Familievenligt sommerhus med sauna og spa i Jegum

4
icon
icon
icon
icon

Hindbærvangen 9, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20143
8 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette pæne sommerhus med plads til 8 personer venter på dig på Hindbærvangen 9 i Jegum Ferieland. Den store plænegrund er omgivet af høje træer og er derfor stille og afskærmet. Hunden er selvfølgelig også velkommen her, så intet står i vejen for en afslappende ferie på den danske vestkyst! Der er både afslapning og velvære i form af sauna og spabad, mens børnene kan se frem til en gynger, sandkasse, legetårn og masser af plads omkring sommerhuset. Desuden er der en carport, hvor I kan stille jeres bil og de medbragte cykler.

Smagfuld og behagelig indretning med brændeovn, sauna og boblebad

Både indretningen og udstyret i dette sommerhus er gennemtænkt, praktisk og samtidig smagfuldt. Det betyder, at I her kan gå ind og føle jer hjemme med det samme. Især for børnefamilien er det en fordel, at der ikke kun er en opvaskemaskine, men også en vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset. Enhver form for husarbejde udføres nemt og I har mere tid sammen, som I kan nyde i sofaen, på terrassen eller i sommerhusets smukke omgivelser i Jegum.

I alt 4 soveværelser findes i ferieboligen. De 3 af dem er indrettet med dobbeltsenge, men det sidste har to enkeltsenge. De 2 badeværelser er begge udstyret med gulvvarme, og det største badeværelse har også både sauna og spa til 2 personer, så det betyder ren afslapning! Især efter en lang dag i den friske og til tider kølige vestenvind, hjælper et bad i det varme, boblende vand eller en sauna-session med at genoplade jeres batterier og blive klar igen til den næste aktivitet.

Sommerhuset på Hindbærvangen 9 opvarmes af en energibesparende varmepumpe og alternativt kan du også bruge brændeovnen, som er perfekt til en hyggelig aften. Der er intet som varmen fra de knitrende flammer og den tilhørende atmosfære!

God beliggenhed midt i naturen – Blåvand, Vejers og Henne Strand lige i nærheden

Med et sommerhus i Jegum er du i rolige omgivelser. Den afsides beliggenhed i det store familievenlige sommerhusområde har mange vandre- og cykelstier, legeplads, café og købmand i nærheden og kun 15 minutters kørsel fra nærmeste strand. En fantastisk samlet pakke, hvor du helt sikkert vil føle dig godt tilpas.

For enden af ​​Hindbærvangen fører en lille gangsti ud i landskabet, så der er gode muligheder for ture med din hund. Din firbenede ven vil elske denne ferie og alt hvad du skal gøre nu er – at bestille, pakke dine ting og se frem til en afslappende pause fra hverdagen i den friske luft på den danske vestkyst!

Det siger vores gæster om sommerhuset 20143

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein superschönes, liebevoll eingerichtetes Ferienhaus. Wir kommen bestimmt wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön, sauber und gemütlich eingerichtet. Alles, innen wie aussen, ist sehr gepflegt. Es ist alles da was man zum Wohlfühlen braucht, sogar das Holz liegt im Carport bereit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gepflegtes Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 1.827
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...