Skønt feriehus til 5 personer i Jegum Ferieland

3.5
icon
icon
icon
icon

Birkelunden 9, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20315
5 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette hyggelige feriehus på Birkelunden 9 i Jegum Ferieland tilbyder alt, hvad I har brug for til en afslappende ferie i naturskønne omgivelser. Med et beboelsesareal på 65m2 og plads til 5 personer er feriehuset ideelt for den lille familie. Her får I en oase væk fra hverdagens stress, hvor I kan lade batterierne op og nyde samværet. Feriehuset byder på 2 soverum, et anneks samt et badeværelse.

Klassisk indretning med brændeovn

Feriehuset er klassisk indrettet med komfortable møbler, og et godt lysindfald fra de mange ovenlysvinduer. I stuen søger brændeovnen for en hyggelig atmosfære og en god varme. I det veludstyrede køkken har I god plads til at tilberede delikate måltider, som I kan nyde omkring spisebordet, opvaskemaskinen sørger for resten.

Feriehuset har plads til 5 personer fordelt på 2 soverum i selve huset og 1 anneks. I huset er det ene værelse er med dobbeltseng og det andet med enkeltseng. I annekset, der har gulvtæppe, er der dobbeltseng. Dertil har I badeværelset med bruseniche og god opbevaringsplads.

Udover brændeovn er der installeret en varmepumpe, der hurtigt og effektivt sørger for en god temperatur og indeklima. Feriehuset har ligeledes en separat fryser med en kapacitet på 100 L, så I problemfrit kan opbevare jeres madvarer eller måske friskfangede fisk fra de mange Put & Take søer i området.

Tæt på alt – og dog i rolige omgivelser

Med en beliggenhed på Birkelunden 9 i Jegum Ferieland, har I kun 250 meter til nærmeste indkøbsmulighed, hvor der, udover en fin legeplads, også er mulighedfor at spise et godt måltid mad i den lille cafe. Dertil er I også tæt på såvel Oksbøl som Henne Strand, der begge byder på flere indkøbsmuligheder, små hyggelige specialbutikker og gode spisesteder. Ved Henne Strand har I desuden også gode badeforhold, da den brede hvide sandstrand har bemandede livreddertårne i sommerhalvåret.

Den 1554m2 store plænegrund giver jer god plads til leg og hygge. Her kan børnene rigtigt få brændt krudt af med boldspil, hygge på gyngen eller i sandkassen, alt imens I nyder den danske sommer og solens stråler fra en solvogn med en god bog og et køligt glas vin.

Feriehuset har 2 terrasser – en åben træterrasse mod nord med kig til baghaven og en afskærmet og delvist overdækket sydvendt terrasse med indgang til anneks på forsiden. Her kan I uanset vind og vejr altid finde den perfekte siddeplads. Feriehuset ligger godt omkranset af træer og buske, og tilbyder derfor ro, læ og privatliv.

Glæd jer til en hyggelig ferie midt i den smukke natur, hvor I kan skabe uforglemmelige minder.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 1.554
Renoveret / Byggeår:2017 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...