Dejligt sommerhus i Jegum Ferieland med sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 96, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20021
7 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I trænger til en afslappende ferie, er dette sommerhus svaret, da her både er spa og sauna. På Blomstervangen 96 i Jegum Ferieland er der plads til hele familien og op til 2 hunde. I kunne også invitere bedsteforældrene med, da feriehuset har sovepladser til 7 personer.

Plads til hygge, nærvær og afslapning

Sommerhuset har 4 soveværelser, hvoraf 3 har dobbeltseng og det sidste værelse er med enkeltseng. Dertil er der en hems og 2 badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med både spa og sauna, så I rigtig kan slappe af på ferien og lade batterierne helt op. I den rummelige gang finder I vaskemaskinen og tørretumbleren, som gør tøjvask let som en leg.

Sommerhusets hjerte er det store og lyse opholdsrum, hvor køkken, stue og spiseområdet er samlet. Her kan I alle bruge tiden sammen, mens nogle slapper af i sofaen, spiller kort ved spisebordet og andre står i køkkenet og laver aftensmaden.

Selvom der er gulvvarme på begge badeværelser og i opholdsrummet, kan I også benytte jer af den energirigtige varmepumpe, der hurtigt kan varme sommerhuset op. Skal det være lidt mere hyggeligt, kan I tænde op i brændeovnen og nyde de dansende flammers knitren, mens varmen spreder sig i hele sommerhuset.

Stor grund med muligheder for både store og små

Fra stuen er der udgang til den delvist overdækkede terrasse, hvor der er grill, solvogne og havemøbler til rådighed. Den store grund på 1575m2, byder på god plads til udeaktiviteter. Et skønt måltid fra grillen er en oplagt afslutning på en skøn dag med de mennesker, du holder allermest af.

Jegum Ferieland

Jegum er et dejligt område mellem de populære feriedestinationer Blåvand og Henne. Der finder I spændende muligheder for udflugter, eksempelvis til Tirpitz, Blåvand Zoo eller Vesterhavet, som kun er en køretur væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20021

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes,modernes und großzügig geschnittenes Ferienhaus. Die Wärmepumpen macht es im Winter mollig warm, der Ofen macht es noch gemütlicher. Das Haus liegt am Rand des Ferienhausgebietes an einer ruhigen Stelle. Uns hat es sehr gefallen und es hat uns nichts gefehlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr gemütlich, liegt sehr ruhig und war in einem sehr guten Zustand.
Die größe der Zimmer war wirklich gut, es gab genügend platz und große Tische für Gesellschaftsspiele.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kinderfreundliche Außenanlage



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 1.575
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...