Skønt sommerhus med spa, sauna og udespa i Jegum

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 84, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20323
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Blomstervangen 84 i det familievenlige Jegum Ferieland finder I dette sommerhus, hvor der er plads til hele 8 personer og 2 hunde. Her er lækre faciliteter som sauna, spabad og en udendørs spa. Samtidig er der også et legetårn med rutsjebane og gynger, samt trampolin og bålplads på den store plænegrund, så gæster i alle aldre vil nyde en ferie her.

Hyggeligt sommerhus med plads til afslapning

I dette hyggelige sommerhus, som gennemgik en stor renovering i 2020, står ferien på ren afslapning og nærvær med dem, du holder af. Op til 8 feriegæster kan nyde et velfortjent afbræk fra hverdagen i rolige omgivelser. Der er 3 soverum med dobbeltseng i dem alle, samt en alkove, som I kan tilgå fra stuen. Et af værelserne har også en ekstra enkeltseng. Mellem alle værelserne er der badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene er udstyret med både sauna og spabad, så I rigtig kan blive varmet igennem og komme ned i gear.

Det store opholdsrum, hvor køkken, stue og spisestue er samlet, ligger op til mange hyggelige stunder sammen. Hele rummet varmes nemt og effektivt op af varmepumpen, og når det skal være ekstra hyggeligt, kan I tænde op i brændeovnen og falde i staver over de dansende flammer, mens I mærker varmen brede sig.

Sommerhuset er udstyret med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I slipper for store bunker af beskidt vasketøj og service i løbet af ferien.

Stor grund med alt I behøver

Feriehuset er placeret på en 1645 m2 stor plænegrund, som også er indhegnet, så hverken hunden, børnene eller bolden smutter udenfor grunden uden opsyn. Til børnene er der også både trampolin, et legetårn med gynger og rutsjebane, sandkasse og en bålplads, hvor I kan nyde mørket falde på en stille sommeraften, mens I rister skumfiduser og lægger planer for de kommende feriedage.

Når børnene er lagt i seng, kan de voksne hoppe i den udendørs spa og give slip på al stress, mens I nyder et koldt glas vin eller øl under stjernehimlen. Så bliver ferien ikke meget bedre.

Familievenligt område med aktiviteter tæt på

Sommerhuset er placeret i det hyggelige Jegum Ferieland, som især er populært bland børnefamilier. Fra adressen er der kun 400 meter til centerbygningen, hvor I også kan gøre de mest nødvendige indkøb. Herfra er I blot en køretur fra stranden og det brusende Vesterhav, som altid er et besøg værd uanset vejr og årstid.

Få kilometer fra sommerhuset finder I også aktiviteter i Oksbøl som FLUGT museet, svømmehallen og Jungle Fun Klatrepark.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.645
Renoveret / Byggeår:2020 / 2005

Køkken:

Køleskab, fryser (68 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Indhegnet Grund, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...