Dejligt sol- og sommerhus med sauna og spa i Jegum

3.5
icon
icon
icon
icon

Sydskrænten 19, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20111
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn, rolig grund med masser af solindfald ligger dette skønne sommerhus med plads til 6 personer og 1 husdyr. Det i Jegum ferieland beliggende 110 m2 store feriehus er perfekt til familieferien, men egner sig også til ferie med et vennepar.

Velholdt feriehus med 2 badeværelser

Sydskrænten 19 er et meget velholdt feriehus med 3 soverum, hvoraf 2 er med dobbeltsenge og det sidste har to enkeltsenge. Rigtigt praktisk er det, at huset er indrettet med 2 badeværelser og især børnefamilien vil sikkert nyde, at det med vaskemaskine og tørretumbler ikke er noget problem, at få vasket tøj og håndklæder. Skal den lille skiftes, er det supernemt med god bordplads i badeværelset.

Det fine sorte feriehus med de lyse vægge og de lyse trælofter er velegnet til ferie hele året rundt. Når vejret ikke er optimalt, er det rigtigt hyggeligt i huset, hvor I kan forkæle jer selv med wellness i husets sauna og spa, eller samles om familiespil i husets stue imens brændeovnen buldrer varme- og hyggeskabende i baggrunden. Den energibesparende varmepumpe sørger for et godt indeklima.

Med induktionskomfur og opvaskemaskine er det nemt, at kokkerere i husets køkken, og det ovale spisebord har god plads til alle. En fin detalje er det forskudte plan, således at man fra køkken- og spisestuen har et par trin ned til stuen med det store sydvendte vinduesparti.

Skøn beliggenhed med børnevenlig grund

Fra husets stue er der udgang til den dejlige delvist overdækkede sydvendte terrasse. Det er det perfekte sted til solbadning og afslapning, – grunden, der er omkranset af buske og træer ligger ud mod et større fredet naturområde. Så det er kun fuglekvidre og børnenes latter, der kan forstyrre, når I holder en lille ”morfar” på husets solvogne.

Jegum er et skønt sted til familieferien. I gåafstand fra huset kan I komme til et større aktivitetscenter med hoppepuder, tovbaner, indkøbsmuligheder samt restaurant.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20111

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich eingerichtetes Haus mit tollem Garten.Sehr entspannte Umgebung. Wir haben uns wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Haus, sehr ruhig gelegen. Die Ausstattung des Hauses war ausreichend, wir hatten alles was wir benötigten. Die Wärmepumpe sorgte für mollige Wärme. In der Sauna hatten wir, auch liegend, mit zwei erwachsenen Personen gut Platz. Günstig bei mehreren Personen sind die zwei Bäder, welche beide über eine Dusche verfügen. Das Haus würden wir jederzeit wieder buchen.

DK
D.
sagde , Danmark

Det bedste hus vi har lejet, kommer helt sikkert igen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.536
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...