Hyggelig ferielejlighed i Husby med kig til vandet

2.5
icon
icon
icon

Husby Klitvej 2, Husby

- Sommerhusnr.: LW1360
4 pers.
Antal personer
175 m.
Nærmeste strand
2650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Den lille stråtækte ferielejlighed i klitterne ved Vesterhavet er den perfekte ramme for den lille familie eller kæresteparret, der trænger til en hyggelig tur for to. Området er kendt og elsket for sin brede sandstrand, der virker tillokkende på badeglade besøgende. Her kan I nyde dagene i det smukke klitlandskab med den slående udsigt kun 175 meter fra vandet. Og har I lyst, kan I ovenikøbet medbringe jeres hund på ferien.

Skøn ferielejlighed med hyggelig sommerhusstemning og 175 meter til vandet

Ferielejligheden på Husby Klitvej 2 har kig til havet og ligger kun 175 meter fra vandet. Fornemmelse af havets nære tilstedeværelse vil uden tvivl bringe jer i sommerhusstemning, så snart I træder ind på grunden. Samtidig sikrer husets ensomme beliggenhed uden omkringliggende huse, at det næsten føles som om, I har jeres egen private strand.
 
I lejligheden vil I blive mødt af en lys og hyggelig indretning med behagelige møbler og interiør i afstemte neutrale farver, der ikke fjerner fokus fra den smukke udsigt. For der skal ikke herske tvivl om, hvor blikket søger hen: De store vinduespartier, der indrammer den vestjyske natur udenfor, er en sand magnet for øjnene.
 
Det praktisk indrettede køkkenalrum er feriehusets naturlige kerne. Her kan I tilbringe tiden sammen omkring bordet, spille spil eller nyde et måltid mad sammen. Lejligheden består desuden af 2 fine soveværelser samt et badeværelse med bruseniche. Lejligheden opvarmes af en energivenlig varmepumpe, der er garant for et behageligt indeklima.

Betagende naturgrund med udeområde, grill, havemøbler og liggestole

I vil med garanti have lyst til at tilbringe jeres feriedage på den smukke naturgrund, der omkranser lejligheden på Husby Klitvej. Her er der masser af plads for familiens yngste eller jeres hund at boltre sig på. Der er også en 30 m2 afskærmet træ-terrasse, I kan sidde og slappe af på. 
 
Vaskeægte feriedage består også af grillhygge og solbadning. Og her er ferielejlighedens udeområde og naturgrund den ideelle ramme. Her er nemlig både liggestole, havemøbler og grill til rådighed, så I kan vende bøffer og nyde kolde forfriskninger i sommersolen.

Det siger vores gæster om sommerhuset LW1360

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön Ruhig, Top wie Immer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist klein und sehr gemütlich. Am Esstisch kann man die wundervolle Aussicht genießen. Bei gutem Wetter mit einem fantastischen Sonnenaufgang.
Da ich im Urlaub immer viel male, gibt es einen tollen Schreibtisch im Haus, auf dem alle Malsachen Platz haben. Und man kann trotzdem die schöne Aussicht genießen.
Der Strand ist gleich auf der anderen Seite der Straße, die man tatsächlich nicht hört. Es ist ein sehr ruhiges Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wunderschön, alles gut eingerichtet. Küche komplett sehr ruhige Lage. Wir kommen wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 245.000
Renoveret / Byggeår:2012 / 1900

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...