Familievenligt sommerhus med sauna og spabad tæt på naturen

4
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 40, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20151
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det rolige og særligt familievenlige sommerhusområde i Jegum, finder du på Nordskrænten 40 dette velholdte sommerhus med plads til op til 6 personer og 1 lille hund. De vante bekvemmeligheder i form af tørretumbler, vaskemaskine og opvaskemaskine samt gratis internet findes naturligvis her, og ovenpå er der en sauna og boblebad, hvor du kan slappe af vidunderligt. Hvis du gerne vil følge din yndlingsserie, mens du er på ferie, kan du nemt bruge sommerhusets Chromecast.

God beliggenhed med en fantastisk udsigt over landskabet

Feriehuset har en rigtig god beliggenhed med ​​en åben, velplejet græsplæne, der grænser op til et grønt område, hvor Henne Å bugter sig gennem naturen. Fuglene kvidrer i de omkringliggende træer og buske, og der er god chance for, at du kan se vilde dyr.

Der er masser af plads at løbe rundt og lege for børnene, og du kan gøre dig komfortabel på terrassen, nyde udsigten og privatlivets fred. Ture kan også starte direkte fra adressen på Nordskrænken 40 – for enden af den blinde vej, er der en vandresti, der fører dig gennem sommerhusområdet Jegum Ferieland på forskellige stier. I området finder du ved Fyrrelunden en lille sø, og ved Blomstervangen er der en butik, hvor du kan få friske dagligvarer, en lille café og en dejlig legeplads med masser af forskellige muligheder.

Brændeovn, sauna og spabad – tid til velvære og afslapning

Jegum er et sommerhusområde ikke langt fra det brølende Vesterhav og sommerens travlhed. Lige under 12 kilometer – et par minutter i bil – adskiller dig fra de populære badebyer Blåvand, Vejers og Henne Strand. Der er masser af muligheder med smukke strande, gode butikker, mange shoppingmuligheder og hyggelige caféer og restauranter overalt.

Efter en lang dag i frisk luft, er det dejligt at kunne vende tilbage til dit sommerhus, slappe af på terrassen og om aftenen forkæle dine trætte muskler i saunaen og spabadet. I behøver ikke træffe beslutningen mellem en ferie ved havet eller et wellnessophold, for begge dele er muligt her på Nordskrænten 40.

I alt 3 soveværelser, 1 badeværelse og 1 gæstetoilet med gulvvarme og en stor stue med integreret køkken er at finde i sommerhuset. Soveværelserne er hver udstyret med en stor dobbeltseng, og stuen har den traditionelle brændeovn, som skaber den perfekte ferieatmosfære. Se frem til en afslappende tid på den danske vestkyst, hvor I kan få ny energi.

 

Ingen katte tilladt på grund af allergi.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20151

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist einfach super. In der Realität ist es noch besser, als auf den Bildern. Der Ess- und Wohnbereich ist sehr hell. Man kann dort wunderbar seine Tage verbringen, falls das Wetter mal nicht mitspielt. Leider hatten wir zwei technische Defekte, aber Esmark schickte sofort die entsprechenden Handwerker, die alles schnellstmöglich repariert haben. Service war super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super ausgestattet, in der Küche fehlt es an nichts. Durch die großen Fensterfronten fällt viel Licht ins Haus und man kann auch an kalten aber sonnigen Tagen wunderbar im Wohnzimmer die Sonne genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus.Haben uns dort sehr wohl gefühlt. Werden wir bestimmt wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:129 / 1.600
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...