Skønt sommerhus i Jegum med badekar og bålfad

4
icon
icon
icon
icon

Fyrrelunden 67, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20245
4 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Fyrrelunden 67 i Jegum Ferieland finder I dette dejlige sommerhus til 4 personer. Beliggenheden på en stor plænegrund omringet af træer giver jer læ og privatliv, så I rigtig kan slappe af og nyde hinanden.

Klassisk sommerhusstemning

Sommerhuset gennemgik i 2023 en større renovering, hvilket I ikke kan undgå at lægge mærke til, når I kommer til feriehuset. Stue, køkken og spiseplads er samlet i ét rum, der gør det let for jer at nyde hinandens nærvær, mens I hver især laver noget forskelligt. Det moderne køkken er udstyret med både opvaskemaskine og et amerikanerkøleskab, så I altid har koldt vand med is tilgængeligt.

Der er 2 gode værelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge, hvilket er perfekt, hvis I er en lille familie med børn. Badeværelset i sommerhuset har gulvvarme, som virkelig er lækkert på de køligere dage. Her finder I også badekarret, som helt sikkert er et hit til feriegæster i alle aldre.

Udover gulvvarmen på badeværelset, er der også en brændeovn i ferieboligen. Den både varmer og er med til at skabe den klassiske sommerhusstemning, hvor I får lyst til brætspil og en varm kop kakao. Når sommerhuset skal varmes op lidt hurtigere, kan I benytte jer af den effektive varmepumpe, der på kort tid hæver temperaturen. Varmepumpen er billigere og bedre for miljøet end mange andre varmekilder.

Stor plænegrund og lækker terrasse

Sommerhusgrunden er hele 1641 m2, så her er masser af plads til at boltre sig på. Hvis I er til fodbold, kongespil eller andre medbragte spil, er her rigtig gode betingelser på den store plæne.

Den store, åbne terrasse vender mod syd, så I kan benytte havemøblerne eller solvognene og nyde de solrige dage fuldt ud. Her er også en gasgrill, så I nemt kan tilberede alverdens lækre feriemåltider under åben himmel.

I haven er også et bålfad med tilhørende rist. Perfekt til både at lave snobrød på pind, mens en pølse syder på risten. Når solen går ned, og mørket falder på, kan I sidde om bålet og riste skumfiduser, mens stjernerne kommer frem.

Jegum Ferieland for store og små

Fra sommerhuset på Fyrrelunden 67 er der kun 500 meter til Centerbygningen, som er centrummet i Jegum Ferieland. Her kan I købe morgenbrød og handle de mest nødvendige ting. I kan også nyde caféen eller den store legeplads samt hilse på gederne. Området egner sig især godt til børnefamilier, da her er mange muligheder for aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20245

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist eine kleines Schmuckstück.
Dieses offene Wohnkonzept ist traumhaft.
Die Schlafräume sind ausreichend groß.
Das Badezimmer erfüllt alle Vorgaben.
Die Besitzer haben sich sehr grosse Mühe gegeben und als Gäste willkommen zu heißen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles, behagliches Ferienhaus mit allem was ich mir zum Wohlfühlen im Urlaub wünsche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und sehr sauberes Steinhaus in ruhiger Lage. Alles vorhanden was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 1.641
Renoveret / Byggeår:2023 / 2005

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...