Få inspiration til din juleferie i Danmark

Juleåbningstider hos Esmark

Julen er en dejlig tid, hvor hyggeligt samvær og skønne juletraditioner fylder en hel del. Her bruger mange tiden på at bage julesmåkager, nyde en varm kop kakao, spille brætspil eller gå ture sammen. Uanset hvad I laver, handler julen i høj grad om samvær og ægte julehygge. Trænger du og familien dog til at komme lidt væk hjemmefra i juleferien? Så kan du her finde masser af inspiration til en dejlig juleferie i Danmark fyldt med hygge og sjove aktiviteter rundt om i landet for både børn og voksne.

Besøg de hyggelige julemarkeder rundt omkring i landet

Danmark er kendt for sine hyggelige julemarkeder, især i byer som København, Aarhus, Odense og Tivoli i København. Her kan du købe spændende julegaver, prøve traditionelle julespecialiteter med alt fra æbleskiver og glögg til brændte mandler, kandiserede æbler, honninghjerter og andre lækre julegodter. Du kan selvfølgelig også bare nyde den festlige atmosfære med hyggelig julemusik og det smukke lys, der bringer varme til en kold og mørk tid. Skal det være ekstra specielt, kan du også besøge eventyrlige steder såsom Frederiksborg Slot, Kronborg Slot eller Den Gamle By i Aarhus for at opleve en fortryllende julestemning, flotte juledekorationer og den traditionelle jul i Danmark.

Kom ned i gear med wellness, spa og badeland

Er I flere vandhunde i familien, eller trænger du og din partner til at forkæle jer selv og komme langt væk fra decemberkulden udenfor? Så kan du også overveje en forlænget weekend på spa- og wellnessophold eller en familietur i eksempelvis Lalandia med sit store subtropiske badeland eller en af de mange andre steder rundt omkring i landet med masser af muligheder for at plaske rundt i det lune vand eller andre former for underholdning og aktiviteter. 

Tag på eventyr ved Vesterhavet i juleferien

Vesterhavet er ikke kun hyggeligt om sommeren. Om vinteren transformeres den flotte natur til et idyllisk og eventyrligt landskab, hvor man for alvor kan mærke julefreden sænke sig. Den friske og frostklare luft og det smukke vinterlandskab skaber de perfekte rammer for familiehygge og gode vandreture.

Selvom Vesterhavet i julen er en anden oplevelse end sommerens højsæson, er der stadig en masse skønne oplevelser for hele familien:

 • Besøg Nissernes By i Varde – Kom i den helt rigtige julestemning, når du og din familie besøger Varde i juleferien. Hvert år ved jul får byen besøg af næsten 300 nisser, der pryder bybilledet og omdanner Varde til Nissernes By. 
 • Mærk julestemningen i Ringkøbing – Julen bliver i den grad også vækket til live i den gamle købstad Ringkøbing med hyggelige julemarkeder, forskellige juleaktiviteter og mulighed for lidt juleshopping. Desuden kan man komme til at møde selveste julemanden, når han sejler ind i havnen i forbindelse med den store juletræstænding på torvet.
 • Tag på udflugt til de lokale museer – Flere af de lokale museer ved vestkysten holder også åbent henover julen. Besøg eksempelvis Tirpitz-museet ved Blåvand, der er bygget op omkring gamle bunkere og gemmer på medrivende fortællinger om Anden Verdenskrig og Vesterhavet. I den kolde vintertids tegn kan I også overveje at besøg til Iskunsten ved Thyborøn, der gemmer på imponerende isskulpturer i massevis. Undersøg de mange muligheder for at tage på museum i Vestjylland i juleferien. 

Du kan opdage mange flere hyggelige aktiviteter i de forskellige vestjyske byer, som kan være med til at skabe en helt fantastisk juleferie i Danmark. 

Tilbring din juleferie i sommerhus ved Vesterhavet

Nyd naturen og hinandens selskab, og tilbring juleferien i sommerhus ved Vesterhavet sammen med familien. Hos Esmark udlejer vi et stort antal af skønne og idylliske sommerhuse ved Vesterhavet, der byder op til en skøn og hyggelig jul. Hvad end den står på intim hygge eller glade dage med hele familien samlet, har vi helt sikkert et dejligt feriehus ved Vesterhavet til jer, der kan danne rammerne om en magisk jul.

Find din feriebolig til juleferien her

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...