Hyggeligt sommerhus i Jegum med sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Egelunden 23, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20192
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Egelunden 23 ligger for enden af en ​​blind vej og har plads til 6 personer. Sommerhuset er delvist renoveret i 2022 med nyt køkken, nye badeværelsesmøbler og ny indretning, så sommerhuset er blevet præcis, som det burde være. Til børnene er der et hjørne i haven med legetårn og trampolin. Her kan I også tage jeres bedste firbenede ven med.

Børnevenligt sommerhus

Dette smagfulde og delvist renoverede feriehus ligger i det børnevenlige område i Jegum. Feriehuset har et areal på 87m² og er opdelt i 4 gode soveværelser, to af dem med dobbeltseng og to med én enkeltseng. I har også et badeværelse, der er lyst og venligt med spabad, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Alt sammen for at I kan forkæle jeres kroppe med en følelse af velvære og samtidig gøre jeres feriedage nemmere med rent vasketøj. Sommerhuset rummer også et gæstetoilet, så der ikke bliver for lang kø til det store badeværelse. Samlingspunktet i denne feriebolig er den hyggelige og åbent forbundne opholds- og spisestue, hvor I helt sikkert vil tilbringe mange skønne timer sammen. Uanset om I er mest til at lave mad sammen i det veludstyrede køkken eller slappe af i den store sofa med en stor skål popcorn og jeres yndlingsfilm, som I kan streame med sommerhusets Chromecast, mens brændeovnen giver en dejlig varme. Rejser I med små børn, behøver I ikke medbringe en barneseng eller en højstol, da begge dele allerede er i huset.

Velholdt udendørs område for store og små

Egelunden 23 har et smukt, velholdt udeområde, hvor I med sikkerhed kan bruge en masse tid. Til sommerhuset er der en stor træterrasse, hvor I kan spise jeres mad under den overdækkede del af terrassen – selv når vejret er dårligt. Den anden del af terrassen er skærmet af, så man kan opholde sig uforstyrret i haven og måske nyde solens varme stråler på sommerhusets liggestole. Her er der også en gasgrill, hvilket er et must på de lune sommeraftener.

Her er der virkelig også tænkt på de mindste, som kan få brændt en masse krudt af i haven. Hvad enten det er i legetårnet med rutsjebane, gynge og sandkasse, på trampolinen eller på den store græsplæne, hvor eksempelvis I kan spille bold.

Ferieminder i Jegum

Jegum er et lille børnevenligt feriested, hvor børnene kan færdes frit. I Jegum finder I et lille aktivitetscenter med legeplads og et lille supermarked. Fra sommerhuset kan I også tage på mange dagsture i bil, eksempelvis kan I opdage Vesterhavet og byerne langs kysten uanset årstid, hvad enten det er Henne Strand, Blåvand eller Vejers.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20192

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus,gut gelegen. Man kann sehr viel unternehmen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist zweckmäßig und gut eingerichtet. Es hat an nichts gefehlt. Unsere Enkelkinder haben den Außenbereich sehr geliebt. Der Spielturm und das Trampolin wurden sehr viel genutzt

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt sommerhus, med god planløsning og god plads til 6 personer som huset er godkendt til. Brændeovn som giver en hyggelig stemning og dejlig varme, især til en ferie henover julen.
Fin grund, med legetårn og Trampolin til børnene. Større legeplads og minimarked/café tæt på.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:87 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2022 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...