Aktivitetshus på stor naturgrund med beachvolley- og petanquebane

5
icon
icon
icon
icon
icon

Grævlingevej 35, Husby

- Sommerhusnr.: L6845
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et aktivitetshus, hvor der er masser af plads og sørget for underholdning til alle aldre? Så er Grævlingevej 35 i Vester Husby helt klart et hus for jer. Det 121 kvadratmeter store sommerhus er bygget i 2020 med fokus på hygge og nærvær. Den stilbevidste indretning med et skandinavisk touch sørger for, at I føler jer hjemme fra første minut. Til de høje i familien er der en dobbeltseng med ekstra længde! Desuden er der installeret et ladestik til elbiler ved huset. 

Ekstra lange senge, dart, bordfodbold, sauna og spa

Det stråtækte aktivitetshus har plads til i alt 8 personer. Da der er to soveafdelinger og to badeværelser er der god plads til, at to familier med børn sammen kan nyde deres ferie her. Den ene af de to dobbeltsenge i soveværelset med egen tilgang til terrassen er ekstra lang og har en længde på 210cm, så komfort og god nattesøvn til alle er der også tænkt på!

Hjertet af huset er det store lyse opholdsrum. De hvidmalede træbjælker, store vinduer og brændeovnens centrale placering giver huset et moderne men rustikt look. Køkkenet, stuen og spiseområdet står i åben forbindelse til hinanden, så der oser af hygge og bydes ind til samvær til hele familien. Samtalekøkkenet er udstyret med alt det praktiske I skulle få brug for. Her kan I udleve jeres køkkendrømme, mens resten af familien streamer en god film på Chromecast i stuen eller nyder en bog. Begge badeværelser har gulvvarme og i det ene finder I et lille frirum: Det er udstyret med både sauna og spa, -en lille oase til selvforkælelse.

Trænger I til lidt mere aktivitet, kan der indendørs både dystes i dart og bordfodbold. Bordfodboldbordet er placeret på den lyse hems, hvor der også er et fjernsyn med Chromecast. Dartskiven finder I nedenunder, så der er god plads til fordelte aktiviteter i hele huset. Et rigtigt aktivitetshus.

8300m² udendørsareal med beachvolley- og petanquebane

Gennem terrassedørene kommer I ud på den afskærmede og stenbelagte terrasse mod syd. Her kan I nyde solen i liggestolene og slutte dagen af med lækker grillmad direkte fra feriehusets grill. Udendørsaktiviteter er der heller ikke sparet på i dette sommerhus. Sommerhuset har både egen beachvolleybane, petanquebane, trampolin og fodboldmål!

Til de yngre gæster, eller blot dem med unge sjæle, er der både sandkasse og legetårn. På den store grund på over 8300 kvadratmeter er der i den grad plads til alle at boltre sig på. Både fodbold, rundbold og kongespil kan spilles på samme tid, med plads tilovers.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6845

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten schöne Wochen im sehr sauberen und modern eingerichteten Haus, die Lage war schön obwohl die Dünen zum Teil sehr steil waren!
Der Garten war paradiesisches schön für Kinder und die gesamte Familie! Wir haben uns in den Ort verliebt und kommen gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

In dem Ferienhaus findet man einen schönen hellen und gemütlichen Wohnbereich vor. Das Haus ist ideal für 2 Familien, da die Schlafräume gut abgetrennt sind. Die Außenanlage lässt keine Wünsch übrig und wurde von allen sehr gern genutzt.
An Küchengeräten mangelt es nicht, allerdings hat man dadurch nicht viel Stauraum für Lebensmittel.
Wenn es mal etwas kühler ist, bereitet der Ofen schöne gemütliche Stunden.
Für einen Urlaub ein top Ferienhaus.Die Lage ist trotz naher Straße sehr ruhig. Mit dem Auto sind auch sehr viele Freizeitmöglichkeiten zu erreichen. Der Weg zum Strand kann mit Auto oder auch zu Fuß bewältigt werden (ca. 20 min zu Fuß).
Der Strand ist naturbelassen und für einen Strandspaziergang sehr geeignet. Dem Sammler sind hier keine Grenzen gesetzt. Allerdings würden wir den Strand zum Baden nicht empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes großes Ferienhaus mit riesigem Grundstück und viel Platz. Ideal für (Jugend-)Gruppen oder Familien. Bietet alles, was das Herz begehrt.Der Strand ist schön und nicht weit weg vom Ferienhaus. Drum herum gibt es kleine Wäldchen und Dünenlandschaft. Alles andere ist nur mit dem Auto erreichbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:121 / 8.341
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...