Esmarks
„We Love“ – Rapport 2022

En rapport om hvordan vi tager ansvar for og bidrager til at passe på de menneskelige og miljømæssige værdier ”We Love”

Siden 1965 har Esmark taget imod glade feriegæster på Jyllands vestkyst. Vi har i alle årene haft fokus på at opfylde både gæsternes og husejernes behov – og gerne før de selv vidste, de havde dem.

Det er derfor, vi går op i den personlige velkomst og lokale tilstedeværelse, adgang til lån af værktøj og trailere, rådgivning om driften af huset, opbakning til lokale aktiviteter og meget andet. Det er tilbud, vi udvikler og driver for at sikre, at vi tager os godt af de mennesker, som viser os den tillid at lægge deres ferieoplevelse eller private ejendom i vores hænder.

I takt med det tiltagende pres på natur er opgaven med at værne om ferieoplevelser og feriehuse vokset. Vi ved, at en stor del af Vestkystens tiltrækningskraft ligger i den fantastiske natur, og vi er de senere år gået aktivt ind i at bidrage til at værne om den. For fremtidige generationer skal også kunne have glæde af vores badestrande, klitlandskaber, fjorde og skove.

Miljø omhandler ikke kun om naturen. Miljø er også måden vi skaber gode vilkår og omtanke for de ansatte og relationerne omkring Esmark. God trivsel og udvikling hos ansatte i Esmark, skaber sammen med vores husejere og samarbejdspartnere en optimal og ansvarlig drift, understøttet af et højt serviceniveau for vores gæster og husejere.

Vi investerer derfor i at finde metoder i vores drift og arbejde, som kan bidrage til en verden i bedre balance – og dermed fastholde Esmarks tradition for at dække behov, næsten før vores gæster og samarbejdspartnere ved, de har dem.


Alt det, vi gerne vil passe på

Esmark lever og arbejder ud fra mottoet we love people, og det er i de senere år blevet udvidet med we love nature. Vi sætter nu både mennesker og miljøet i fokus i måden vi driver og udvikler Esmark på.

Denne opgave kræver engagement og samarbejde mellem mange parter i samfundet. Vi starter med os selv og de helt konkrete forandringer, vi kan foretage i vores egen drift, og vi udvikler nye tilbud til både feriegæster og husejere. Samtidig forfølger vi vores ambition om, at Esmark skal være en drivende kraft i at sætte standarden for arbejdet med bæredygtighed i vores branche.

Esmark Feriehusudlejning udgav i 2022 vores første we We love people rapport, som redegjorde for vores bæredygtighedstiltag og resultater i 2021, inklusiv vores ambition, strategi og tilgang til arbejdet med bæredygtighed.

Med rapporten satte vi streg under vores engagement i arbejdet med at skabe en mere bæredygtig udvikling startende i vores eget hjørne af verden. we We love people rapport 2021 blev rigtig godt modtaget af både medarbejdere, husejere, gæster og af vores samarbejdspartnere og samfundet omkring os.

Vi er ydmyge og taknemmelige for den opbakning vores arbejde har mødt, og vi er fast besluttet på, at arbejdet ikke stopper ved, at vi taler om, hvad vi gør. Det er handling, der skal til, så vi kan leve op til vores målsætning om at integrere ansvaret for mennesker og natur ind i vores samarbejde med gæster, husejere, ansatte, miljøet og lokalområderne.

Sådan kan Esmark – og vores kunder og samarbejdspartnere – bedst være forberedt på fremtiden.Om os

Esmark Feriehusudlejning er Danmarks fjerde største sommerhusudlejer med mere end 4800 sommerhuse langs den jyske vestkyst fra RømøFanø og Blåvand i syd, til Søndervig og Thorsminde i nord.

I flere år har Esmark levet og arbejdet ud fra mottoet ”We love people”. Fremover vil vi også sige ”We love nature”. Vi sætter nu både mennesker og miljøet i fokus, i måden vi driver og udvikler Esmark på. For os er det, det eneste rigtige at gøre, hvis vores natur med badestrande, klitlandskaber, fjorde og skove også skal kunne nydes af de næste generationer.

Bæredygtighedsambassadør korps

Picture of Chalotte Agerbo Knudsen

Chalotte Agerbo Knudsen

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har den jyske vestkyst meget kær og nyder til dagligt synet af de smukke klitter og lyden fra Vesterhavet. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg finder energi ved at være i naturen. Jeg holder meget af at lave gammeldags mad, hjemmebag og kreative sysler. Udover kommunikation, branding og markedsføring interesserer jeg mig for bæredygtighed, den digitale udvikling samt kulturforståelse. Jeg er en positiv og udadvendt person – elsker humor og et godt grin.

Picture of Jens Højland

Jens Højland

Jeg er uddannet glarmester, men har siden 2003 arbejdet som servicetekniker i sommerhusbranchen, med en enkelt afbrydelse i en stilling som ejendomsmester i en større boligforening i Esbjerg i to år. Men jeg måtte erkende, at jeg ikke kunne undvære sommerhusbranchen og da Esmark søgte en servicetekniker i Vejers og Blåvand, var jeg ikke i tvivl om at det var det helt rigtige for mig. Esmark har været min arbejdsplads siden marts 2019, hvor jeg servicerer vores husejere og gæster med hjælp til bl.a. tv, internet, pool-/spateknik og skal der skiftes en pære eller renses et afløb, er jeg også klar til at hjælpe. Privat bor jeg i Hjerting sammen med min kone og vi har 3 børn og et dejligt barnebarn. Min fritid bruger jeg på en masse Karate og vandreture i den flotte natur her på vestkysten.

Picture of René Svarre Jespersgaard

René Svarre Jespersgaard

Jeg er opvokset i det vestjyske, og bor i dag i Varde med min kæreste. Fritiden går med hus, kolonihave, veteranbil, rejser derudover bruger vi tid med familie og venner. Jeg har arbejdet i rejse- og servicebranchen siden 1997. Jeg har været ansat ved Esmark siden 01.03.2021.

Picture of Mogens Schack Andersen

Mogens Schack Andersen

Jeg blev ansat som servicetekniker hos Esmark 1. maj 2019. Jeg er udlært tømrer, men har arbejdet over 20 år inden for rejsebranchen og boet nogle år i Italien. De sidste 5 år op til min ansættelse hos Esmark arbejdede jeg som chauffør hos HTH Køkkener. Privat bor jeg i Lydum ved Nr. Nebel med min samlever og vores teenagedatter. Fritiden bruges gerne på rejser, jagt og andre naturoplevelser. Jeg holder også meget af hyggeligt samvær med gode venner.

Picture of Christin Ortelt Kirschneck

Christin Ortelt Kirschneck

Jeg er født og opvokset i Tyskland, og flyttede til Danmark i 2004. Efter jeg har læst i Odense, flyttede jeg i 2008 til vestkysten, hvor jeg nu bor sammen med min mand og vores datter. I min fritid har jeg altid trænet hund og nyder de lange gåture i vores smukke natur eller læser bøger. Jeg er uddannet indenfor økonomi og salg, hvilket jeg siden september 2020 kombinerer med det tyske sprog hos Esmark.

Picture of Camille A. Estel Eriksen

Camille A. Estel Eriksen

Jeg er født og opvokset i Tyskland, i den smukke by Dresden. Kærligheden trak mig til Danmark og jeg flyttede hertil i 1998. I mange år har jeg arbejdet som pædagog i en børnehave. I foråret 2023 startede jeg hos Esmark, hvor jeg er så heldig at være del af et fantastisk team af medarbejdere. Jeg nyder at kunne tale mit modersmål på arbejdspladsen. I min fritid opholder jeg mig meget i naturen og min egen have. Desuden elsker jeg yoga, kan lide at lytte til musik og podcasts. Jeg er også optaget af det spirituelle og arbejder med healing.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Gert Nielsen

Gert Nielsen

Jeg er oprindeligt uddannet tømrer og arbejdet med dette fag i 39 år. Bl.a. som selvstændig tømrer i 14 år, hvor jeg byggede huse i Tyskland. I 2007 startede jeg hos Esmark som servicemand. Opgaverne her er meget forskellige, men min håndværker baggrund er bestemt en fordel i jobbet. Jeg bor i Hvide Sande og har 2 voksne børn. I min fritid motionerer jeg gerne, bl.a. på mountainbike i Blåbjerg Plantage. Derudover bruger jeg min fritid sammen med familie og gode venner.

Picture of Pia Nygaard

Pia Nygaard

Jeg er født og opvokset i Vojens. Efter endt læreruddannelse flyttede jeg til Stadil i Vestjylland. I dag bor jeg på en gård i Øster Lem ved Højmark sammen med min mand. Vores tre døtre er i gang med videregående uddannelser og bor i Aarhus. Min fritid bruger jeg på fitness, lange gåture med hunden og lidt golf.

Picture of Anne Römer

Anne Römer

Jeg er født og opvokset i det skønne Münsterland i Tyskland og mine forældre har lært mig kærligheden til Danmark og de andre skandinaviske lande. Efter nogle ferieophold i Blåvand, faldt jeg så meget for området at jeg sagte min stilling som pædagog op og flyttede fast heroppe. Nu bor jeg sammen med kæresten Peter, hund og kat i Blåvand og jeg elsker det. Jeg startede hos Esmark den 01.03.2021.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...