Stort udvalg af sommerhuse i Blåvand for 2 personer

Leder du efter et hyggeligt sommerhus i Blåvand med plads til dig og din partner? Hos Esmark udlejer vi et stort antal af attraktive sommerhuse i Blåvand for 2 personer, som kan danne rammerne om en fantastisk ferie ved Vesterhavet.

Uanset om du søger et indbydende sommerhus i naturskønne omgivelser, et moderne sommerhus med en fantastisk udsigt ud over havet eller en hyggelig ferielejlighed med central beliggenhed i Blåvand, har vi med al sandsynlighed det perfekte sommerhus i Blåvand for dig og din partner.

Et sommerhus i Blåvand for 2 personer er garanti for en hyggelige ferie

Blåvand er år efter år et af de helt store feriehit herhjemme i Danmark. Det er nemlig et skønt sted for både børnefamilien, parret og vennerne med aktiviteter og oplevelser for enhver. Her er nemlig både børnevenlige strande, idyllisk vesterhavsnatur og flere spændende museer og seværdigheder.

Blåvand Strand

Dertil er der selve Blåvand by, der emmer af vesterhavsidyl med sine lokale butikker og hyggelige restauranter.  Hvad end du er til afslapning eller er vild med at holde aktiv ferie, er det oplagt at leje et sommerhus i Blåvand for to personer. Sommerhusferier er også altid garant for masser af hygge og kvalitetstid, der giver jer mulighed for at komme helt ned i gear og lade batterierne op.

Uanset om du ønsker at booke et sommerhus for to personer i sommerferien eller på andre tidspunkter af året, byder Blåvand på alt det bedste af den jyske vestkyst.

Find et indbydende sommerhus i Blåvand for 2 personer, der passer til jer

Hos Esmark er der altid gode muligheder for at finde et skønt sommerhus, der passer til jer to. I Blåvand udlejer vi ligeledes mange sommerhuse for to personer, der har netop dén charme og de omgivelser, I søger. 

Sommerhusets atmosfære 

Hvad skal selve sommerhuset for eksempel kunne? Skal det være et moderne eller nyrenoveret sommerhus? Eller skal det være en hyggelig lille tidslomme, der tilbyder masser af charme? Hos Esmark har vi to-personers sommerhuse i mange forskellige stilarter og med en indretning og faciliteter, der lever op til både dine præferencer og behov. 

Sommerhuse i flotte omgivelser

Blåvands natur er en sand perle på den danske vestkyst, der byder på en skøn blanding af imponerende klitlandskaber, kilometerlange hvide sandstrande og maleriske skove. Hos os har du også gode muligheder for at leje et sommerhus i Blåvand for to personer, der byder på de helt rette omgivelser.

Find for eksempel et skønt sommerhus beliggende i det flotte klitlandskab, og hvor du også har ganske kort til stranden, når du trænger til et dyp i havet. Hvis du den grønne naturidyl, hvor du kan føle dig et med skoven, har vi al sandsynlighed også et sommerhus i Blåvand for dig. Vi udlejer ligeledes feriehuse for to personer tæt på Blåvand centrum, som er oplagt for dig, der ønsker at have kort ind til byen og i dén grad fornemme stemningen af ægte ferieby. 

Sommerhuse med plads til vovse

Du kan ligeledes vælge blandt et større antal af hundevenlige sommerhuse i Blåvand, hvor der både er plads til jer begge to og ikke mindst jeres firbenede ven. Nogle sommerhuse tillader også flere kæledyr, så hele flokken har mulighed for at komme med på ferie.

Hvad kan du opleve i Blåvand og omegn?

Selvom sommerhuset i sig selv kan danne rammerne om en hyggelig ferie, ved vi, at mange også ønsker at komme lidt ud og opleve lokalområdet og alt det, som Vesterhavet egentlig har at byde på.

I Blåvand finder du også mange spændende oplevelser, som helt sikkert vil interessere de fleste. Nedenfor har vi samlet et lille udpluk af nogle af de mange skønne oplevelser og attraktioner, som Blåvand har at byde på: 

Blåvandshuk Fyr

Blåvandshuk Fyr markerer Danmarks vestligste punkt og strækker sig hele 39 meter i højden, med sin top 55 meter over havets overflade. Dets hvide facade er en karakteristisk del af Blåvands panorama og kan ses både fra feriehuse og stranden. Med 170 trin kræver det lidt anstrengelse at nå toppen, men udsigten er det hele værd.

Fra fyrets panoramaterrasse åbenbares en fantastisk 360-graders udsigt over Vesterhavet og det smukke klitlandskab. Det er ikke bare et hvilket som helst fyrtårn men et symbol på Blåvands maritime arv og en uforglemmelig oplevelse.

Blåvands strande

Blåvand Strand og Hvidbjerg Strand, som udgør Blåvand Sydstrand, er to af de mest populære strandområder i Blåvand og omegn. Med deres brede sandstrækninger og rolige vande er de ideelle til både afslapning og hyggelige aktiviteter.

Blåvand Strand, med sin lette tilgængelighed og gode bademuligheder, tiltrækker både badegæster og dem, der søger en rolig gåtur langs vandkanten. Hvidbjerg Strand, som ligger lidt sydligere, tilbyder et mere afsidesliggende miljø og en spektakulær udsigt over klitterne. Både Blåvand Strand og Hvidbjerg Strand er velegnede til lange gåture, en god dukkert og giver mulighed for at nyde naturens skønhed og frisk luft. Det er samtidig nogle af de mest børnevenlige og sikre strande ved Vesterhavet, da de ligger i læ af Horns Rev.

Med deres åbne omgivelser er de ligeledes perfekte til at lufte din hund, hvis den også er med på ferien, og nyde en dag i naturen sammen. Alternativt kan du tilbringe en dag ved Blåvand Nordstrand, der strækker sig op mod Vejers Strand men som dog ikke er lige så badevenlig som Blåvand Sydstrand. Til gengæld er der gode chancer for at finde rav her. 

Tirpitz bunkermuseum 

Op langs den jyske vestkyst, på og nær strandene, ligger en lang række af gamle bunkere fra 2. Verdenskrig. En af de mest fascinerende bunkerkomplekser finder du i Blåvand ved den gamle Tirpitz-stilling, som i dag er omdannet til et spændende og topmoderne museum. Hos Tirpitz-museet kan du gå på opdagelse i den gamle Tirpitz bunker og opleve en række spændende faste og skiftende udstillinger, som også handler om meget andet end blot 2. Verdenskrig. 

Blåvand Zoo

Blåvand Zoo er et skønt sted at tilbringe en dag med mange eksotiske dyr. Her kan du opleve omkring 400 dyr fra hele verden fordelt på 80 forskellige arter. Blandt højdepunkterne er de majestætiske hvide løver og de hoppende røde kænguruer. Hver dag kan du se dyrene blive fodret, og to gange om ugen er der ekstra spænding med løvefodringen. Blåvand Zoo er åben året rundt, og du kan endda tage din firbenede ven med på snor. Det er en oplevelse, der vil glæde både store og små.

Få rabat på udvalgte oplevelser i Blåvand som gæst hos Esmark

Når du lejer et sommerhus gennem Esmark får du flere gode fordele. En af dem er, at du hos os kan få op til hele 50% rabat på udvalgte oplevelser i både Blåvand samt andre steder ved Vesterhavet og i Jylland.

Du kan for eksempel få 20% rabat på entré til Blåvandshuk Fyr og Tirpitz. Vil du teste, hvor godt dine ben er skruet på, kan du også få hele 25% rabat på Blåvandshuk Fodboldgolf. Gennem vores mange partneraftaler, tilbyder vi rabatter på oplevelser for enhver smag, lige fra museer til aktivitetsparker og cykeludlejning, så I kan fylde jeres sommerhusferie i Blåvand med masser af interessant indhold.  Se alle vores partnerfordele her

Book dit sommerhus i Blåvand for 2 personer allerede i dag

Siden 1965 har vi udlejet sommerhuse og ferieboliger nær Vesterhavet, og i dag har vi mere end 4500 indbydende feriehuse, som alle er nøje udvalgte, så du kan være sikker på at rammerne for en skøn ferie er på plads. Men det, der især er kendetegnende for Esmark, er vores gode ferieservice.

Har du spørgsmål? Hos Esmark står vi klar til at hjælpe dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os – vores Team Esmark er der for dig, hvis du har brug for hjælp.

For det er nemlig altafgørende for os, at du som gæst har de bedste betingelser for at kunne holde den bedste ferie ved Vesterhavet. Derfor tilbyder vi blandt andet nem og fleksibel ankomst samt afrejse, også udenfor åbningstiderne. Derudover får du en lang række andre fordele, såsom en gratis tryghedspakke, hvis du mod forventning er nødt til at annullere din booking. På den måde kan du roligt booke sommerhuset og begynde at glæde dig til din ferie ved Blåvand og Vesterhavet. 

Vores servicekontor i Blåvand er klar til at byde dig godt velkommen

Hos Esmark i Blåvand står vi klar til at sørge for de perfekte rammer for din ferie ved Vesterhavet. Det er nemt at få udleveret nøglen til dit sommerhuse hos vores lokale servicekontor i Blåvand, og du kan også nemt henvende dig til os, hvis du har brug for hjælp. Vi ligger desuden altid inde med gode anbefalinger til oplevelser i lokalområdet, der kan være med til at gøre din ferie ved Vesterhavet ekstra speciel.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...