Poolsommerhus til 14 personer med fodboldbane og beachvolley

4
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 104, Vester Husby

- Sommerhusnr.: LL1004
14 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter det perfekte sommerhus til en aktiv ferie med den store familie eller venneflok? Så er I havnet det helt rigtige sted! Dette stråtækte sommerhus i Vedersø Klit har plads til hele 14 personer og byder både på swimmingpool, spabad og sauna – alt sammen beliggende på en kæmpe plænegrund med både fodboldbane og beachvolley! Hundene er også velkomne. I 2023 kom der nye gulve i køkken/alrum og gangarealer, og køkkenet blev ligeledes moderniseret. 

Stort, stråtækt sommerhus med 3 badeværelser og bryggers

Velkommen på Bækbyvej 104 – en ferieadresse, hvor rammerne i den grad er sat for en storslået ferie med de nærmeste. Den stråtækte klassiker råder over 212 kvadratmeter og er indrettet i en enkel og hyggelig stil, der straks vil få jer til at føle jer hjemme.

Sommerhuset har i 2018 gennemgået en renovering, og der er gjort velovervejede, praktiske valg i indretningen. Med 3 badeværelser undgår I de lange køer til badet om morgenen, og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler sørger for, at I hurtigt kan få vasket ferieklæderne.

Aktiv ferie med swimmingpool – afslapning med sauna og spabad

Der er lagt op til en aktiv ferie i Vedersø Klit. Feriehuset har nemlig sin egen poolafdeling med en 20 kvadratmeter stor swimmingpool. I poolafdelingen er der desuden et lækkert spabad, og på det ene badeværelse er der indgang til sommerhusets sauna – så der er altså også tænkt på de gæster, der drømmer om afslapning og selvforkælelse på ferien.

Ugeneret, afskærmet terrasse og kæmpe plænegrund med fodbold og beachvolley

Det stråtækte poolsommerhus ligger på en kæmpemæssig og velholdt plænegrund på mere end 5.000 kvadratmeter. Her finder I en god, afskærmet terrasse, hvor I på ugeneret vis kan nyde den friske luft og de grønne omgivelser.

På de solrige dage kan I slænge jer i liggestolene eller få en kold drink rundt om havebordet, og om aftenen er det oplagt at tænde op i grillen.

Grunden byder også på både fodboldbane og beachvolley, hvor de aktive feriegæster kan slå sig løs – og der er samtidig tænkt på de yngste i flokken, da der både er gyngestativ og sandkasse.

Bo roligt i Vedersø Klit – med kort vej til strand, indkøb og by

Med ferieadresse på Bækbyvej kommer I til at bo på en rolig plet i Vedersø Klits naturskønne ferieområde. Vesterhavet såvel som den nærmeste indkøbsmulighed ligger godt 2000 meter væk, og med diverse små byer omkring jer, som Søndervig og Thorsminde, er der altid et nyt sted at besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1004

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus, gemütlich u modern eingerichtet. Schönes Außengelände. Küche super ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes gemütliches Haus für 2 bis 3 Familien mit tollem Pool, Whirlpool und Sauna sowie einem riesigen geschützten Garten. Es ist sehr sauber, super ausgestattet und gemütlich eingerichtet. Absolut empfehlenswert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, gemütlich eingerichtetes Ferienhaus, das durch seine Aufteilung perfekt für den Urlaub mit zwei Familien geeignet ist. Das Grundstück ist sehr groß und bietet für Kinder viele Spielmöglichkeiten.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 5.035
Renoveret / Byggeår:2023 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...