Lyst og velindrettet feriehus med spabad og skønt udeareal

4
icon
icon
icon
icon
2158
Blomstervangen 60, Jegum Ferieland - Søg på husnr. 20110

I Jegum Ferielands naturskønne område ligger dette fine feriehus med plads til 6 personer. Huset er rigtig velindrettet med masser af lys og åbne omgivelser, og blandt faciliteterne finder I både den klassiske brændeovn og et lækkert spabad. I den store have med afskærmet terrasse kan I tilbringe masser af skønne feriedage i solen.

Lyst og åbent træsommerhus med brændeovn og spabad

Det hyggelige træsommerhus på Blomstervangen 60 er et oplagt valg til en hyggelig familieferie i det vestjyske. Huset er rigtig velindrettet med fine møbler, lyse farver og store vinduespartier, der inviterer solens stråler og den grønne natur indenfor og gør omgivelserne endnu mere åbne og imødekommende.

Her er der masser af mulighed for at slappe af og nyde familietiden sammen. I det store fællesrum med stue, køkken og spiseafdeling kan I samles til gode feriemiddage, kortspil og sofahygge foran den knitrende brændeovn.

Har I lyst til lidt ekstra wellness, har huset et stort badeværelse med spabad, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra.

Fantastisk udeareal med græsplæne og afskærmet terrasse

Huset har en skøn beliggenhed midt i den flotte natur, og hele vejen rundt om huset går en stor græsplæne, hvor børnene kan få lov at lege eller mor og far kan slæbes med til en omgang fodbold. Der er både gyngestativ og rutsjebane til glæde for de mindste feriegæster.

På den afskærmede terrasse kan I rigtig nyde de solrige dage. Der er altid god læ – og havemøbler nok til, at hele familien kan få en plads i solen. Til de lune aftener står grillen klar, så I kan tilberede dagens feriemåltid under åben himmel.

Jegum ferieland byder på masser af sjov for hele familien. Der er kun 400 meter til den nærmeste indkøbsmulighed, og en køretur bringer jer til den smukke sandstrand og det imponerende klitlandskab.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.596
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...