Stort rummeligt sommerhus på dejlig ugeneret grund

4
icon
icon
icon
icon

Dommersøvej 33, Vedersø Klit

- Sommerhusnr.: LL1125
12 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Her ser I et stort og rummeligt sommerhus med plads til 12 personer og én hund. Sommerhuset er derfor oplagt til 2 familier eller flere vennepar. Udover den rummelige plads får I et sommerhus, der byder på fredelige og smukke omgivelser både inde og ude. Der er styr på detaljerne, da sommerhuset blev renoveret i 2021. Desuden har sommerhuset et billardbord, som I kan få stor glæde af, og ikke mindst gyngestativ og sandkasse i haven, som børnene kan få glæde af.

Lyse og flotte omgivelser

Det første, I vil blive mødt af, er de lyse omgivelser, som breder sig i alle sommerhusets rum. Spisestue og stue er i åben forbindelse med det flotte køkken, som er udstyret med alle nødvendige redskaber. Her finder I selvfølgelig også en opvaskemaskine, som klarer den værste opvask. Der er desuden vaskemaskine med indbygget tørretumbler. 
 
I stuen finder I et fladskærms-tv, hvor I via sommerhusets Apple-tv kan streame lige præcis dén film eller serie, I ønsker. Efter en god dag kan hele familien derfor samles om en god film og nyde hinandens selskab.

Desuden har feriehuset fået installeret en varmepumpe, som også hjælper til med, at I kan holde varmen i sommerhuset.

To badeværelser og billardbord

Sommerhuset, som befinder sig på Dommersøvej 33 i Vedersø Klit, har hele 2 badeværelser. Begge er selvfølgelig med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne om morgenen. 2 badeværelser er ligeledes oplagt, hvis I er to familier, som holder ferie sammen, så hver familie kan få sit eget badeværelse. Dampbadet i det ene badeværelse fungerer som almindelig bruser og ikke med dampfunktion. 
 
De 12 sovepladser er fordelt på 5 soveværelser – 3 med dobbeltseng, 1 værelse med enkeltmandssenge og 1 værelse med 2 etagesenge. Sommerhuset har også et billardbord, hvor I helt sikkert vil få nogle underholdende timer. 

Fredelig og uforstyrret grund

Dette sommerhus har en skøn terrasse, som er udstyret med diverse havemøbler, så her kan I læne jer tilbage i liggestolene og nyde solskinnet og de smukke omgivelser. Der er også en grill til rådighed. Sommerhuset befinder sig ligeledes på en fredelig og uforstyrret grund, som værner om jeres privatliv. I den store have kan børnene få lov at boltre sig og bruge gyngestativet eller sandkassen.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:153 / 3.584
Renoveret / Byggeår:2021 / 2015

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...