Dejligt sommerhus til 10 personer med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Solbærvangen 12, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20121
10 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal I på ferie med flere familier eller med den helt store vennegruppe? Så tag lige et kig på dette dejlige sommerhus på Solbærvangen 12 i Jegum Ferieland. Feriehuset rummer plads til op til 10 personer, og her er der noget for enhver smag. I kan nyde afslappende stunder i feriehusets spa og sauna, mens aktivitetsgangen byder på bordfodbold eller bordtennis.

Stort feriehus med plads til 10 personer og op til 2 hunde.

Solbærvangen 12 i Jegum ferieland, er et dejligt feriehus, hvor I har plads til 10 personer. I kan fordele jer i de 4 store soveværelser, 3 af dem med dobbeltsenge og det ene med enkelt senge. Desuden er der 2 store hemse med en god loftshøjde. På den ene hems er der en dobbeltseng, en fladskærm hvor playstation er sat til og på den anden hems finder i et lille ”home office”

Der er et fantastisk lysindfald i feriehuset, samt højt til loftet hvilket får huset til at virke stort og rummeligt. Desuden er feriehuset smagfuldt og stilrent indrettet. Køkkenet ligger i åben forbindelse til alrummet og er veludstyret med blandt andet amerikaner-køleskab, så der altid er koldt vand og isterninger. Her finder I alt det, I skal bruge for at tilberede en lækker middag, der kan blandt andet nævnes opvaskemaskine, komfur med specialfunktioner som Air Fry og Steam Bake. Der er gulvvarme i hele feriehuset, en varmepumpe som sørger for at holde jeres strømforbrug nede og en brændeovn, som kan sprede en hyggelig stemning. Feriehuset er opdelt således at soveafdelingen og aktivitetsgangen ligger i egen husvinkel og adskilt med dør fra køkken og alrum. Der findes 2 store badeværelser, det ene med standvandspa og sauna, dette giver jer en god mulighed for at løsnet op i kroppen.

Carporten er bygget op ved bryggerset, og her finder I vaskemaskine og tørretumbler.

Tilplantet naturgrund

På den dejlige flisebelagte terrasse om feriehuset, venter mange hyggelige stunder på jer. Der forefindes både åben samt overdækket terrasse med mulighed for både at finde sol eller læ. I kan tilberede jeres aftensmad på grillen eller hvad med at lave snobrød over det store specialbyggede bålsted, det vil sikkert være et hit hos børnene. Ligesom børnene sikkert kan få mange timer til at gå i legestativet eller sandkassen.

Jegum Ferieland

Jegum Ferieland er et skønt område, som er meget børnevenligt. Her har I rig mulighed for dejlige gåture på afmærkede stier og legeplads til børnene. Ved aktivitetscenteret vil der være mulighed for at klappe geder, tage et spil minigolf eller nyde en lækker is. Ellers ligger Jegum kun 10km fra Henne Strand, som altid er et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20121

DK
D.
sagde , Danmark

Et super lækkert hus, med en god indretning.
Der er alt i service og man mangler intet i dette skønne hus.

Det er et fint rum med bordtennis og bordfodbold.
Der er spil og puslespil i lange baner så der er underholdning til folk i alle aldre.

De bedste anbefalinger får huset fra os.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gut ausgestattetes und sehr gemütliches Ferienhaus das keine Wünsche offen ließ. Wir kommen wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schön. Sehr hell, die Dekoration ist minimalistisch, nichts ist vollgestellt. Es gibt neben Tischtennis und Kicker noch super viele Spiele. Die Stühle sind bequem, der Kamin gemütlich. Das Schlafzimmer nebenan ist daher schön warm damit der Anteil Frostbeulen in der Familie damit klar kommt. Die Schlafzimmer der Kinder waren sehr liebevoll eingerichtet und alles war sauber und nichts abgenutzt.
In der Küche war alles super im großen Wandschrank verstaut, und es gar genug Geschirr da, das wir nicht nach jeder Mahlzeit spülen mussten. Genug Platz um für 10 Leute zu kochen und zu essen. Außerdem waren die Stühle sehr bequem.
Wir würden es definitiv wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.505
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...