Skønt poolhus med smagfuld indretning, sauna og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 86, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20124
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne Jegum Ferieland finder I på Blomstervangen 86 et skønt poolhus. Bygget i 2006, tilbyder dette rummelige 170 kvadratmeter sommerhus god plads til op til 8 personer og en firbenet ven. Dette dejlige sommerhus er udstyret med både pool, aktivitetsrum og mange andre fantastiske muligheder, der vil gøre jeres ferie her helt uforglemmelig.

Perfekt sommerhushygge

Faciliteterne inkluderer moderne bekvemmeligheder såsom tørretumbler, vaskemaskine og opvaskemaskine, der gør jeres ferie mere afslappende. På de kølige aftener kan I nyde underholdning med tv og dvd-afspilleren eller hygge jer omkring brændeovnen med varm kakao og et spil kort. Med gulvvarme i hele sommerhuset kan I holde varmen uanset årstiden.

Slap af og forkæl jer selv i jeres egen private sauna eller nyd en forfriskende svømmetur i poolen, der er den ekstra prik over i’et til jeres ferieoplevelse. De 2 badeværelser er praktiske, hvis I bruger ferien her med familien eller vennerne.

Skønt udeareal med gode muligheder for store og små

Udenfor vil I finde en velplejet plænegrund på 1801 kvadratmeter. Der er både en kulgrill og en gasgrill til lækker udendørs madlavning samt havemøbler, parasol og liggestole, der giver dig mulighed for at nyde det danske sommervejr. Børnene vil elske gyngen, sandkassen og trampolinen, der holder dem underholdt og glade i haven.

Naturen helt tæt på og kun en smuttur til havet

Beliggende kun 400 meter fra centerbygningen i Jegum Ferieland, har I nem adgang til faciliteter og aktiviteter i området. Udforsk de smukke omgivelser og tag på flotte gå- og cykelture i den skønne, omkringliggende natur. De mange vandrestier er et utal af eventyr, der blot venter på jer.

Vesterhavet er blot et kvarter væk i bil fra adressen på Blomstervangen 86. Her kan I nyde solen, vandet og sandet. Uanset årstid, er det altid en fantastisk oplevelse at tage en tur til det brusende Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20124

DK
D.
sagde , Danmark

Dejlig lyst hus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr geräumiges, offenes, sauberes Ferienhaus mit schönen Grundstück. Es bietet alles was einen schönen Urlaub voraussetzt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus. Kleine Schlafzimmer aber dafür eine große Küche und großes Wohnzimmer. Der Spa Bereich mit Sauna und beheizten Pool ist passend zum Haus und vollkommen ausreichend. Der große Außenbeleuchtung rund ums Haus lädt in jeder Ecke zum Entspannen ein. Die Kinder können sich auf dem Trampolin auspowern, während die Erwachsenen sich auf den zahlreichen Sonnenliegen erholen können.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:170 / 1.801
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker stengulv med gulvarme i stue, trælaminat Trægulv med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...