Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Jegum Ferieland

3
icon
icon
icon

Nordskrænten 28, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20166
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal du og din familie gerne afsted på ferie, og er I på udkig efter et skønt feriehus, I kan tilbringe jeres ferie i? Så se lige dette hyggelige sommerhus på Nordskrænten 28 i Jegum Ferieland. I feriehuset kan op til 6 personer holde en skøn ferie, og derfor er det et oplagt valg for en familie!

Hyggelig stemning og brændeovn

I feriehuset på Nordskrænten 28 er det alrummet, der udgør feriehusets hjerte og jeres samlingspunkt. Her kan I lave mange forskellige ting sammen, men selv hvis I laver forskellige ting, kan I stadig nyde hinandens selskab.

I alrummet kan I også tænde op i brændeovnen, der ikke kun sørger for at sprede dejlig varme i rummet, men den er samtidig med til at fuldende den hyggelige feriestemning. Foruden brændeovnen er der også en varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for et godt indeklima.

Sommerhusets 65 kvadratmeter byder desuden på 3 soveværelser, hvor I kan samle ny energi, så I er helt klar til de kommende feriedage. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, og det tredje soveværelse er indrettet med 1 etageseng. På badeværelset er der gulvvarme, så I slipper for at starte feriedagene med kolde fødder.

Stor have med gyngestativ og sandkasse

Sommerhusets grund er mere end 1.600 kvadratmeter stor, og her er der masser af plads for både store og små at boltre sig på. I haven er der tænkt på børnene, som både kan se frem til et gyngestativ og en sandkasse.

Udendørs venter jer også en terrasse, hvor I har både liggestole, havemøbler og en grill til rådighed, så I kan få mest muligt ud af de varme og solrige feriedage, som I kan nyde udendørs fra morgen til aften.

Tilbring en dag på stranden

Når I holder ferie i Jegum Ferieland, skal I selvfølgelig besøge det fantastiske Vesterhav. Fra sommerhuset kan I køre til Børsmose Strand, hvor I kan have bilen med hele vejen ned på stranden, så I kan have den helt store oppakning med til en hyggelig dag på stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20166

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr liebevoll eingerichtetes Ferienhaus im sehr guten Zustand und schöner Lage

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus zum Wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und gepflegtes Haus für bis zu 6 Personen. Gepflegter und großer Garten mit Platz für alle.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.657
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...