel fra huset, og har I lyst til at tage på udflugt en dag, byder Søndervigs hyggelige ferieby på mange forskellige aktiviteter; blandt andet bowling, segway-kørsel, badeland og shopping.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6750

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr aufgeräumt und geschmackvoll eingerichtet. Noch ein kleiner Kritikpunkt: es gab außerhalb des Hauses keine geschützte Unterbringungsmöglichkeit für unsere Fahrräder. Der Schuppen war voll. Deshalb haben wir die Räder mit ins Wohnzimmer genommen. Auch ein befestigter Stellplatz für das Auto fehlte.
Das Haus war gut isoliert, so dass wir keine Heizung brauchten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön eingerichtetes Haus mit komfortabler Mediaausstattung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hier handelt es sich um super saniertes Ferienhaus auf einem schönen großen Grundstück.
Im Haus findest Du alles was Du im Urlaub benötigst.
Internet ist inclusive und alle elektrischen und technischen Geräte sind auf den nächsten Stand.
Es stehen sogar eine Waschmaschine und Trockner zur Verfügung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 5.750
Renoveret / Byggeår:2012 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, klinker Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...