Legepladser i Jylland

Legepladser er helt sikkert noget mange børn elsker. Når I booker et sommerhus ved vestkysten gennem Esmark, har I rig mulighed for at besøge nogle af de mange legepladser der findes på vestkysten og længere inde i Danmark, som vi synes er et besøg værd.

Både til børn og voksne med barnlige sjæle

Når I kommer til en legeplads, er det bare med at slippe børnene fri på alle legepladsens aktiviteter. Lad børnene lege en sjov sørøverleg, mens du nyder en dejlig kop kaffe i skønne omgivelser.

Legepladser i Jylland

I vores sommerhusområder findes mange gode legepladser, ligesom denne på Birkevej i Lodbjerg Hede

Nogle voksne har også nemt ved at blive nostalgiske, når de tager børnene med på legepladser, man kan hurtigt drømme sig tilbage til den fantastiske tid som barn, hvor man kunne klatre og lege i timevis.

Når I besøger Jylland, kan I finde legepladser ude i det naturrige Danmark, både ved stranden, i skoven og i byer – og en tæt på jer. Det danske vejr kan være uforudsigelig, og skal ikke sætte en stopper for nogle timers leg. Der er indendørs legelande, som I kan besøge i stedet.

Danmarks største legeplads

Den 12.500 kvadratmeter store legeplads ´Riplay´ midt i Ribe er Danmarks største legeplads, og er helt ideel til børnefamilier – der er plads til leg, bevægelse, læring og udvikling.

I midten af den 400 m lange løbebane kan I gå på opdagelse i Riberhus Slot, klatre i Stormflodssøjlen, svæve i Vadehavsområdet, bestige Galgebakken og suse ned af parkens 20 rutsjebaner. Når du har prøvet alt det, så mangler du bare den 107 meter lange forhindringsbane – Nordeuropas længste enkeltstående legeunivers.

Riplay i Ribe er Danmarks største Legeplads

Med 12.500m2 er Riplay i Ribe Danmarks største legepark - med gratis adgang, året rundt.

Vidste du at legepladsen er bygget op af bæredygtige materialer? Bare faldunderlaget og løbestien er blandt andet lavet af 24.000 genanvendte sportssko. Børnene kan også selv skabe energi til få opladet mobiltelefonen – den bæredygtige energi er nemlig formidlet og bygget ind i de mange aktiviteter.

Sjove indendørs legelande langs vestkysten

Bork Legeland er Vestjyllands største indendørs legeland, som I kan finde i udkanten af Bork Havn, sydøst fra Ringkøbing Fjord. Legelandet har aktiviteter til alle aldersgrupper. Boldbassiner, klatrevægge, trampoliner, spillemaskiner og meget mere!

Klatreparken Jungle Fun er en indendørs klatrepark, som inviterer både børn og voksne til en masse sjove udfordringer og en rimelig mængde kilden i maven. Jungle Fun ligger i den lille landsby Oksbøl, tæt ved sommerhusområderne i Jegum, Blåvand, Ho og Vejers Strand. Det vil være et kæmpe hit for familien med børn fra 4 års alderen og op, og voksne kan også deltage.

Oversigt over legepladser i regionen (fra nord til syd)

Legeplads i Husby Klitplantage

I Husby Klitplantage finder I en mindre legeplads ude i et idyllisk skovareal med en lille sø.

På legepladsen finder I et klatretårn, gynger, to mindre rutsjebaner og to træheste. Det er muligt at nyde frokosten ved en af de overdækkede bord- og bænkesæt.

Der er en lille gratis parkeringsplads tæt ved skovlegepladsen.

Adresse
Græmvej 29
6990 Ulfborg

Legeplads i Husby Klitplantage

Legeplads i Lodbjerg Hede

I det skønne sommerhusområde på Lodbjerg Hede kan du finde en splinter ny legeplads, som giver anledning til en masse timers sjov og samvær.
Børnene kan klatre, gå på line, gynge, rutsje på rutsjebane, mens mor og far ligger i hængekøjerne eller nyder en kop kaffe i skønne omgivelser.

På legepladsen finder I også et madpakkehus og grillpladser, hvor I kan medbringe en lækker frokost og grille et par pølser.

Adresse
Birkealle 16
6950 Ringkøbing

Legeplads i Lodbjerg Hede

Søndervig Legeplads (nær Meny)

I den skønne badeby Søndervig kan børnene lege på den fantastiske legeplads inde midt i byen.

Legeskibet, må vi nok hellere kalde det. Skibet er fyldt med en masse sjove rutsjebaner, tunneller, rebstiger og krav op i fyrtårnet, som giver et skønt overblik over hele legepladsen.

De helt små kan også lege på en mindre legeplads med rutsjebane og en lille klatreopgang til rutsjebanen.

Adresse
Nordsøvej 15
6950 Ringkøbing

Søndervig Legeplads (nær Meny)

Legeplads ved Lyngvig Fyr

Når du står oppe i Lyngvig Fyr, kan du se lige så langt som øjet rækker. Hvis du kigger ned på den nordlige side, så ser du en skøn legeplads, som går i spænd med naturen og omgivelserne ved Vesterhavet.

Du kan svæve gennem luften på svævebanen, klatre på et hvalskelet fyldt med sjove udfordringer og gynge på den runde gynge.

Der er gratis parkering ved Lyngvig Fyr, og hunde må gerne medbringes.

Adresse
Holmsland Klitvej 109
6950 Ringkøbing

Legeplads ved Lyngvig Fyr

Legeplads ved ARKEN (Hvide Sande Missionshus)

I Hvide Sande kan du finde en stor “tumleplads” til børnene ved Hvide Sande Missionshus, Arken, som ligger nær Ringkøbing Fjord.

Legepladsen giver børnene et fantastisk frirum, hvor de kan hoppe på hoppepude, gynge på gyngestativ og spille fodbold, håndbold og basketball på boldbane. Hvis børnene har skabeboard eller løbehjul med, kan de prøve kræfter med den ca. 280 m2 store beton skatepark i en quarter i bowl stil med hips og banks – børnene skal bruge hjelm på skaterbanen.

Der er gratis parkering ved Arken.

Adresse
Nørregade 84
6960 Hvide Sande

Legeplads ved ARKEN (Hvide Sande Missionshus)

Legepladsen v. Bork Havn

Legepladsen ved Bork Havn indbyder til leg.

Børnene kan hoppe på hoppepude, kravle op på klatrebanen, svinge i gynger og prøve kræfter med den store rullepølse med to udgange.

Der er opstillet bord- og bænkesæt, hvor mange kan nyde en lækker frokost fra en af havnens restauranter.

Adresse
Stejlepladsen 51
6893 Hemmet

Legepladsen v. Bork Havn

Nørre Nebel Legeplads

I Nørre Nebel finder du en smuk grøn park med en flot legeplads for de ældre børn og en sandkasse for de mindste. Legepladsen har en forhindringsbane med balancebom, klatremuligheder, rutsjebane og meget mere!

Rundt om legepladsen er der et dejligt græsareal, hvor tæppet kan slås ud og kaffen kan nydes. En lækker frokost kan nydes på parkens bord- og bænkesæt.

Hunde er velkommen i parken – husk poser, hvis uheldet skulle være ude!

Adresse
Sønder Allé
6830 Nørre Nebel

Nørre Nebel Legeplads

Houstrup Legeplads

Nær sommerhusområdet i Houstrup finder du en stor legeplads, som har alt det børnene drømmer om – både store og små kan være med.

I kan lege på gynger, suse ned af rutsjebanen, tag søster/bror med på vippen, prøv balancen af på balancebommen, kravl rundt på alle klatremulighederne og flyve gennem luften på den sjove svævebane.

Adresse
V. Hennebyvej 12
6830 Nørre Nebel

Houstrup Legeplads

Legeplads i Henne Strand

På vej ned til fantastiske strand i Henne Strand finder du lille legeplads i de fantastiske klitomgivelser.

Børnene kan boltre sig på legepladsens vippe, balancebom, i legehuset og på det lille træskib.

Det er muligt at finde parkeringspladser i Henne Strand, og hunde er velkommen på legepladsen og stranden.

Adresse
Klitvej 13
6854 Henne

Legeplads i Henne Strand

Vikingelegeplads i Vejers Strand

I Vejers Strand ligger en fantastisk vikingelegeplads, hvor børnene kan lege viking på den store vikingeborg med rutsjebane og klatremuligheder, eller på vikingeskibet med en mindre rutsjebane.

Der kan også svinges i sansegyngen og vippes på de små vippedyr. De helt små kan få sand mellem fødderne i sandkassen.

Rundt om legepladsen er der små bænke, hvor I kan nyde en lækker is eller en dejlig kop kaffe, mens børnene leger.

Adresse
Vejers Havvej 87 – 101
6853 Vejers Strand

Vikingelegeplads i Vejers Strand

Skovlegeplads v. Oksby Hundeskov

I de skønne naturomgivelser nær Oksby Hundeskov finder du en mindre skovlegeplads med en sansegynge, balancebom og en stor roterende rullepølse.

I har mulighed for at grille og nyde jeres medbragte frokost på bord- og bænkesættene.

Hvis I har hund med på ferien, må I gerne tage den med på legepladsen.

Adresse
Blåvandsvej ved Oksby Hundeskov
6857 Blåvand

Skovlegeplads v. Oksby Hundeskov

Skovlegeplads på Fanø

I Fanø Plantage er skovlegepladsen det perfekte udflugtsmål for børn og barnlige sjæle. Legepladsen er omgivet af et smukt naturområde midt på øen.
Der er masser plads til leg på legepladsen eller i den omgivende skov.

Legepladsen har en masse legeredskaber til børnene, som er lavet af materialer fra plantagen. I kan prøve kræfter med forhindringsbaner, klatreredskaber, fantasifigurer og forskellige spil. I skoven kan I finde jeres indre Robin Hood frem.

Der er et stort picnicområde med bålpladser, både udendørs og under halvtag.

Adresse
Pælebjerg
6720 Fanø

Skovlegeplads på Fanø

Riplay (Ribe Aktivitets- & Historiepark)

Har du nogensinde leget på en 12.500 m2 legeplads? Midt i Ribe kan du finde Danmarks største legeplads, som er perfekt til børnefamilien – der er oplevelser for børn i alle aldre.

Der er masser plads til bevægelse, leg, læring og udvikling. Elsker du forhindringer, så skal du prøve den 107 meter lange forhindringsbane – Nordeuropas længste enkeltstående legeunivers.

Børnene kan udforske Riberhus Slot, kravle op i Stormflodssøjlen og svæve i Vadehavsområdet, bestige Galgebakken og suse ned af parkens 20 rutsjebaner.

I kan medbringe madpakken eller kaffen, og nyde det i Vikingehusene.

Adresse
Sportsvej
6760 Ribe

Riplay (Ribe Aktivitets- & Historiepark)

Rømø Naturlegeplads

Rømø finder du en lille naturlegeplads i skønne skovomgivelser. Legeredskaberne har fokus på børnenes balance. I finder både balancebomme, gynger og et kæmpe edderkoppespind lavet af net. Legepladsen er udsmykket med kæmpe svampe, slanger og edderkopper – alt sammen lavet i træ.

Bag legepladsen kan du følge en vandresti, som fører dig forbi en hyggelige andedam. Hvis madpakken skal nydes i naturen, står der bord- og bænkesæt som er til fri afbenyttelse.

Der er gratis parkering ved legepladsen – og hunde må gerne medbringes.

Adresse
Kirkeby Klitplantage/ Havnebyvej
6792 Rømø

Rømø Naturlegeplads

Rømø Lege- & Labyrintpark (ikke gratis)

I Rømø Lege- og Labyrintpark kan du slippe dit indre legebarn fri. Parken byder på nogle timers leg med et væld af udfordrende aktiviteter til både børn og voksne. Der er fra gigantiske puslespil, udendørs bordtennis, skak, fire på stribe og meget mere!

Bemærk at entrébilletter skal købes ved indgangen, når I har ordnet det, må I være i parken hele dagen.

Har i pakket madpakken, må den gerne nydes på parkens bord- og bænkesæt. I parkens café kan I købe sodavand, kaffe og is, hvis I trænger til lidt lækkert.

Hunde er tilladt, så længe de føres i snor.

Adresse
Engvej 2
6792 Rømø

Rømø Lege- & Labyrintpark (ikke gratis)

WOW PARK (ikke gratis)

WOW PARK byder på timevis af leg og sjov i skovens trækroner og på skovbunden – både for børn og voksne.

I trækronerne er der bygget en stor legeplads, hvor I kan suse ned at rutsjebaner, lege i trætopslegehuse og gå på hængebroer i 10 meters højde!

I kan svæve gennem luften i de mange sjove svævebaner, hoppe rundt i et giga-net blandt kæmpe bolde og gynge i kæmpeslyngerne – der er garanti for et godt grin.

Trænger I til at forny jeres energi til at klatre videre, så har WOW PARK en restaurant og café. I må også gerne medbringe eget mad, som I kan hygge jer med ved parkens grill eller bålpladser.

Bemærk: Entré er ikke gratis. Når du har booket et sommerhus hos Esmark, får du 35% rabat på dagsbilletter til WOW PARK, læs mere her..

Adresse
WOW PARK
Løvstrupvej 1
6900 Skjern

WOW PARK (ikke gratis)

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...