Sommerhus med pool til 8 personer i Jegum Ferieland

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 37, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20191
8 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 16
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Blomstervangen 37 i Jegum er udstyret med pool, og er velegnet til en aktiv familieferie eller ferie med venner, da op til 8 personer kan holde ferie her sammen. Sommerhuset byder desuden på både spa og sauna, så I rigtig kan få slappet af.

Sommerhus og badeferie i ét

Det rummelige feriehus har en 15m2 pool, og der er desuden sauna og spabad. I vil helt sikkert tilbringe det meste af jeres ferie her, uanset hvordan vejret er. Sommerhuset er moderne, og har alt hvad I behøver til en afslappende ferie. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, så I stadig kan bruge tid sammen, mens I laver noget forskelligt. Fra opholdsområdet er der udsigt til poolen.

Midt i stuen står brændeovnen, som hurtigt sender varme gennem huset, mens I lader jer fortrylle af de knitrende flammer. Køkkenet er udstyret med mange praktiske faciliteter såsom mikroovn, stor fryser og opvaskemaskine.

Spabadet er i poolrummet og her finder du husets badeværelse med gulvvarme, bruser, toilet og sauna. Der er desuden 4 soveværelser, 2 værelser med dobbeltseng og 2 værelser med enkeltseng og gæstetoilet, hvilket bestemt er et plus, når man er 8 personer. Fra stuen kan I gå direkte ud på den overdækkede terrasse, hvor I kan nyde morgenkaffen. Der er flere siddemuligheder rundt om huset, så I kan nyde solen i løbet af dagen. Grill er der naturligvis også i huset. Her kan I tilberede lækre måltider, mens børnene leger i haven.

Gynge og rutsjebane

Feriehuset ligger på en naturgrund med græsplæne. Til børnene er der en gynge, et legetårn med rutsjebane og en sandkasse, hvor de kan lege i timevis og I kan holde øje med dem fra terrassen. På terrasserne er der komfortable havemøbler og liggestole, så I kan nyde det gode vejr udendørs.

Jegum og omegn

Jegum ligger en lille køretur fra Blåvand og Henne, begge er små feriebyer, der er meget livlige om sommeren med masser af aktiviteter, butikker og restauranter og selvfølgelig Vesterhavet. Gå en tur gennem gaderne, nyd en lækker is eller gå en tur på stranden og lad vinden blæse dig igennem. I Blåvand finder I også det berømte Museum Tirpitzt eller Blåvand Zoo, som altid er et besøg værd.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:134 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...