Hold en skøn ferie i flotte, ugenerede omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 23, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20107
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette skønne sommerhus ligger dejlig ugeneret mellem skov og åbne marker i ferieområdet i Jegum. Her får I både luksus med spa og sauna, og en super beliggenhed oveni i det rolige område blot 100 meter fra centrum.

Nyd de smukke omgivelser helt ugeneret og kom hurtigt til centrum

Den åbne terrasse omgiver huset sammen med en stor græsplæne med plads til leg og boldspil. Huset ligger dejlig ugeneret mellem træer og åbne marker, så I rigtig har mulighed for at nyde de smukke omgivelser, mens I daser på terrassen.

Med Blomstervangen 23 som ferieadresse bor I tæt på Jegums centrum, hvor den lokale købmand står klar med friskt morgenbrød hver dag, og hvor I også finder både caféer og en stor legeplads til børnene og de barnlige sjæle.

Lad op til en ny dag i sauna og spabad

Der er masser af muligheder for at nyde det gode vejr, og har I lyst til at lave en lille udflugt, er der masser af flot natur i nærheden. For eksempel nogle af Danmarks skønneste strande, som kan nås på en lille køretur.

Efter mange timer ude i den friske luft, er det tid til at sætte gearet ned og lade op til en ny og begivenhedsrig dag. Her er saunaen og spabadet den perfekte løsning. Bliv varmet godt igennem og nyd den fredelige feriestemning og hinandens selskab.

Smid fødderne op og brug aftenens sidste timer på sofaen, mens I diskuterer den nye dag, der står for døren, og dens planer og udflugter. Udnyt den gratis’ internetforbindelse, tjek alle de mulige aktiviteter igennem på computeren eller iPad’en og glæd jer til endnu en perfekt feriedag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.716
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...