Hyggeligt stråtækt sommerhus på stor, ugeneret naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Grævlingevej 24, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: L6750
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en kæmpe naturgrund i Vester Husby ligger dette skønne stråtagshus til 6 personer. Her kan I holde en dejlig ferie i det vestjyske – ganske ugeneret og med flot natur så langt, øjet rækker. Den hyggelige indretning indeholder blandt andet en brændeovn og gode praktiske faciliteter. Hunden er også hjerteligt velkommen her!

Ægte ferieidyl med brændeovn og praktiske faciliteter

Det stråtækte sommerhus på Grævlingevej 24 udstråler ægte ferieidyl, og her kan I holde en afslappende familieferie i god fred og ro. Den venlige indretning skaber en hjemlig atmosfære, og i opholdsrummet er loftet åbnet til kip, for at gøre omgivelserne åbne og rummelige.

Det hyggelige sofahjørne indbyder til ren hygge foran den knitrende brændeovn – med en god film på fladskærmen eller en varm kop kaffe på en kold feriedag. I det veludstyrede køkken med opvaskemaskine kan I hjælpes ad med dagens lækre feriemiddag. Her er alt, hvad feriekokken har brug for.

Husets badeværelse er udstyret med gulvvarme, så I ikke fryser de bare fødder om morgenen, når der skal børstes tænder. Desuden står den praktiske vaskemaskine og tørretumbler også her, så græspletterne hurtigt kan vaskes væk, når børnene har tumlet rundt udenfor.

Naturskøn, ugeneret beliggenhed i Vester Husby

Har I brug for et afbræk fra den travle hverdag, hvor I kan puste ud i fred og ro? Så er feriematriklen på Grævlingevej et oplagt valg. Den kæmpestore naturgrund er godt afskærmet af træer og buske, og her kan I fuldstændig ugeneret nyde de stille feriedage. På den store, velholdte græsplæne kan børnene og hunden få fri leg, mens I soler jer på terrassen.

På terrassen står gode havemøbler og liggestole til rådighed i de lune sommermåneder, og når sommeren rigtig er over os, kan I tænde op i husets grill og spise middag under åben himmel.

Det brusende Vesterhav ligger kun få minutters kørsel fra huset, og har I lyst til at tage på udflugt en dag, byder Søndervigs hyggelige ferieby på mange forskellige aktiviteter; blandt andet bowling, segway-kørsel, badeland og shopping.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6750

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön eingerichtetes Haus mit komfortabler Mediaausstattung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hier handelt es sich um super saniertes Ferienhaus auf einem schönen großen Grundstück.
Im Haus findest Du alles was Du im Urlaub benötigst.
Internet ist inclusive und alle elektrischen und technischen Geräte sind auf den nächsten Stand.
Es stehen sogar eine Waschmaschine und Trockner zur Verfügung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war super, sehr ordentlich. Sehr gut eingerichtet und es war alles da, was man benötigt. Auch die Betten waren sehr gut.Ein großes Grundstück, für uns und unseren Hund ideal.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 5.750
Renoveret / Byggeår:2012 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, klinker Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...