Skønt feriehus for 6 personer og 2 hunde i Jegum Ferieland

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 7, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20313
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Jegum Ferieland venter dette charmerende feriehus på Nordskrænten 7 på at byde jer indenfor til en skøn ferie for den lille familie eller vennepar. Feriehuset, der i 2023 gennemgik en renovering, rummer 3 soverum og et badeværelse, og ligger i skønne omgivelser der indbyder til ro og afslapning. Her er der rig plads for op til 6 personer og 2 hunde.

Charmerende indretning med plads til samvær

Feriehuset tilbyder 91m2 boligareal, og har plads til 6 personer. Med 3 autentiske soveværelser, hver med en komfortabel dobbeltseng, har I rig plads til at trække jer tilbage og nyde en god nats søvn. Det lyse og rummelige badeværelse med bruseniche har gulvvarme og god opbevaringsplads.

Det hyggelige opholdsrum er feriehusets kerne, hvor I kan samles som familie og nyde aftenerne med et brætspil eller en god film. Feriehuset gennemgik i 2023 en renovering, og fremstår nu lyst og rummeligt. I opholdsrummet venter jer en brændeovn, der foruden en god varme skaber en behagelig og afslappet atmosfære. Det moderne køkken er udstyret med en opvaskemaskine, der letter oprydningen efter maden.

Feriehuset er udstyret med en energisparende varmepumpe, der sørger for effektiv opvarmning og godt indeklima. Til jeres bekvemmelighed er der ligeledes vaskemaskine og tørretumbler samt en 100 liters fryser til rådighed.

Nyd naturen og slap af i haven

Feriehuset ligger på en stor naturgrund med en samlet størrelse på 1555m2. Her kan I nyde den friske luft og den rolige natur i fulde drag. Den afskærmede terrasse indbyder til hyggelige timer i det fri, og grillen er perfekt til fælles måltider med jeres kære. Dertil tilbyder havemøblerne en ekstra komfort under jeres ophold.

Haven giver jer masser af plads til afslapning og leg. Her kan I slappe af på solvognene med en god bog og nyde fuglenes kvidren fra de omkringliggende træer og buske, imens familiens yngste og jeres firbenede venner boltrer sig på plænen og brænder energi af.

Det ideelle udgangspunkt for jeres ferie

Feriehuset på Nordskrænten 7 i Jegum Ferieland tilbyder en førsteklasses beliggenhed for at udforske lokalområdet. Med en kort gåtur på kun 500 meter når I nærmeste indkøbsmulighed, så I nemt kan forsyne jer selv under jeres ophold. Ellers har I indenfor en kort køretur adgang til flere indkøbsmuligheder – om det er levnedsmidler eller shopping.

I nærområdet er der mange aktiviteter og seværdigheder at opdage. Udforsk den smukke natur ved at tage en gåtur eller cykeltur og besøg de lokale attraktioner. Kør f.eks. et smut forbi Henne strand, og nyd en dukkert i Vesterhavet, eller sæt jer til rette på en cafe og nyd en stor softice. Uanset hvad I er til, er mulighederne her mange.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20313

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus in einem ruhigen Ferienhausgebiet mit Parkplatz direkt vor der Haustür. Man wird empfangen in einem langen Korridor, von dem die drei Schlafzimmer, ein "Hauswirtschaftsraum" mit Trockner und Waschmaschine und das Duschbad abgehen. Das große, helle und saubere Duschbad ist genau wie der Flur mit Fußbodenheizung ausgestattet.
Im Schlafzimmer ist im Kleiderschrank ein Kinder Falt Bett vorhanden. Kopfkissen, Bettdecken sind ausreichend vorhanden. Im großen Schlafzimmer sind die Lattenroste elektrisch verstellbar. Cool! An der Kopfseite des Korridor ist der Eingang zur geräumigen Wohnküche. Im Wohnzimmer befindet sich ein großer TV mit einigen Deutschen Programmen, Radio, großem Ecksofa mit Stoffbezug (ist angenehmer, da nicht so glatt und kalt wie (Kunst)Leder. Für gemütliche Abende ist ein Kaminofen vorhanden. Wenn´s nicht reicht > Wärmepumpe ist vorhanden. Vom Wohnzimmer geht es auf die schöne Terrasse, die leider nicht überdacht ist. Die Küche ist komplett ausgestattet mit Cerankochfeld, Backofen, Kaffeemaschine, elektr. Mixer, Wasserkocher und Mikrowelle mit Umluft. Die Küchenutensilien sind komplett und in sehr gutem Zustand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist liebevoll eingerichtet. Es fehlen ein paar Kleinigkeiten um perfekt ausgestattet zu sein. Allerdings hat man das Gefühl, daß der Eigentümer, da gerade am Ball ist.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.555
Renoveret / Byggeår:2023 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...