Skønt og velholdt feriehus med spabad, sauna og lademulighed til elbil

3
icon
icon
icon

Fyrrelunden 40, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20177
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Jegum Ferieland finder du dette skønne og velholdte feriehus på Fyrrelunden 40. Det hyggelige feriehus har plads til op til 6 personer og byder på både spabad, sauna, brændeovn, vaskemaskine, tørretumbler, Chromecast og energibesparende varmepumpe. Her er desuden mulighed for opladning af elbil ved hjælp af eget medbragt kabel/adapter. Med andre ord får I her alt hvad man behøver til en afslappet og stressfri ferie.

Skønne ferieminder i Jegum Ferieland

Feriehuset har en dejlig beliggenhed på en hyggelig grund omkranset og afskærmet fra naboerne af buske og træer, så I kan nyde en uforstyrret ferie omgivet af skøn natur.

Ferienhuset byder på 3 soveværelser med dobbeltsenge. Værelserne er lyst og venligt indrettet. Efter en god nats søvn og tanken fyldt med energi kan I hygge jer med fælles madlavning i det åben køkkenalrum. Køkkenet er stort nok til at børnene kan deltage, hvad enten det er morgenmaden, aftensmaden eller måske en hjemmebagt kage, der skal fremtrylles. Og når kokkene er færdige med kreationerne, tager husets opvaskemaskine sig af resten.

Når en aktiv feriedag går på hæld, kan I runde dagen af med brætspil eller slænge jer i sofaen og se en god film via Chromecast. Det store vinduesparti i stuen sørger for et lækkert lys samt en velgørende udsigt til de grønne omgivelser. Holder I ferie i den kolde sæson, kan I tænde op i brændeovnen, der spreder hygge og behagelig varme efter en rask gåtur i den friske vestjyske luft.

I kan også forkæle jer selv med lidt wellness i sommerhusets spabad og sauna, hvis I trænger til at rigtigt at komme ned i gear og løsne op i muskulaturen.

Stor terrasse og skøn have

I haven er der alle muligheder for at nyde udelivet i fulde drag. Den store træterrasse byder på gode havemøbler og liggestole til de solrige dage – eller til stjernekiggeri en sen sommeraften. Parasol og overdækket terrasse giver mulighed for at nyde de varme sommerdage i behagelige temperaturer, mens sidstnævnte giver mulighed for at holde længere grillaftener både forår, sommer og efterår.

Nyd ferien med en god bog under parasollen, mens du lytter til fuglesang fra trætoppene, og rund en skøn feriedag af med at tænde op i grillen.

Jegum Ferieland

Jegum Ferieland er en lille oase for børnefamilier, der ønsker at komme ned i gear, nyde ro og fred, og få hverdagens stress og jag på afstand. I Jegum Ferieland finder I et lille aktivitetscenter med geder, der må klappes, en dejlig legeplads, samt en lille café, hvor I kan købe is og hotdogs.

Har I lyst til at tage på udflugt, er der bare 12 km til Henne Strand, hvor I kan besøge stranden og Vesterhavet, gå på shopping, spise is og besøge restauranter.

Legoland er kun en times kørsel væk, men også et besøg i det populære WOW Park (en legeplads i trækronerne) kan bestemt anbefales. Du kan se alle attraktioner, hvor du som gæst et Esmark-sommerhus får rabat under Esmark Kids VIP.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20177

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus. Uns haben die gemütlich eingerichteten Schlafzimmer und der schöne Wohnbereich mit vielen Möglichkeiten es sich so richtig Hygge zu machen sehr gefallen. Besonders begeistert waren wir von der Küche und ihrer Ausstattung. Es ist wirklich alles da was man braucht von ausreichend Geschirr und Besteck über eine Küchenwaage, Mixer, Pürierstab usw.
Wir würden das Haus auf jeden Fall wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus befindet sich in einem sehr ordentlichen Zustand und wird ganz offensichtlich laufend renoviert. Die Einrichtung ist hell und freundlich, der Holzfußboden sieht sehr wertig aus ( kein „ Plastikboden“).

DE
D.
sagde , Deutschland

… großartige küche und toller holzfussboden sowie sehr schöne terrasse mit sitzen …

… und sehr schöne ledercouch!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.592
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...