Stort rummeligt sommerhus på dejlig ugeneret grund

4
icon
icon
icon
icon

Dommersøvej 33, Husby

- Sommerhusnr.: LL1125
12 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her ser I et stort og rummeligt sommerhus med plads til 12 personer og én hund. Sommerhuset er derfor oplagt til 2 familier eller flere vennepar. Udover den rummelige plads får I et sommerhus, der byder på fredelige og smukke omgivelser både inde og ude. Der er styr på detaljerne, da sommerhuset blev renoveret i 2021. Desuden har sommerhuset et billardbord, som I kan få stor glæde af, og ikke mindst gyngestativ og sandkasse i haven, som børnene kan få glæde af. Der er også installeret ladestik til opladning af elbil. 

Lyse og flotte omgivelser

Det første, I vil blive mødt af, er de lyse omgivelser, som breder sig i alle sommerhusets rum. Spisestue og stue er i åben forbindelse med det flotte køkken, som er udstyret med alle nødvendige redskaber. Her finder I selvfølgelig også en opvaskemaskine, som klarer den værste opvask. Der er desuden vaskemaskine med indbygget tørretumbler. 
 
I stuen finder I et fladskærms-tv, hvor I via sommerhusets Apple-tv kan streame lige præcis dén film eller serie, I ønsker. Efter en god dag kan hele familien derfor samles om en god film og nyde hinandens selskab.

Desuden har feriehuset fået installeret en varmepumpe, som også hjælper til med, at I kan holde varmen i sommerhuset.

To badeværelser med dampbad og spa 

Sommerhuset, som befinder sig på Dommersøvej 33 i Vedersø Klit, har hele 2 badeværelser. Begge er selvfølgelig med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne om morgenen. 2 badeværelser er ligeledes oplagt, hvis I er to familier, som holder ferie sammen, så hver familie kan få sit eget badeværelse. Dampbadet i det ene badeværelse fungerer som almindelig bruser. Der er også en spa som I kan hygge jer i. 
 
De 12 sovepladser er fordelt på 5 soveværelser – 3 med dobbeltseng, 1 værelse med enkeltmandssenge og 1 værelse med 2 etagesenge. Sommerhuset har også et billardbord, hvor I helt sikkert vil få nogle underholdende timer. 

Fredelig og uforstyrret grund

Dette sommerhus har en skøn terrasse, som er udstyret med diverse havemøbler, så her kan I læne jer tilbage i liggestolene og nyde solskinnet og de smukke omgivelser. Der er også en grill til rådighed. Sommerhuset befinder sig ligeledes på en fredelig og uforstyrret grund, som værner om jeres privatliv. I den store have kan børnene få lov at boltre sig og bruge gyngestativet eller sandkassen.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1125

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus in ruhiger Lage, mitten in der Natur und doch mit Nachbarschaft.
Großes freiflächiges Grundstück ohne Zäune. Ein kleiner Teich in der Nähe mit Grünfläche zum Ausruhen und Picknicken.

Das Haus ist geräumig und sehr gut ausgestattet. Die Zimmer sind gerade ausreichend groß. Die Ausstattung in der Küche ist hervorragend. Wasserkocher, Mikrowelle, Kühl-und Gefrierschrank, Kaffeemaschine, Thermoskannen, Back- Koch- Bratgeschirr ist vorhanden, sowie Besteck und Geschirr. Inklusive Billardtisch und E-Ladegerät-Station.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt og vel indrettet hus med skønne fællesområder til spis, tv og spil. Dejligt med udstyr i køkkenet, så intet manglede. Meget velholdt hus. Hyggeligt i alt slags vejr.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr pflegeleicht und mit allen nötigsten Sachen ausgestattet.
Perfekt um entspannt Urlaub machen zu können.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:153 / 3.584
Renoveret / Byggeår:2021 / 2015

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...