Dejligt sommerhus på lukket vej med vildmarksbad

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 161, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20295
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Fra enden af rolig sidevej finder I dette klassiske sommerhus med udsigt over grønne marker og smuk natur. Perfekt til børnefamilien, der sætter pris på kvalitetstid og et stort udeareal med plads til leg. Nyd tiden med familien og muligheden for at koble helt af med sauna og vildmarksbad.

Klassisk og hyggeligt sommerhus til seks

Blomstervangen 161 kan danne rammerne omkring en fantastisk ferie for op mod seks feriegæster. Planløsningen byder på tre gode soverum, som alle er udstyret med gode dobbeltsenge samt et badeværelse med adgang til feriehusets sauna. Her kan I koble af fra hverdagen og få musklerne varmet igennem efter en lang god dag på farten.

Sommerhusets hjerterum er hvor køkken og stue smelter sammen. Med højt til loftet, trænuancer og rolige farver er her en behagelig atmosfære. Her kan I hygge jer sammen, selvom nogle er i fuld gang med at tilberede feriens lækre måltider og andre slapper af på sofaen. Sæt jer godt til rette med popcornene og en god film eller måske en god bog i lænestolen? Mens det knitrer i brændeovnen og hyggen spreder sig, kan øjet hvile med udsigten over de smukke marker, der strækker sig så langt øjet rækker. Temperaturen kan I holde behagelig ved hjælp af den energibesparende varmepumpe, mens I fra stuen også har direkte adgang til den store træterrasse og have.

Udeliv, vildmarksbad og plads til at boltre sig

Fra stuen træder I ud på den store træterrasse i syd, som i modsatte hjørne er forbundet med en fliseterrasse på feriehusets østlige side. Mellem de to terrasser finder I et af højdepunkterne her; nemlig vildmarksbadet, hvor I kan sidde i det varme vand og se stjernerne glimte på himlen – hvilken perfekt afslutning på dagen.

Haven er perfekt til udendørsleg med den store græsplæne. Her kan legende sjæle udfolde sig og kun fantasien sætter grænser: Spil Kongespil eller fodbold med de fine små mål, byg sandslotte i sandkassen eller gyng helt op i skyerne på gyngestativet.

Attraktivt sommerhusområde og midt i naturen

I gåafstand fra feriehuset ligger centerbygningen. Her er der en lille butik, hvor I kan købe jeres morgenbrød og det mest nødvendige og her kan jeres børn få nye venner og frit benytte sig af legepladsen og hoppeborgen, når den er åben.

Ferieområdet er blandt andet populært, fordi I er så tæt på naturen. Der er mange stisystemer i området og kun en køretur på 10 minutter til Vesterhavet. Desuden er der ikke langt til hverken Henne Strand, Ringkøbing Fjord eller Vejers Strand. Der er også kun 10 kilometer til både Blåvand Zoo og det populære Tirpitz Museum.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.593
Renoveret / Byggeår:2019 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...