Poolsommerhus til 14 personer med fodboldbane og beachvolley

4
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 104, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: LL1004
14 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter det perfekte sommerhus til en aktiv ferie med den store familie eller venneflok? Så er I havnet det helt rigtige sted! Dette stråtækte sommerhus i Vedersø Klit har plads til hele 14 personer og byder både på swimmingpool, spabad og sauna – alt sammen beliggende på en kæmpe plænegrund med både fodboldbane og beachvolley! Hundene er også velkomne.

Stort, stråtækt sommerhus med 3 badeværelser og bryggers

Velkommen på Bækbyvej 104 – en ferieadresse, hvor rammerne i den grad er sat for en storslået ferie med de nærmeste. Den stråtækte klassiker råder over 212 kvadratmeter og er indrettet i en enkel og hyggelig stil, der straks vil få jer til at føle jer hjemme.

Sommerhuset har i 2018 gennemgået en renovering, og der er gjort velovervejede, praktiske valg i indretningen. Med 3 badeværelser undgår I de lange køer til badet om morgenen, og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler sørger for, at I hurtigt kan få vasket ferieklæderne.

Aktiv ferie med swimmingpool – afslapning med sauna og spabad

Der er lagt op til en aktiv ferie i Vedersø Klit. Feriehuset har nemlig sin egen poolafdeling med en 20 kvadratmeter stor swimmingpool. I poolafdelingen er der desuden et lækkert spabad, og på det ene badeværelse er der indgang til sommerhusets sauna – så der er altså også tænkt på de gæster, der drømmer om afslapning og selvforkælelse på ferien.

Ugeneret, afskærmet terrasse og kæmpe plænegrund med fodbold og beachvolley

Det stråtækte poolsommerhus ligger på en kæmpemæssig og velholdt plænegrund på mere end 5.000 kvadratmeter. Her finder I en god, afskærmet terrasse, hvor I på ugeneret vis kan nyde den friske luft og de grønne omgivelser.

På de solrige dage kan I slænge jer i liggestolene eller få en kold drink rundt om havebordet, og om aftenen er det oplagt at tænde op i grillen.

Grunden byder også på både fodboldbane og beachvolley, hvor de aktive feriegæster kan slå sig løs – og der er samtidig tænkt på de yngste i flokken, da der både er gyngestativ og sandkasse.

Bo roligt i Vedersø Klit – med kort vej til strand, indkøb og by

Med ferieadresse på Bækbyvej kommer I til at bo på en rolig plet i Vedersø Klits naturskønne ferieområde. Vesterhavet såvel som den nærmeste indkøbsmulighed ligger godt 2000 meter væk, og med diverse små byer omkring jer, som Søndervig og Thorsminde, er der altid et nyt sted at besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1004

D.
sagde , Danmark

Et meget hyggeligt sommerhus

D.
sagde , Fredericia

Lækkert hus med alt hvad man behøverEt ret lækkert sted, med gå afstand til strand og klitter.

D.
sagde , Farsø

Udmærket feriehus mht. indretning, og gode udendørs faceliteter til boldspil og leg

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 5.035
Renoveret / Byggeår:2023 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...