Velholdt sommerhus med spa og brændeovn på stor grund

3.5
icon
icon
icon
icon

Enebærvangen 15, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20301
5 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en blind vej, lige ud til en hyggelig sti, ligger dette velholdte sommerhus på Enebærvangen 15 i Jegum Ferieland – et familievenligt sommerhusområde. Her er plads til, at 5 personer og 1 hund kan nyde en dejlig afslappende ferie.

Afslapning og nærvær i et flot sommerhus

Ferieboligen fra 2005 er utrolig velholdt, hvilket I allerede vil bemærke, når I triller ind i indkørslen. Også indvendig er der hyggelig atmosfære og højt til loftet. Det store opholdsrum, hvor stue, køkken og spisestue er samlet, giver jer mulighed for at nyde hinandens nærvær, selvom I fordyber jer i forskellige ting; nogle lægger puslespil ved spisebordet, andre læser en god bog i sofaen eller går i køkkenet og laver magiske ferieretter.

Fra opholdsrummet har I adgang til de 3 værelser, der alle er udstyret med dobbeltsenge. Sommerhuset har også et gæstetoilet og et badeværelse, begge med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse tæerne. Det store badeværelse er også udstyret med en spa, hvor I rigtig kan slappe af og blive varmet igennem efter en lang vandretur i den Houstrups vidunderlige natur.

Varmepumpen sørger for hurtig og effektiv opvarmning af hele sommerhuset. I kan også tænde op i brændeovnen, når det skal være rigtig hyggeligt. Mærk varmen sprede sig, mens I nyder synet af de knitrende flammer, der danser bag glasset.

Stor grund med skøn terrasse

Sommerhuset er placeret på en 1727 kvadratmeter stor plænegrund, hvor der er god plads til at børn, voksne og hunden kan lege og spille bold.

Den store sydvendte terrasse har stakit hele vejen rundt om, så I ikke skal bekymre om, at små børn og hunde udforsker området på egen hånd. Da terrassen er overdækket, er der altid skygge at finde på de solrige dage og ly i tilfælde af regn, så I kan sidde her i havemøblerne og spise jeres mad, der tilberedt på grillen – her er nemlig både kul- og gasgrill.

Sommerhuset råder også over et ladestik, så jeres elbil kan lade direkte på adressen (husk ladekabel/adapter).

Nye gåture i Jegum Ferieland

Bag de høje træer, der omkranser det meste af grunden på Enebærvangen 15, går der en lille sti, som bevæger sig fra den ene ende af ferielandet til den anden og et stort stisystem går herfra. Her kan I lufte hunden uden at gå den samme vej to gange hele ferien.

I dette feriehus må der ikke være kat.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20301

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschön eingerichtetes Ferienhaus mit toller Holzterrasse in ruhiger Natur. Herrlicher Whirlpool im Badezimmer. Gemütlicher Wohn- und Essbereich mit viel Gefühl fürs Detail.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben eine sehr regnerische Woche in diesem Ferienhaus verbracht. Dadurch, dass es so gemütlich, großzügig und schön eingerichtet ist, hat das unserem Urlaub keinen Abbruch getan. Es war alles da, was wir brauchten und auch bei Regen konnten wir die Terrasse dennoch nutzen, da sie größtenteils überdacht ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist modern eingerichtet und entspricht der Beschreibung und somit auch unseren Erwartungen. Die Lage des Hauses – am Ende des Weges- und das Grundstück sind top.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.727
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...