Lyst og velindrettet feriehus med spabad og skønt udeareal

4
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 60, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20110
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Jegum Ferielands naturskønne område ligger dette fine feriehus med plads til 6 personer. Huset er rigtig velindrettet med masser af lys og åbne omgivelser, og blandt faciliteterne finder I både den klassiske brændeovn og et lækkert spabad. I den store have med afskærmet terrasse kan I tilbringe masser af skønne feriedage i solen.

Lyst og åbent træsommerhus med brændeovn og spabad

Det hyggelige træsommerhus på Blomstervangen 60 er et oplagt valg til en hyggelig familieferie i det vestjyske. Huset er rigtig velindrettet med fine møbler, lyse farver og store vinduespartier, der inviterer solens stråler og den grønne natur indenfor og gør omgivelserne endnu mere åbne og imødekommende.

Her er der masser af mulighed for at slappe af og nyde familietiden sammen. I det store fællesrum med stue, køkken og spiseafdeling kan I samles til gode feriemiddage, kortspil og sofahygge foran den knitrende brændeovn.

Har I lyst til lidt ekstra wellness, har huset et stort badeværelse med spabad, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra.

Fantastisk udeareal med græsplæne og afskærmet terrasse

Huset har en skøn beliggenhed midt i den flotte natur, og hele vejen rundt om huset går en stor græsplæne, hvor børnene kan få lov at lege eller mor og far kan slæbes med til en omgang fodbold. Der er både gyngestativ og rutsjebane til glæde for de mindste feriegæster.

På den afskærmede terrasse kan I rigtig nyde de solrige dage. Der er altid god læ – og havemøbler nok til, at hele familien kan få en plads i solen. Til de lune aftener står grillen klar, så I kan tilberede dagens feriemåltid under åben himmel.

Jegum ferieland byder på masser af sjov for hele familien. Der er kun 400 meter til den nærmeste indkøbsmulighed, og en køretur bringer jer til den smukke sandstrand og det imponerende klitlandskab.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20110

D.
sagde , Danmark

Så dejligt og hyggeligt et hus. Det er 3 gang, vi har lejet dette hus. Gode senge-dyner, og dejligt med varmepumpe, og hyggeligt med brændeovn. Skøn have og terrasse. Fint udstyr i køkkenet. Vi vil gerne komne igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.596
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...