Firestjernet feriehus med spa, sauna og vildmarksbad i Jegum

4
icon
icon
icon
icon

Hybenvangen 24, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20009
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Hybenvangen 24 i Jegum venter jer dette skønne, firestjernede feriehus, hvor I kan holde en dejlig ferie. Sommerhuset rummer plads til op til 6 personer, og her er der virkelig lagt op til en afslapningsfyldt ferie. Feriehuset byder nemlig på både spa, sauna og vildmarksbad, så her kan I virkelig få slappet af og ladt jeres batterier helt op igen.

Få ladt batterierne op i spa, sauna og vildmarksbad

Ferie betyder afslapning, og dét vil I uden tvivl komme til at nyde en hel masse af her i feriehuset på Hybenvangen 24. Her venter jer nemlig flere gode muligheder for at få kroppen helt ned i gear, så I kan få ladt jeres batterier op igen.

På sommerhusets badeværelse står den skønne spa klar til at forkæle jer med afslappende stunder i det dejlige, boblende vand. Desuden byder sommerhuset på en skøn sauna, hvor I kan blive varmet godt igennem. Har I været på en frisk gåtur i området eller været en tur i Vesterhavet, er det også skønt med en tur i saunaen, så I kan få varmen igen.

Også udendørs har I mulighed for at nyde masser af afslapning. På sommerhusets udeområde venter jer nemlig et vildmarksbad, hvor I kan nyde dejlig afslapning under åben himmel – I kan eventuelt prøve det under aftenens stjernehimmel.

Lys og indbydende indretning

Sommerhuset er blevet renoveret i 2022, og her vil I blive mødt af en lys og indbydende indretning. Der er ingen tvivl om, at I vil føle jer godt tilpas, så snart I ankommer på jeres ferieadresse på Hybenvangen 24 i Jegum.

Hjertet og jeres store samlingspunkt i feriehuset er alrummet, der forener køkken, stue og spiseplads. Alrummet danner rammen om mange hyggelige stunder på jeres ferie, og brændeovnens knitrende flammer sætter prikken over i’et.

Det 87 kvadratmeter store sommerhus byder desuden på 1 badeværelse med gulvvarme samt 3 soveværelser. 2 af sommerhusets soveværelser er indrettet med en dobbeltseng hver, mens det tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Dejligt udeområde med bålsted og shelter

På sommerhusets udeområde er der tænkt på både store og små, og det er derfor det oplagte sted for jer at tilbringe feriens solrige dage. Feriens yngste gæster kan lege i haven, og desuden venter der dem en sandkasse, hvor de kan bygge flotte, store sandslotte.

Terrassen byder på havemøbler og liggestole, som I kan finde jer godt til rette i på en skøn plads i solen. Om aftenen kan I lave aftensmaden på grillen, og efterfølgende kan I samles om bålstedet, hvor I kan riste skumfiduser. Er I friske, kan I overnatte i shelteren i haven.

Tilbring dagen ved det skønne Vesterhav

Vil I en tur til det skønne Vesterhav, kan I køre til Børsmose Strand. Her har I mulighed for at køre med bilen helt ned på stranden, og derfor vil I nemt kunne have en stor oppakning med jer, så I kan tilbringe hele dagen på stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20009

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus,wo wir zu 4 eine tolle Zeit verbringen dürften.es war alles in einem super Zustand und alles vorhanden was man benötigt.
Wir würden das Haus nochmal buchen.

Alles sehr gut

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein sehr schönes Haus. Alles modern eingerichtet und sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles vorhanden, was eine Familie für den Urlaub benötigt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.689
Renoveret / Byggeår:2022 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...