Aktivitetshus med billard, trampolin og masser af plads i Jegum

4
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 39, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20158
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Aktive familier – se her! Dette dejlige sommerhus venter på jer på Blomstervangen 39 i Jegum. De mange fordele er ikke kun den fantastiske placering i naturen, men også det gennemtænkte udstyr i aktivitetshuset, der både har pool, dart, bordfodbold, sauna og spabad samt sandkasse og trampolin til børnene! Sommerhuset har plads til op til 8 personer, og din hund er også meget velkommen her.

Feriehus med lidt ekstra – sauna, spabad og aktivitetsrum

Vil I have lidt af alt i løbet af jeres familieferie? Fred og ro, men også spil, sjov og lidt luksus? Her på Blomstervangen 39 i Jegum kan du få det hele!

For dem, der søger afslapning, er der en sauna og et spabad på badeværelset. Her kan I slappe af og få et afbræk fra hverdagen uden nødvendigvis at skulle forlade sommerhuset.

De, der foretrækker underholdning, spil, sjov og action, kan se frem til aktivitetsområdet med poolbord, bordfodbold og dart. I sommerhuset er der også en Nintendo Wii-konsol, som I kan bruge til jeres medbragte spil. Mens nogle nyder feriehusets wellness, kan andre konkurrere i aktivitetsrummet om mesterskabet og æren.

Plads til hele familien – 8 personer og 1 hund

Sommerhuset er opdelt i to afdelinger, der er adskilt af aktivitetsrummet. Der er et badeværelse i hver ende af feriehuset, så I kan tilbringe ferien sammen her som to familier.

På de 161 m2 er der plads nok til afslapning, og de fælles aktiviteter finder sted enten i aktivitetsrummet eller i opholds- og spisestuen, der er kombineret med det åbne køkken. En brændeovn sikrer ren hygge, især på de køligere aftener. Sommerhuset har desuden jordvarmeanlæg samt ventilation med varmegenvinding, der sørger for, at I har behagelige temperaturer og et godt indeklima i sommerhuset.

I behøver ikke tage på ferie uden jeres firbenede familiemedlem, hunden – den skal selvfølgelig med på ferie i sommerhuset. I kan starte jeres tidlige morgentur lige fra ferieadressen. Mens syvsoverne stadig ligger under dynen, kan de morgenglade starte dagen med en tur gennem sommerhusområdet i Jegum, og på vej tilbage kan I hente nybagt brød fra den nærliggende købmand.

Jegum – oase i naturen – kun få minutters kørsel fra havet

Med et sommerhus i Jegum Ferieland får I ro, masser af plads, et familievenligt miljø samt stranden og Vesterhavet inden for køreafstand. De populære feriesteder Blåvand, Vejers eller Henne Strand kan alle nås på få minutter i bil, så intet står i vejen for en dag ved det brusende Vesterhav.

I kan finde et par butikker i Jegum, men også i de større omkringliggende byer Oksbøl, Billum, Varde og Esbjerg. Derudover er der adskillige udflugtsmuligheder i nærheden, og hvis I har mulighed for at medbringe cykler, kan I udforske mange ting, takket være det veludviklede stisystem.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:161 / 1.588
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...