Aktivitetshus på stor naturgrund med beachvolley- og petanquebane

5
icon
icon
icon
icon
icon

Grævlingevej 35, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6845
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Leder I efter et aktivitetshus, hvor der er masser af plads og sørget for underholdning til alle aldre? Så er Grævlingevej 35 i Vester Husby helt klart et hus for jer. Det 121 kvadratmeter store sommerhus er bygget i 2020 med fokus på hygge og nærvær. Den stilbevidste indretning med et skandinavisk touch sørger for, at I føler jer hjemme fra første minut. Til de høje i familien er der en dobbeltseng med ekstra længde!

Ekstra lange senge, dart, bordfodbold, sauna og spa

Det stråtækte aktivitetshus har plads til i alt 8 personer. Da der er to soveafdelinger og to badeværelser er der god plads til, at to familier med børn sammen kan nyde deres ferie her. Den ene af de to dobbeltsenge i soveværelset med egen tilgang til terrassen er ekstra lang og har en længde på 210cm, så komfort og god nattesøvn til alle er der også tænkt på!

Hjertet af huset er det store lyse opholdsrum. De hvidmalede træbjælker, store vinduer og brændeovnens centrale placering giver huset et moderne men rustikt look. Køkkenet, stuen og spiseområdet står i åben forbindelse til hinanden, så der oser af hygge og bydes ind til samvær til hele familien. Samtalekøkkenet er udstyret med alt det praktiske I skulle få brug for. Her kan I udleve jeres køkkendrømme, mens resten af familien streamer en god film på Chromecast i stuen eller nyder en bog. Begge badeværelser har gulvvarme og i det ene finder I et lille frirum: Det er udstyret med både sauna og spa, -en lille oase til selvforkælelse.

Trænger I til lidt mere aktivitet, kan der indendørs både dystes i dart og bordfodbold. Bordfodboldbordet er placeret på den lyse hems, hvor der også er et fjernsyn med Chromecast. Dartskiven finder I nedenunder, så der er god plads til fordelte aktiviteter i hele huset. Et rigtigt aktivitetshus.

8300m² udendørsareal med beachvolley- og petanquebane

Gennem terrassedørene kommer I ud på den afskærmede og stenbelagte terrasse mod syd. Her kan I nyde solen i liggestolene og slutte dagen af med lækker grillmad direkte fra feriehusets grill. Udendørsaktiviteter er der heller ikke sparet på i dette sommerhus. Sommerhuset har både egen beachvolleybane, petanquebane, trampolin og fodboldmål!

Til de yngre gæster, eller blot dem med unge sjæle, er der både sandkasse og legetårn. På den store grund på over 8300 kvadratmeter er der i den grad plads til alle at boltre sig på. Både fodbold, rundbold og kongespil kan spilles på samme tid, med plads tilovers.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:121 / 8.341
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...