Luksuriøst poolhus med smagfuld indretning, sauna og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 86, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20124
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til en storslået familieferie, og sætter I pris på kvalitet? Så er dette luksuriøse 8 personers-poolhus i Jegum Ferieland et ideelt bud på jeres næste feriedestination. Den smagfulde indretning byder blandt andet på egen poolafdeling med sauna samt aktivitetsrum til børnene. Sommerhuset er renoveret i foråret 2022, så der venter jer endnu mere hygge her! Et skønt udeareal med flere terrasser og en velholdt græsplæne fuldender ferieoplevelsen. Der er 1 hund tilladt. 

Arkitektonisk perle i flotte og tidsløse kvalitetsmaterialer

Det luksuriøse poolsommerhus på Blomstervangen 86 er en sand arkitektonisk perle. Sommerhuset er opført i flotte og tidsløse kvalitetsmaterialer, og både granit, marmor og skiffer pryder overfladerne. Der er højt til loftet og store ovenlysvinduer, der giver et skønt lysindfald. Alt i alt en helt unik atmosfære, der skal opleves.

Den ophævede stue er blandt andet indrettet med en flot indmuret brændeovn. Det åbne køkken er veludstyret, og overalt er der installeret gulvvarme. Sovepladserne er fordelt på 4 gode soveværelser, der er indrettet med nye dobbeltsenge, og entréen er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler.

Stor poolafdeling med sauna og aktivitetsrum med bordfodbold

Sommerhuset er spækket med fantastiske feriehighlights. I den store, gennemlyste poolafdeling finder I ikke kun en dejlig varm indendørs swimmingpool på 28-30 grader, men også en sauna og et ekstra badeværelse.

Et aktivitetsrum med bordfodbold og PlayStation sørger desuden for, at børnene og de spilleglade altid er godt underholdt.

Skønt udeareal med flere terrasser og stor græsplæne – kort vej til diverse aktiviteter

Det skønne udeareal sætter prikken over i’et i ferieoplevelsen. Rundt omkring sommerhuset finder I flere gode terrasser, der er forbundet med en flisesti. Her kan I slappe af og nyde solen, mens børnene og hunden leger på den store græsplæne. Med både kroket spil, stangtennis, pantanque, 2 fodboldmål og en nedgravet trampolin er der masser af aktiviteter til hele familien og et gyngestativ samt en sandkasse til familiens yngste medlemmer.

Jegum Ferieland er et roligt ferieområde, rigtig velegnet til familier. Her kommer I til at bo i gåafstand til både indkøb, tennisbaner, hoppeborge, legeplads og minigolf. Så de mindste også kan følge med, når der skal hentes morgenbrød ved købmanden, står der en 3 hjulet- og en løbecykel klar til dem.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20124

D.
sagde , Slagelse

Lækkert hus dejlig poolSoverum:4
Bolig-/Grundareal:170 / 1.801
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (34 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker stengulv med gulvarme i stue, trælaminat Trægulv med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...