Dyrlæger på den jyske vestkyst

Dyrlæger på den jyske vestkyst

Er din hund syg eller kommet til skade og har brug for dyrlægehjælp? Hvis uheldet er ude, finder du heldigvis en række dyrlæger tæt på dit hundevenlige sommerhus, hvor fagpersonale står klar til at hjælpe din firbenede ven.

Har du brug for dyrlægehjælp, er det altid en god idé at ringe til praksissen først, så du er sikker på ikke at gå forgæves, og dit husdyr hurtigt kan blive hjulpet. Mange af dyrlægerne har også en vagttelefon uden for de almindelige åbningstider. Du finder mere information om de enkelte dyrlægepraksisser og -klinikker på deres respektive hjemmesider.

Dyrlæger i regionen: Er din hund blevet syg eller kommet til skade på ferien?

Vestjyske Dyrlæger
Erhvervsparken 2
6830 Nr. Nebel
Tel. 70 26 16 80
(Døgnvagt)
vestjyske-dyrlaeger.dk

Anicura Varde
Ribevej 37
6800 Varde
Tel. 88 44 42 22
(Døgnvagt)
anicura.dk

Blåvand Dyreklinik
Blåvandvej 35c
6857 Blåvand
Tel. 26 14 41 86
animalcare.dk

Dyreklinikken Esbjerg
Frodesgade 109
6700 Esbjerg
Tel. 75 18 09 00 
(Døgnvagt)
dyreklinikkenesbjerg.dk

Esbjerg Dyrehospital
Dortheasvej 27
6700 Esbjerg
Tel. 75 12 21 67 
(Døgnvagt)
esbjergdyrehospital.dk

Dyrlæge Fanø
Hæsset 1
6720 Fanø/Vesterhavsbad
Tel. 28 99 75 57
blmdyrlaege.dk

Fanø Dyreklinik
Hovedgade 126
6720 Fanø/Rindby
Tel. 29 24 76 63
fanoedyreklinik.dk

Oluf Eskelund
Lakolk 332
6792 Rømø
Tel: 60 46 16 08

Skærbæk Dyreklinik
Søndervang 20
6780 Skærbæk
Tel: 74 75 11 17
skærbækdyreklinik.dk

Dyrlægecenter Vest
Herningvej 74
6950 Ringkøbing
Tel. 70 22 44 42 
(Døgnvagt)
dcvest.dk

Ringkøbing Dyrehospital
Frejavej 1
6950 Ringkøbing
Tel. 97 32 20 22 
(Døgnvagt)
ringkoebingdyrehospital.dk

Dyreuheld på ferien

Har du påkørt et dyr?

På mange af vejene i vores sommerhusområder er der stor dyreaktivitet. Især i området mellem Blåvand og Henne Strand hører det ikke til sjældenhederne at se store flokke kronvildt på markerne langs vejene – et vildt og betagende tilløbsstykke, som mange kører langt for at se.

Men de store vildtbestande fordrer også, at man kører forsigtigt og opmærksomt i områderne. Er du så uheldig at komme til at påkøre et dyr, eller opdager du et tilskadekommet dyr i vejkanten, bør du kontakte Dyrenes Vagtcentral 1812. Dyrenes Vagtcentral arbejder også med førerhunde, som er eksperter i at finde tilskadekomne dyr, som i choktilstand er løbet fra påkørslen.

Det er vigtigt, at du altid synligt markerer det sted, hvor sammenstødet er set, så Dyrenes Vagtcentral kan se det. Hold desuden altid afstand fra det tilskadekomne dyr.

Hvis dyret er dødt, eller du finder et dødt dyr, er det hverken Dyrenes Vagtcentral, Politiet eller Brandvæsnet, som er ansvarlige for at skaffe det af vejen. Du kan eventuelt selv hjælpe ved at slæbe dyret ud i buskadset, væk fra vejen.

Har du fundet en syg, tilskadekommen eller død sæl på stranden?

Det er ikke unormalt at møde en enlig sæl på stranden – men det er kun meget sjældent, at sælen faktisk behøver hjælp. Oftest er der blot tale om sælunger, som venter på deres mødre.

Sørg altid for at holde stor afstand til dyrene, især når du har hunden med på stranden. Hvis du kan se, at sælen er i nød, kan du læse, hvordan du skal forholde dig på vores informationsside.

Hugorme og hunde

Når det gælder mennesker, er et hugormebid sjældent farligt, men for hunde kan det være livstruende. Mistænker du, at din hund er blevet bidt af en hugorm, er gængse symptomer hævelse ved biddet, uro og nervøsitet, dårlig mave, sænket kropstemperatur og kramper. Er din hund så uheldig at blive bidt af en hugorm, bør du hurtigst muligt kontakte en dyrlæge. 

Hugorme er glade for solen og kommer typisk frem i det varme sommervejr, hvor de kan finde på at ligge på stierne i hedeområderne og sole sig. Er du nervøs for, at din hund skal komme i kontakt med en hugorm, kan du altid være på den sikre side ved at holde hunden i snor.

Sommerhuse Vedersø klit

Hold ferie med hunden på

Planlægger du en ferie med hund på den jyske vestkyst, har vi masser af hundevenlige sommerhuse til din ferie. Faktisk finder du flere end 2.300 sommerhuse med hund tilladt blandt vores store udvalg.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...