Hyggelig ferielejlighed i Husby med kig til vandet

2.5
icon
icon
icon

Husby Klitvej 2, Vester Husby

- Sommerhusnr.: LW1360
4 pers.
Antal personer
175 m.
Nærmeste strand
2650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Den lille stråtækte ferielejlighed i klitterne ved Vesterhavet er den perfekte ramme for den lille familie eller kæresteparret, der trænger til en hyggelig tur for to. Området er kendt og elsket for sin brede sandstrand, der virker tillokkende på badeglade besøgende. Her kan I nyde dagene i det smukke klitlandskab med den slående udsigt kun 175 meter fra vandet. Og har I lyst, kan I ovenikøbet medbringe jeres hund på ferien.

Skøn ferielejlighed med hyggelig sommerhusstemning og 175 meter til vandet

Ferielejligheden på Husby Klitvej 2 har kig til havet og ligger kun 175 meter fra vandet. Fornemmelse af havets nære tilstedeværelse vil uden tvivl bringe jer i sommerhusstemning, så snart I træder ind på grunden. Samtidig sikrer husets ensomme beliggenhed uden omkringliggende huse, at det næsten føles som om, I har jeres egen private strand.
 
I lejligheden vil I blive mødt af en lys og hyggelig indretning med behagelige møbler og interiør i afstemte neutrale farver, der ikke fjerner fokus fra den smukke udsigt. For der skal ikke herske tvivl om, hvor blikket søger hen: De store vinduespartier, der indrammer den vestjyske natur udenfor, er en sand magnet for øjnene.
 
Det praktisk indrettede køkkenalrum er feriehusets naturlige kerne. Her kan I tilbringe tiden sammen omkring bordet, spille spil eller nyde et måltid mad sammen. Lejligheden består desuden af 2 fine soveværelser samt et badeværelse med bruseniche og varme i gulvet. Lejligheden opvarmes af en energivenlig varmepumpe, der er garant for et behageligt indeklima.

Betagende naturgrund med udeområde, grill, havemøbler og liggestole

I vil med garanti have lyst til at tilbringe jeres feriedage på den smukke naturgrund, der omkranser lejligheden på Husby Klitvej. Her er der masser af plads for familiens yngste eller jeres hund at boltre sig på. Der er også en 30 m2 afskærmet træ-terrasse, I kan sidde og slappe af på. 
 
Vaskeægte feriedage består også af grillhygge og solbadning. Og her er ferielejlighedens udeområde og naturgrund den ideelle ramme. Her er nemlig både liggestole, havemøbler og grill til rådighed, så I kan vende bøffer og nyde kolde forfriskninger i sommersolen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 245.000
Renoveret / Byggeår:2012 / 1900

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...