Hold en dejlig ferie med familien og hunden i rolige omgivelser

3
icon
icon
icon

Blomstervangen 74, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20109
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Blomstervangen 74 finder I dette hyggelige sommerhus, som har alt, hvad I har brug for, til at holde en dejlig ferie med dem, I holder af – også hunden. Den store terrasse og græsplæne giver masser af plads til solbadning og leg, mens spaen og saunaen sørger for ekstra luksus og afslapning.

Saml familien rundt om morgenbordet til en god start på dagen

Få en god start på dagen med en hyggelig lille gåtur ned til den lokale købmand, hvor der kan købes nybagte rundstykker. Saml hele familien rundt om morgenbordet og nyd en god kop kaffe – den perfekte start på ferien.

Ryk ud på den store, åbne terrasse, hvor der er god plads til at nyde den varme sol. For børnene og hunden er den store græsplæne med legetårn, gyngestativ og trampolin et sandt paradis, og de får nemt tiden til at gå, mens I solbader.

Slut af med grill, wellness og ægte familiehygge

En skøn, lang dag på terrassen kan kun sluttes af på én måde, med en hyggelig grillaften for hele familien. Grillen står selvfølgelig klar, når I kommer, så det er bare at tænde op.

Efter middagen kan I lade opvaskemaskinen gøre arbejdet færdigt for jer, mens I i stedet slapper af i saunaen eller spabadet og samler masser af energi til morgendagens eventyr.

Slut dagen ordentligt af med at samles i den store spisestue rundt om fjernsynet til en god film, eller find kortspillet frem og tag et slag 500. Har I lyst til lidt ekstra hygge og godt til ganen, er der ikke langt ned til købmanden, hvor I kan få lidt godt og blandet, der falder i alles smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20109

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles was man braucht , sehr gemütlich mit großen Garten

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, sauberes, helles Ferienhaus mit großem Garten.

DE
D.
sagde , Großenkneten

Ein sehr schönes und großzügiges Ferienhaus in einem insgesamt guten Zustand. Die Möbel waren ebenfalls in einem guten Zustand und die Ausstattung war ausreichend. Der Zustand der Terrasse war mangelhaft, da sich Bretter gelöst haben und sich daraus eine Unfallgefahr ergeben könnte. Sehr ruhige und schöne Wohnlage mit der Möglichkeit ausgiebige Sparziergänge oder Fahrradtouren zu unternehmen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.584
Renoveret / Byggeår:2012 / 1993

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...